جدیــدترین مطالــب
مــــطالب تـــصادفی

صفحه اصلی »کیک و شیرینی » دسر » دسر تیرامیسو


 

دسر تیرامیسو

 

 دسر تیرامیسو

 

ماسکارپونه یا پنیر خامه ای 2 لیوان . پودر شکر نصف لیوان . قهوه اماده سرد 2 لیوان

خامه زده شده 2 لیوان . بیسکوییت لیدی فینگر به مقدار لازم . پودر کاکائو به مقدار لازم

 

مراحل تهیه تیرامیسو

 

طرز تهیه : شکر و پنیر ماسکارپونه را مخلوط کنید و برای 1 دقیقه هم بزنید سپس خامه و 1 لیوان قهوه را اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا مواد یکدست شوند.

 

دسر تیرامیسو

 

کف قالب مستطیل شکلی را با کاغذ روغنی یا المینیوم بپوشانید ، 1 لیوان قهوه سرد را داخل بشقاب بریزید و به نوبت بیسکوییت های لیدی فینگر را داخل آن بزنید و کف قالب بچینید ( سریع داخل قهوه بزنید و خارج کنید تا بیسکوییت ها له نشوند ).

 

دسر تیرامیسو

 

نصف مخلوط خامه ای را روی بیسکوئیت ها بریزید و سطح آن صاف کنید ، مجدد مقداری بیسکوییت را در قهوه سرد بزنید و روی لایه خامه ای قرار دهید ، بقیه مخلوط خامه ای را روی بیسکوییت ها ریخته و سطح ان را صاف کنید سپس روی آن پودر کاکائو یا نسکافه بپاشید و به مدت 3-6 ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.

 

برای سرو کردن تیرامیسو را پس از خارج کردن از یخچال به اندازه دلخواه برش بزنید و در ظرف مورد نظر قرار دهید.

 

نکته : میتوانید بجای استفاده از بیسکوییت لیدی فینگر از بیسکوییت های نرم یا کیک اسفنجی استفاده کنید.

 

Translate to Englishپرینت مطلب نویسنده : نیلوفر بانو | بازدید : 177,145
برچسب‌ها, , , ,
تیرامیسوی قهوه و نارگیل تیرامیسو توت فرنگی
چسب لاغری
دیدگاه» مشاهده تمام دیدگاه ها