غذاهای بین المللی

آموزش آشپزی ایران کوک: طرز تهیه انواع غذای فرنگی,غذاهای خارجی,غذاهای بین المللی,غذای ژاپنی،تهیه غذای خارجی,اشپزی ایتالیایی,اشپزی هندی,اشپزی فرانسوی,اشپزی عربی,غذاهای افغای، غذاهای پاکستانی، غذاهای ژاپنی، اسم غذای خارجی،دسرهای بین المللی،آموزشگاه آشپزی بین المللی،غذاهای بین المللی ایرانی،غذای بین المللی با مرغ،غذاهای خارجی با مرغ،سالاد بین المللی،غذای خارجی ساده و…

طرز تهیه کیش لورن

کیش لورن: فر را تا دمای 220 درجه سانتی گراد گرم کنید. روغن را در یک تابه متوسط داغ کنید. ژامبون یا سوسیس ها را …

طرز تهیه آکاراجه (برزیل)

آکاراجه: برای تهیه مواد داخل این غذای خوشمزه پیاز ها را به ورقه های نازک ببرید. آنها را با روغن زیتون در تابه ای بریزید و …

طرز تهیه آش شوربای عروس (ترکیه)

آش شوربای عروس: یک قابلمه بزرگ بردارید و گوشت را به همراه مقداری آب، پیاز و دانه فلفل سیاه درون آن بریزد و آنها را به مدت 1 ساعت و نیم بپزید …

طرز تهیه تارت خردل (فرانسه)

تارت خردل و گوجه فرنگی فرانسوی: آرد را با کره و شیر و کمی نمک مخلوط کنید و ورز بدهید تا خمیر سفتی به دست آید که به دست نچسبد …

طرز تهیه قورمه لوبیا

قورمه لوبیا: لوبیای کنسروی را آبکشی کنید و آن را بشوئید. روغن را در تابه متوسطی بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید …

طرز تهیه سوشی (ژاپن)

در یک آب گردان 1 و 1/3 لیوان آب بریزد بگذارید تا …

طرز تهیه راویولی گوشت و اسفناج (ایتالیا)

برای تهیه ی خمیر راویولی ابتدا …

طرز تهیه کوکوی سیب زمینی (پاکستان)

سیب زمینی ها را بپزید و …

طرز تهیه خورش قیمه نجفی (عراق)

نخودها را از شب قبل خیس دهید و …

طرز تهیه چیکن کوردن بلو (فرانسه)

کره را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود …

طرز تهیه کالزونه کالباس و ذرت (ایتالیا)

مخمر فوری و 1/2 لیوان آب ولرم را …

طرز تهیه سالاد الویه مخصوص (روسیه)

تخم مرغ و سیب زمینی پخته را …

طرز تهیه چیکن پارمزان (ایتالیا)

آرد سوخاری ، پنیر پارمزان رنده شده ، نمک و فلفل را داخل کاسه …

طرز تهیه انچیلادا (مکزیک)

داخل ماهیتابه کمی روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید …

طرز تهیه مرغ تندوری ( هند )

مرغ ها را بشویید و با استفاده از چاقو روی سطح مرغ ها …

طرز تهیه سیب زمینی عسلی کنجدی ( چین...

سیب زمینی ها را پوست بکنید و به اندازه دلخواه برش بزنید و در مقداری آرد …

خورش گوشت و چغندر ( روسیه )

گوشت را خرد کنید و بمهراه پیاز رنده شده داخل قابلمه بریزید و …

گریل چیکن پنه ( ایتالیا )

سینه های مرغ را بکوبید و روی ان نمک و فلفل بپاشید …

کباب مرغ تند ( مراکش )

استخوان های مرغ را جدا کنید و سینه مرغ را از پهنا به 2 قسمت برش بزنید …

ژیگو ( فرانسه )

استخوان ران را خارج کنید و چربی های اضافی گوشت را جدا کنید و …

پای اسفناج و پنیر ( یونان )

برگ های اسفناج را تمیز کنید و بشویید ، اسفناج را داخل قابلمه ای بریزید …

بیف استروگانف ( روسیه )

بیف استروگانف ( روسیه ) : برای تهیه بیف استروگانف پیازهای خلالی شده را با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود ، گوشت را به اندازه های کوچک و نازک خرد کنید و …

کوفته مرغ سوئدی ( سوئد )

سینه های مرغ ، پیاز و سیر را باهم چرخ کنید سپس پودر سوخاری ، تخم مرغ و …

چیکن استروگانوف ( روسیه )

سینه های مرغ را به تکه های کوچک خرد نمائید و درون مقداری روغن 5 دقیقه تفت دهید …

موساکا ( یونان )

بادمجان ها را درون روغن داغ سرخ کنید و سیر خرد شده و پیاز خرد شده را اضافه نمائید …

رست بیف ( فرانسه )

درون گوشت گوساله را با چاقو سوراخ هایی ایجاد نموده و سیرها را درون انها وارد کنید …

برنج مخلوط سبزیجات ( چینی )

پیاز و سیر را رنده کنید و بهمراه سبزی های خرد شده درون روغن بریزید و تفت دهید …

بابا قانوش ( خاورمیانه )

بادمجان ها را با پوست روی شعله مستقیم گاز قرار دهید ، بادمجان ها را روی گاز بچرخانید تا تمام سطح …

پوره سیب زمینی کامچوری ( هند )

سیب زمینی پخته را پوست بگیرید و ریز رنده نموده سپس کره را به آن اضافه کنید ، با پشت قاشق مواد را مخلوط کنید و پس از مخلوط شدن سیب زمینی و کره …

شنیسل مرغ ( فرانسه )

ابتدا باید سینه های مرغ را بشوئید سپس ادویه و نمک و فلفل بزنید و در آرد بغلتانید ، ۲ قاشق روغن زیتون اضافه کنید …

راتاتویی ( فرانسه )

راتاتویی : بادمجانها را پوست کنده حلقه حلقه کنید سپس روی آنها نمک پاشیده 1 ساعت در یخچال بگذارید تا تلخی و اب اضافه آن گرفته شود …

بروشتا ( ایتالیا )

برای تهیه بروشتا نان ها را تست کرده و روی آنها ‌را سیر کوبیده ، روغن زیتون و فلفل …

سوپ عدس ( مجارستان )

در ظرفی مقداری روغن ریخته و درون آن پیازها را سرخ کنید سپس سیر و کرفس را اضافه کرده و با هم تفت دهید …