بیسکوییت شورت برد
شورت برد به نوعی از بيسكوئيت ها گفته ميشود كه منسجم هستند و در تهيه آنها از شكر ، كره و آرد جو استفاده ميشود. البته امروزه بدلیل راحتی کار استفاده از آرد گندم رايج تر میباشد و براي تنوع بخشيدن به طعم و بافت آن از آرد ذرت و آرد برنج هم استفاده ميشود.
بافت این بیسکوییت شبيه خرده نان است. در اين نوع بیسکوییت ها از بكينگ پودر و جوش شيرين استفاده نميشود كه باعث ايجاد بافت متفاوت در ان ميشود و همچنين به علت نداشتن تخم مرغ در دستور بیسکوییت بدست آمده منسجم ميباشد و شكل ظاهری را در اثر ضربه و فشار حفظ ميكند.
طرز تهیه : فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
کره را در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شود. سپس بهمراه شکر داخل کاسه ای بریزید و با همزن بزنید تا بافتی نرم و کرمی پیدا کند. آرد را کم کم اضافه کنید و با دست مخلوط کنید تا زمانی که خمیر یکدست شود.
خمیر را داخل قالب بریزید و با فشار دست و به ضخامت 1 سانتیمتر پهن کنید. با چاقو خمیر را به قسمت های مساوی برش بزنید سپس با چنگال روی خمیر شکل بیندازید ( میتوانید خمیر را با قالب شیرینی قالب بزنید یا به هر شکلی که دوست دارید حالت دهید و سپس در سینی قرار دهید ).
سینی خمیر را به مدت 15 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا خمیر استراحت کند و سرد شود ( میتوانید در صورت تمایل روی خمیر را با زرده تخم مرغ برس بزنید یا روی انها پودر قند بپاشید ).
سینی خمیر را پس از استراحت داخل فری که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 15 - 20 دقیقه قرار دهید تا بیسکوییت ها کرم رنگ شوند. پس از پخت بیسکوییت ها را از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شود سپس از قالب خارج نمایید.
میتوانید این بیسکوییت های خوشمزه را ساده میل کنید یا با پودر قند ، شکلات آب شده و ... تزیین و سرو کنید.
نکته ها : این بیسکوییت ها تا 1 هفته در دمای محیط قابل نگهداری میباشند. در تهیه این شیرینی حتما باید از کره استفاده شود و هرگونه روغن دیگری مانند روغن جامد و روغن قنادی و ... قابل استفاده نیست.
دیدگاه های ثبت شده
بازم سلام نیلوفر عزیز و سپاس برای اموزش های خوبت
سلام و خسته نباشید مثل همیشه عالی دست گلت بی بلا نیلوفر جان
سلام می تونید من رو راهنمایی کنید؟یک دوم لیوان شکر یا ارد برابر با 700 میلی لیتر میشه؟لطفا اگر امکان داره جواب رو به ایمیل من ارسال کنید.ممنون
دوست عزیز میلی لیتر بیشتر برای مایعات کاربرد داره ، شما چرا از گرم استفاده نمیکنید ؟!
سلام خسته نباشید.ممنون از وبسایت فوق العاده تون . میخواستم خواهش کنم اگه میشه بیسکویتای رژیمی تر که به کره نیاز نداشته باشن رو هم اموزش بدین مثه بیسکویتای دایجستیو.خیلی ممنون
ممنون مهسا جان ، حتما عزیزم 🙂
وای یه دنیا ممنون نیلوفر بانوی گلم واقعا مرسی . خیلی خیلی ممنون ازت همین الان میرم درستش کنم
خواهش میکنم ژاله جان ، امیدوارم خوب در بیاری 🙂