ورود

عضویت

غذاهای بین المللی

طرز تهیه تارت خردل (فرانسه)

تارت خردل و گوجه فرنگی فرانسوی: آرد را با کره و شیر و کمی نمک مخلوط کنید و ورز بدهید تا خمیر سفتی به دست آید که به دست نچسبد …

طرز تهیه قورمه لوبیا

قورمه لوبیا: لوبیای کنسروی را آبکشی کنید و آن را بشوئید. روغن را در تابه متوسطی بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید …

طرز تهیه سوشی (ژاپن)

در یک آب گردان 1 و 1/3 لیوان آب بریزد بگذارید تا …

طرز تهیه راویولی گوشت و اسفناج (ایتالیا)

برای تهیه ی خمیر راویولی ابتدا …

طرز تهیه کوکوی سیب زمینی (پاکستان)

سیب زمینی ها را بپزید و …

طرز تهیه خورش قیمه نجفی (عراق)

نخودها را از شب قبل خیس دهید و …

طرز تهیه چیکن کوردن بلو (فرانسه)

کره را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود …

طرز تهیه کالزونه کالباس و ذرت (ایتالیا)

مخمر فوری و 1/2 لیوان آب ولرم را …

طرز تهیه سالاد الویه مخصوص (روسیه)

تخم مرغ و سیب زمینی پخته را …

طرز تهیه چیکن پارمزان (ایتالیا)

آرد سوخاری ، پنیر پارمزان رنده شده ، نمک و فلفل را داخل کاسه …

طرز تهیه انچیلادا (مکزیک)

داخل ماهیتابه کمی روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید …

طرز تهیه مرغ تندوری ( هند )

مرغ ها را بشویید و با استفاده از چاقو روی سطح مرغ ها …