طرز تهیه اردور تخم مرغ
-
امتیاز دهید
-
3 از 3

-
- زمان آماده سازی
- دقیقه
-
- برای
- 8 نفر
مواد لازم برای اردور تخم مرغ
- تخممرغ پخته 8 عدد
- سس مایونز 1/4 لیوان
- سس خردل یا سرکه سفید 1 قاشق چایخوری
- روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
- پودر سیر، نمک و فلفل به مقدار لازم
- پیازچه خردشده برای تزیین
- پیاز خردشده 1 عدد
اردورها، پیشغذاها یا خوراکهای مختصر و سبکی هستند که قبل از غذای اصلی برای سرگرم کردن مهمانها سرو میشوند. گرچه اردورها در حاشیه غذای اصلی سرو میشوند، اما نقش زیادی در جلوه و زیبایی میز غذای مهمانیها دارند. بنابراین برای اینکه یک میز غذای لاکچری و جذاب بچینید باید اردورهای هیجانانگیزی درست کنید.
بیشتر اردورها طرز تهیه سادهای دارند و با مواد اولیه اندک و در دسترس میتوان آنها را درست کرد. انواع اردورها با تخممرغ مانند اردور تخممرغ و آووکادو و اردور مارچوبه و تخممرغ از جمله اردورهای بسیار ساده و خوشمزهای هستند که طرز تهیه آنها را در ایران کوک آموزش دادهایم. در این متن قصد داریم طرز تهیه اردور تخممرغ را به شما یاد بدهیم که هم بسیار آسان است هم خوشطعم و جذاب. این اردور را حتی میتوانید به عنوان شامی سبک با اعضای خانواده نیز میل کنید.
طرز تهیه اردور تخممرغ
مرحله اول
تخم مرغهای پخته را از وسط به دو قسمت تقسیم کنید و زردهها را با دقت خارج کنید. زردههای تخممرغ را با پشت چنگال خوب له کنید. سپس، تمام مواد را به زردهها اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید.
مرحله دوم
پس از اینکه مواد خوب مخلوط و یکدست شدند، آنها را داخل قیفی با سر ماسورهدار بریزید و داخل هر سفیده را با مقداری از مخلوط زرده پر کنید.
مرحله سوم
مقداری پیازچه خردشده برای تزیین روی زردهها بریزید و کمی نمک و فلفل نیز بپاشید. این اردور ساده را میتوانید به تنهایی مصرف کنید یا برای تزیین ظرف سالاد استفاده نمایید.
سخن آخر
اردور تخممرغ از جمله اردورهای ساده و خوشمزهای است که با مواد اولیه اندکی میتوانید آن را درست کنید. این اردور هم طرز تهیه آسانی دارد هم بسیار خوشطعم و جذاب است. اردور تخممرغ را میتوانید به عنوان پیشغذا در مهمانی سرو کنید یا به عنوان شامی سبک با اعضای خانواده بخورید.
برای تهیه اردور تخممرغ باید 8 تخممرغ پخته را از وسط به دو قسمت تقسیم کنید و زردههای آنها را با دقت خارج کنید. در ادامه زردهها را با سس خردل، روغن زیتون، پیاز خردشده و پودر سیر مخلوط کنید. سپس، مخلوط مواد زرده را داخل یک قیف با سر ماسورهدار بریزید و هر سفیده را با مقداری از مواد داخل قیف پر کنید. در آخر نیز پیازچه خردشده، نمک و فلفل روی زردهها بپاشید. این اردور را میتوانید به تنهایی یا به عنوان تزیین سالاد سرو کنید.
سلام خوب من اینو میتونم درست کنم.
بریم ببینیم چه میکنیم فک کنم خوشمزه بشه فعلا.
امیدوارم موفق باشی 🙂