کیک رولت کدو حلوایی
طرز تهیه: فر را تا دمای 170 درجه سانتی گراد گرم کنید.
در یک کاسه تخم مرغ ها را به کمک همزن برقی به مدت 5 دقیقه خوب بزنید. آرام آرام شکر را به مخلوط اضافه کنید تا به رنگ زرد دربیاید. کدو حلوایی و آبلیمو را اضافه کنید.
در ظرف دیگری آرد، دارچین، بیکینگ پودر و نمک را خوب باهم مخلوط کنید. به تدریج به مخلوط کدو حلوایی اضافه کنید.
سینی فر مستطیلی را حاضر کنید و کاغذ روغنی در کف آن بیندازید. کمی آن را چرب کنید و روی آن آرد بپاشید. مایع را درون کاغذ پخش کنید و گردو را روی آن بپاشید.
رولت را تا زمانی که حالت ارتجاعی پیدا کند، به مدت تقریبا 15 دقیقه درون فر بپزید. سپس رول کیک را برگردانید و از کاغذ جدا کنید و به کمک یک دستمال آن را به آرامی رول کنید و در گوشه ای قرار دهید.
برای تهیه کرم وسط رولت پنیر خامه ای ، کره و خاک قند و وانیل را خوب باهم مخلوط کنید و باهم بزنید. رول کیک را باز کنید و کرم را روی آن پخش کنید. سپس رول کیک را بپیچید. برای تزیین روی رولت می توانید از گردو و دارچین استفاده کنید و لذت ببرید.
از دیگر کاربران ایران کوک
از این به بعد خیلی راحت توی بخش کامنتها میتونید عکس اون غذایی که درست کردید رو آپلود کنید و با بقیه به اشتراک بذارید. 📸