جدیــدترین مطالــب
مــــطالب تـــصادفی



 

پیتزای مخلوط

 

پیتزا مخلوط

 

گوشت چرخ کرده 200 گرم  .  فلفل دلمه ای 1 عدد  .  رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری 

قارچ 200 گرم  .  پیاز 1 عدد  .  کالباس 200 گرم  .  پنیر پیتزا مقدار لازم  .  نمک.فلفل.آویشن مقدار لازم 

 

طرز تهیه پیتزا مخلوط : پیاز را خرد کنید و درون ماهتابه با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود سپس گوشت چرخ کرده ، پودر آویشن ، نمک و فلفل را اضافه کنید ؛ با حرارت ملایم مواد را تفت دهید ، پس از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد 1 قاشق رب گوجه فرنگی را اضافه نمائید و مجدد تفت دهید و پس از 5 دقیقه از روی حرارت بردارید.

 

کالباس را مکعبی خرد کنید ، قارچ ها را حلقه ای خرد کنید ، فلفل دلمه ای را ریز خرد کنید ، مقداری زیتون نیز خرد کنید.

 

خمیر پیتزا را نازک پهن کنید ، 2 قاشق رب گوجه فرنگی را با مقداری روغن تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود سپس با قلمو روی خمیر پیتزا خوب پخش کنید و مقداری کمی پنیر روی ان بریزید سپس تمام موادی که خرد کرده اید ( قارچ ، کالباس ، فلفل دلمه ای ) بهمراه مایه گوشتی روی خمیر بچینید و در انتها با لایه کاملی از پنیر پیتزا پوشش دهید.

 

روی پنیر مقداری زیتون خرد شده بریزید سپس پیتزا را برای 10 تا 20 دقیقه بگذارید بماند تا خمیر استراحت کند و در زمان پخت خوب ترد و برشته شود ، پیتزا را به مدت 15-20 دقیقه در طبقه وسط فری که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا بپزد.

 

در صورتی که میخواهید پنیرها رنگ طلایی بگیرند پس از اماده شدن پیتزا 1 تا 2 دقیقه گریل بالا را روشن کنید ، البته باید مراقب باشید تا پنیرتان نسوزد ، پیتزای اماده را بهمراه سالاد و سس دلخواه داغ سرو کنید.

 

 

Translate to Englishپرینت مطلب نویسنده : نیلوفر بانو | بازدید : 183,725
برچسب‌ها, , , , , ,

اسکون مرغ پنیری پیتزا سبزیجات بدون پنیر پیتزا لقمه ای پیتزای مرغ با سس پنیر پیتزای تابه ای ( بدون فر ) آموزش تهیه خمیر پیتزا

ست پنج کاره حمام
دیدگاه» مشاهده تمام دیدگاه ها