حتما شما هم مثل من عاشق انبه هستید. پس شکی نیست که دلتون میخواد دسر انبه رو هم امتحان کنید. همون طور که میدونید انبه به خاطر طعم شیرین و عصاره غلیظی که داره جون میده برای تهیه دسر. با این میوه استوایی جذاب میشه دسرهای مختلفی درست کرد. در اینجا طرز تهیه سه مدل دسر خوشمزه و جذاب با انبه رو برای شما عزیزان توضیح میدیم. این طوری میتونید برای هر موقعیتی دسر مناسب خودش رو درست کنید. دسر انبه ساده که اول از همه دستورش رو میگیم فقط به سه ماده احتیاج داره و در عرض کمتر از ده دقیقه آماده میشه. مدل دوم تارتلت انبه هست که اون هم روش تهیه خیلی ساده ای داره. اما اگه بخواین تارتلت خیلی شیکی داشته باشین پیشنهاد میکنم درست کردن گل با انبه رو هم یاد بگیرید. برای تزیین دسر عالیه. در آخر طرز تهیه دسر انبه با ژلاتین رو برای شما میگیم که کمی بیشتر زمان میبره. ولی بیشتر این مدت صرف استراحت دادن به دسر در یخچال میشه. پس زحمت زیادی برای شما نداره.

اگه به طعم این میوه استوایی علاقه دارید پیشنهاد میکنم حتماً کیک انبه و پاناکوتای انبه رو هم امتحان کنید.  

طرز تهیه دسر انبه و خامه

1- ابتدا 2 عدد از انبه ها را به صورت پوره در آورید. برای آماده سازی درون ظرف مورد نظر مقداری انبه بریزید. سپس مقداری ماست یا خامه کم چرب را روی آن اضافه کنید. مقداری دیگر پوره انبه را روی آنها بریزید.

2- چند ساعت این ظرف ها را درون یخچال قرار دهید تا دسر به خوبی سرد شود.

3- برای سرو کردن 1 عدد انبه باقی مانده را به شکل مکعب خرد کنید و روی دسر خنک بریزید. با کمی گردوی خرد شده و ... دسرتان را تزئین نمایید.

  دسر انبه گردویی  

نکته ها:

- این دسر رو هم میتونید توی لیوان به صورت تک نفره درست کنید و هم در ظرف پیرکس بزرگ.

- به لایه های دسر میتونید یکی دو لایه بیسکویت یا کیک خرد شده هم استفاده کنید.

- برای تزئین میتونید برش های نازک انبه رو به صورت گل رز در بیارید و روی دسر قرار بدید.

 

تارتلت انبه

برای تهیه این دسر شیک و مدرن فقط نیاز به نان تارت آماده، خامه و انبه دارید. خامه فرم گرفته رو میتونید در منزل هم تهیه کنید. اما اگه عجله دارید یا نگران هستید نتیجه خوب از آب در نیاد خرید خامه قنادی آماده گزینه بهتری هست. البته به جای خامه میتونید از کرمفیل هم استفاده کنید. کافیه خامه یا کرم رو داخل نان های تارت بریزید. بعد روی اون رو با انبه تزیین کنید. میتونید انبه خرد شده بریزید. یا با انبه گل های تزیینی کوچک درست کنید.

  تارتلت انبه  

طرز تهیه دسر انبه ژله ای

تهیه این دسر ژله ای هم خیلی ساده است. فقط کمی زمان لازمه تا دسر سرد بشه و خودش رو بگیره. پوست دو عدد انبه رو بگیرید و اون رو خرد کنید. انبه رو به همراه دو پیمانه آب خنک، دو قاشق ژلاتین بنماری شده و چهار قاشق شکر داخل مخلوط کن بریزید. مواد رو به خوبی میکس کنید. در آخر هم 200 گرم خامه صبحانه اضافه کنید و هم بزنید. طعم دسر رو بچشید و اگه لازمه کمی دیگه شکر اضافه کنید. مایع رو داخل قالب پلاستیکی یا لیوان بریزید و در یخچال قرار بدید. دسر انبه خوشمزه شما بعد از 4-6 ساعت آماده سرو هست. نوش جان!

دسر با ژلاتین   - روی دسر رو میتونید با میوه های مختلف، مغز گردو، بادام، فندق یا با خامه تزیین کنید. - اگه مایل هستید دسر مجلسی تری داشته باشید میتونید دسر ژله ای رو به صورت دو رنگ درست کنید. کافیه اول یه ژله بستنی ساده به رنگ سفید درست کنید. نصف قالب رو با این مایه پر کنید و بگذارید چند ساعتی توی یخچال بمونه تا خودش رو بگیره. بعد لبه های ژله بستنی رو از قالب جدا کنید. قالب رو توی آب جوش فرو کنید. کمی تکان بدید تا کاملا از دیواره های قالب جدا بشه. ولی ژله رو به هیچ وجه خارج نکنید. لبه ژله رو به آرومی با دست بلند کنید. مخلوط ژله انبه ای رو از کنار داخل قالب بریزید تا روی ژله بستنی سفید رو بپوشونه. و مجددا در یخچال قرار دهید.   تهیه دسر دو رنگ