دسر پارفیت موز و توت فرنگی
طرز تهیه : پنیر خامه ای ، پودر قند و خامه را داخل کاسه ای بریزید و خوب مخلوط کنید تا حجیم و یکدست شود.
موز و توت فرنگی را خرد کنید سپس داخل لیوان های سرو را با موز ، توت فرنگی ، جو پرک ، بیسکوییت خرد شده و کرم خامه ای پر کنید ، ظرف دسر را داخل یخچال قرار دهید تا خوب سرد شود سپس سرو کنید.
نکته ها : به جای بیسکوییت میتوانید از کیک یا شیرینی خشک و به جای جو پرک میتوانید از انواع مغزها مانند گردو ، پسته ، بادام و ... استفاده کنید.
دیدگاه های ثبت شده
دسرا عالیه.خسته نباشی.امیدوارم سالها اینجارو نگه داری…
ممنون الی جان ، منم امیدوارم 😉
سلام
نیلوفر بانو دستتون درد نکونه استفاده کردیم خانوم
ممنون کیوان عزیز 🙂