ورود

عضویت

دسر

طرز تهیه کلافوتی میوه ای

اگر از بادام کامل استفاده می کنید آنها را در خرد کن مخصوص یا غذا ساز بریزید و با تیغه ی فلزی ریز کنید. آن را بزنید تا زمانیکه بادام ها کاملا ریز شوند …

طرز تهیه پالووا با کرم فندقیِ شکلاتی

فر را از قبل تا دمای 120 درجه سانتیگراد گرم کنید و در کف سینی فر کاغذ پوستی قرار دهید …

طرز تهیه رمانف میوه

کرم باواریا را مطابق دستور آماده کنید و میوه های مورد نظرتان را در کرم بریزید. به آرامی میوه ها را مخلوط کنید …

طرز تهیه دسر سیب و پشمک

سیب ها را پوست کنده و رنده کنید. آنها را در یک قابلمه نسوز بریزید و آب را روی آن بریزید …

طرز تهیه کرم زعفرانی

شیر و شکر را در یک شیر جوش ریخته و مرتبا بهم بزنید تا کاملا در شیر حل شده و یکدست شود …

طرز تهیه پودینگ شکلات با سس تمشک

برای تهیه سس تمشک، در یک غذاساز تمشک را به شکل پوره درآورید. پوره را از یک الک ریز درون کاسه ای عبور دهید و …

طرز تهیه تِرین شکلات با سس تمشک

برای ترین شکلات، شکلات و کره را در طبقه ی رویی یک بخار پز دوطبقه یا کاسه ی پیرکسی که روی آب جوش قرار دارد (تماس پیدا نکند) ذوب کنید …

طرز تهیه شربت هلوی پخته شده با عسل

پوست لیمو را با استفاده از پوست کن بگیرید و دانه ی وانیل را از وسط نصف کنید …

طرز تهیه ترایفل پودینگ میوه های تابستانی

3/4 از تمشک، شاه توت و انگور فرنگی را به اضافه ی نیم پیمانه سرخالی شکر ( 80 گرم) و 2 قاشق سوپخوری آب در یک قابلمه متوسط بریزید …

طرز تهیه دسر فول ریواس و توت فرنگی...

فر را از قبل تا دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید. ریواس ها را به قطعات کوتاهی خرد کنید، آنها را در یک ظرفِ پخت بزرگ بریزید، 80 گرم شکر را روی آن پاشیده و …

طرز تهیه بستنی ساندویچی چوبی با بیسکوئیت

ابتدا با قاشق اسکوپی از بستنی بردارید و روی یک بیسکوئیت بریزیدو بیسکوئیت دیگر را روی آن قرار داده و آنها را کمی بهم فشار دهید …