» خورش بامیه با گوشت

Translate to Englishپرینت مطلب

 

طرز تهیه خورش بامیه

 

خورشت بامیه

 

بامیه خورشتی 500 گرم  .  گوشت گوسفند 250 گرم  .  پیاز 1 عدد  .  ابلیمو 5 قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری .  آب سرد 4 لیوان  . روغن و نمک و فلفل به مقدار لازم

 

Khoresht-bamiyeh

 

طرز تهیه : پیاز را خرد کرده و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود سپس گوشت های خرد شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید ، 4 لیوان آب روی گوشت بریزید و حرارت را زیاد کنید تا آب جوش بیاید سپس حرارت را ملایم کنید و در قابلمه را بگذارید تا گوشت بپزد.

 

در اواسط پخت گوشت رب گوجه فرنگی را در مقداری روغن تفت دهید سپس بهمراه ابلیمو به خورشت اضافه کنید.

 

Khoresht bamiyeh

 

بامیه ها را بشویید و سر بامیه ها را جدا کنید ، دقت کنید تا سر بامیه ها باز نشود چون خورشت لیز و بدمزه خواهد شد ؛ پس از آنکه گوشت پخته شد بامیه ، نمک و فلفل را به خورشت اضافه کنید و اجازه دهید چند جوش بخورد سپس حرارت را کم کنید و 20 – 30 دقیقه بگذارید خورشت جا بیفتد سپس در ظرف بکشید و بهمراه برنج سرو کنید.

 

نکته :  به جای ابلیمو از غوره یا ابغوره هم میتوانید استفاده کنید ، بهتر است قبل از بکار بردن غوره ان را منجمد کنید تا طعم بهتری داشته باشد ، غوره تازه خورش را کمی تلخ میکند.

 

بازدید : 40,759 | نویسنده : نیلوفر بانو | دسته : خورش
برچسب : ، ، ، ،

» مطالب پیشنهادی

دیدگاه» مشاهده تمام دیدگاه های سایت


آبميوه گيري پرو جويسر تخم‌مرغ پز مدل سوسیس اسپري مركبات سير خردكن خردكن رشته‌اي ميوه و سبزيجات پوست كن آناناس ماساژور دلفيني آچار همه كاره Snap n Grip پد مخصوص اتو کشی آیرون اکسپرس ست خياطي همه كاره
چاي لاغري قالب فانتزي تخم مرغ قالب كوكو و تخم مرغ چاقوی نانو زيپ پك جا لوازم آرايشي glam caddy دستكش زنانه خز دار نيم تنه فرم دهنده MI bra بالش توتال پيلو ساعت
قمقمه تصفيه آب انگشتر فروهر اصل گوشواره لاله گوشي گلدماسك خاويار شابلون ابرو شابلون خط چشم رخت آويز جادوويي wonder hanger جاكفشي جادويي لوبياي جادويي ساعت ديواري
بالاي صفحه