جدیــدترین مطالــب
مــــطالب تـــصادفی

صفحه اصلی »کیک و شیرینی » شيرينی » شیرینی پفکی مرنگ


 

شیرینی پفکی مرنگ

 

شیرینی پفکی مرنگ

 

سفیده تخم مرغ 4 عدد  .  پودر قند 250 گرم  .   نمک 1/8 قاشق چایخوری

 

شیرینی پفکی مرنگ

 

طرز تهیه : تخم مرغ ها را از 1 ساعت قبل بیرون یخچال قرار دهید تا به دمای محیط برسد و مدت زمان هم زدن کاهش پیدا کند ، سفیده های تخم مرغ را از زرده ها جدا کنید و دقت کنید که سر سوزنی زرده داخل سفیده نباشد ؛ سفیده ها را داخل کاسه بریزید ، نمک اضافه کنید و با همزن بزنید تا سفیده  خودش را بگیرد ( دقت کنید که کاسه و پره های همزن تمیز بوده و بدون لکه چربی باشند ).

 

شیرینی پفکی مرنگ

 

پس از اینکه سفیده خودش را گرفت پودر قند را کم کم اضافه کنید و همچنان هم بزنید تا سفیده غلظتی مانند خامه پیدا کند ( برای نتیجه عالی باید در تمام مراحل کار هم بزنید و توقف نداشته باشید ).

 

شیرینی پفکی مرنگ

 

کف سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و سفیده های خامه ای شده را داخل قیف بریزید و به شکل دلخواه روی کاغذ روغنی شکل بزنید ، سینی را داخل فر با حرارت 150 درجه سانتیگراد به مدت 35-45 دقیقه قرار دهید تا شیرینی ها بپزند و خشک شوند ( دمای فرها متفاوت میباشد و پس از 30 دقیقه باید شیرینی ها را چک کنید و اگر نرم بود بگذارید باز هم بپزد ، این شیرینی با دمای پایین باید پخته و خشک شود ).

 

نکته ها : در صورت تمایل میتوانید مقداری رنگ خوراکی به سفیده فرم گرفته اضافه کنید ، همچنین میتوانید اسانس وانیل یا پودر کاکائو همزمان با اضافه کردن پودر قند اضافه کنید.

 

Translate to Englishپرینت مطلب نویسنده : نیلوفر بانو | بازدید : 35,749
برچسب‌ها, , , , ,

شیرینی کره ای شیرینی برنجی شیرینی هلالی فندقی شیرینی رولت مربایی شیرینی چیپسی فندقی خمیر پفکی شیرینی چوروس با سس شکلاتی

چسب لاغری
دیدگاه» مشاهده تمام دیدگاه ها