آرد سلف ریزینگ یا آرد سلف رایزینگ (self-rising flour) که ممکن است در برخی از دستورهای غذایی با آن روبرو شوید، ترکیبی است از آرد سفید و ماده ی دیگری که نقش عامل برآورنده را در آن دارد. این نوع آرد معمولاً از آرد سفید کم پروتئین تولید می شود که فرم و حالت کیک یا شیرینی مورد نظر را بهتر می کند. شما می توانید با دستور زیر به راحتی آرد سلف رایزینگ را به صورت خانگی تهیه کنید.

 

کاربرد آرد سلف رایزینگ چیست؟

از این آرد غالبا در تهیه کیک ها و شیرینی هایی استفاده میشود که ترتیب مخلوط کردن ماده برآورنده (مثل بیکینگ پودر) و آرد اهمیتی نداشته باشد. مثلا در پنکیک همه مواد خشک در ابتدای کار با هم مخلوط میشوند. پس میتوان برای تهیه پنکیک از این نوع آرد استفاده کرد.

طرز تهیه آرد سلف رایزینگ خانگی

  آرد سفید، بکینگ پودر و نمک را کاملا با هم مخلوط و الک کنید. به همین سادگی آرد سلف ریزینگ آماده است. برای هر پیمانه آرد سلف رایزینگ در دستورهای غذایی میتوانید از این مقدار مواد ذکر شده استفاده کنید.