بیسکوییت شورت برد

شورت برد به نوعی از بيسكوئيت ها گفته ميشود كه منسجم هستند و در تهيه آنها از شكر ، كره و آرد جو استفاده ميشود. البته امروزه بدلیل راحتی کار استفاده از آرد گندم رايج تر میباشد و براي تنوع بخشيدن به طعم و بافت آن از آرد ذرت و آرد برنج هم استفاده ميشود.

بافت این بیسکوییت شبيه خرده نان است. در اين نوع بیسکوییت ها از بكينگ پودر و جوش شيرين استفاده نميشود كه باعث ايجاد بافت متفاوت در ان ميشود و همچنين به علت نداشتن تخم مرغ در دستور بیسکوییت بدست آمده منسجم ميباشد و شكل ظاهری را در اثر ضربه و فشار حفظ ميكند.

شورت برد

طرز تهیه : فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.

کره را در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شود. سپس بهمراه شکر داخل کاسه ای بریزید و با همزن بزنید تا بافتی نرم و کرمی پیدا کند. آرد را کم کم اضافه کنید و با دست مخلوط کنید تا زمانی که خمیر یکدست شود.

شورت برد

خمیر را داخل قالب بریزید و با فشار دست و به ضخامت 1 سانتیمتر پهن کنید. با چاقو خمیر را به قسمت های مساوی برش بزنید سپس با چنگال روی خمیر شکل بیندازید ( میتوانید خمیر را با قالب شیرینی قالب بزنید یا به هر شکلی که دوست دارید حالت دهید و سپس در سینی قرار دهید ).

سینی خمیر را به مدت 15 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا خمیر استراحت کند و سرد شود ( میتوانید در صورت تمایل روی خمیر را با زرده تخم مرغ برس بزنید یا روی انها پودر قند بپاشید ).

شورت برد

سینی خمیر را پس از استراحت داخل فری که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 15 - 20 دقیقه قرار دهید تا بیسکوییت ها کرم رنگ شوند. پس از پخت بیسکوییت ها را از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شود سپس از قالب خارج نمایید.

میتوانید این بیسکوییت های خوشمزه را ساده میل کنید یا با پودر قند ، شکلات آب شده و ... تزیین و سرو کنید.

نکته ها : این بیسکوییت ها تا 1 هفته در دمای محیط قابل نگهداری میباشند. در تهیه این شیرینی حتما باید از کره استفاده شود و هرگونه روغن دیگری مانند روغن جامد و روغن قنادی و ... قابل استفاده نیست.