نان فنجانی پنیری
آرد 1 و نیم لیوان . روغن زیتون یا روغن مایع 1/3 لیوان . تخم مرغ 1 عدد
شیر ولرم 2/3 لیوان . پنیر رنده شده 1/2 لیوان . نمک مقداری
طرز تهیه : تخم مرغ را از 1 ساعت قبل در دمای اتاق قرار دهید تا به دمای اتاق برسد ، فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
تخم مرغ ، روغن و شیر ولرم را داخل کاسه ای ای بریزید و با همزن بزنید سپس مخلوط آرد ، نمک و پنیر را اضافه کنید و مجدد بزنید تا یکدست شود ، قالب مخصوص کاپ کیک را چرب کنید و تا 2/3 هر قالب از مایه نان بریزید و داخل فر به مدت 15 - 20 دقیقه قرار دهید تا نان ها پف کرده و طلایی شوند ، پس از پخت نان ها را از فر خارج کنید ، 10 دقیقه اجازه دهید نان ها کمی سرد شوند سپس سرو کنید.
نکته ها : از هر نوع پنیری که تمایل دارید میتوانید در تهیه این نان استفاده کنید.
دیدگاه های ثبت شده
سلام نیلوفر جان من این نان را درست کردم ولی نمیدانم بافتش چطور باید باشه مال من که داخلش شکل خمیری با سوراخهای بزرگ بود . پف این نان در اثر چیه اخه نه بکینگ پودر داره نه خمیر مایه. من داخلش پنیر سفید پگاه ریختم. ممنون
لادن جان بافت داخلی نرم و بالاش هم پفکیه ، پفش هم بخاطر تخم مرغ و شیر هست ، با تست انواع پنیر میتونی بافت و طعم های جالبی از این نون داشته باشی 🙂
این نان با چی سرو میشه؟
لادن جان با هر چیزی که دوست داری میتونی سروش کنی ، با سوپ یا انواع غذاها و حتی با شکلات صبحانه ! و … مثل نان های دیگه است 🙂
مرسي جديد و جالب بود