» شیرینی پفکی مرنگ

Translate to Englishپرینت مطلب

 

شیرینی پفکی مرنگ

 

شیرینی پفکی مرنگ

 

سفیده تخم مرغ 4 عدد  .  پودر قند 250 گرم  .   نمک 1/8 قاشق چایخوری

 

شیرینی پفکی مرنگ

 

طرز تهیه : تخم مرغ ها را از 1 ساعت قبل بیرون یخچال قرار دهید تا به دمای محیط برسد و مدت زمان هم زدن کاهش پیدا کند ، سفیده های تخم مرغ را از زرده ها جدا کنید و دقت کنید که سر سوزنی زرده داخل سفیده نباشد ؛ سفیده ها را داخل کاسه بریزید ، نمک اضافه کنید و با همزن بزنید تا سفیده  خودش را بگیرد ( دقت کنید که کاسه و پره های همزن تمیز بوده و بدون لکه چربی باشند ).

 

شیرینی پفکی مرنگ

 

پس از اینکه سفیده خودش را گرفت پودر قند را کم کم اضافه کنید و همچنان هم بزنید تا سفیده غلظتی مانند خامه پیدا کند ( برای نتیجه عالی باید در تمام مراحل کار هم بزنید و توقف نداشته باشید ).

 

شیرینی پفکی مرنگ

 

کف سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و سفیده های خامه ای شده را داخل قیف بریزید و به شکل دلخواه روی کاغذ روغنی شکل بزنید ، سینی را داخل فر با حرارت 150 درجه سانتیگراد به مدت 35-45 دقیقه قرار دهید تا شیرینی ها بپزند و خشک شوند ( دمای فرها متفاوت میباشد و پس از 30 دقیقه باید شیرینی ها را چک کنید و اگر نرم بود بگذارید باز هم بپزد ، این شیرینی با دمای پایین باید پخته و خشک شود ).

 

نکته ها : در صورت تمایل میتوانید مقداری رنگ خوراکی به سفیده فرم گرفته اضافه کنید ، همچنین میتوانید اسانس وانیل یا پودر کاکائو همزمان با اضافه کردن پودر قند اضافه کنید.

 

بازدید : 31,104 | نویسنده : نیلوفر بانو | دسته : شيرينی
برچسب : ، ، ، ، ،

» مطالب پیشنهادی

دیدگاه» مشاهده تمام دیدگاه های سایت


آبميوه گيري پرو جويسر تخم‌مرغ پز مدل سوسیس اسپري مركبات سير خردكن خردكن رشته‌اي ميوه و سبزيجات پوست كن آناناس ماساژور دلفيني آچار همه كاره Snap n Grip پد مخصوص اتو کشی آیرون اکسپرس ست خياطي همه كاره
چاي لاغري قالب فانتزي تخم مرغ قالب كوكو و تخم مرغ چاقوی نانو زيپ پك جا لوازم آرايشي glam caddy دستكش زنانه خز دار نيم تنه فرم دهنده MI bra بالش توتال پيلو ساعت
قمقمه تصفيه آب انگشتر فروهر اصل گوشواره لاله گوشي گلدماسك خاويار شابلون ابرو شابلون خط چشم رخت آويز جادوويي wonder hanger جاكفشي جادويي لوبياي جادويي ساعت ديواري
بالاي صفحه