Generic selectors

آموزش شکوفه زدن با خامه

۷۳,۷۶۱ بازدید

خرید آنلاین لوازم قنادی + ارسال رایگان +5 درصد تخفیف، آخرین فرصت خرید در جشواره تابستانی ایران کوک شاپ. کد تخفیف 5 درصد : irancookir اینجا کلیک کنید

 

تزیین کیک

 

آموزش شکوفه زدن با خامه

 

ماسوره 4 پر را داخل قیف بگذارید و خامه را داخل قیف بریزید ، از بالا قیف را جمع کنید و چند بار بپیچانید تا خامه به بیرون از قیف نیاید ، دقت کنید که برای جلوگیری از شل شدن خامه تنها بخش بالایی قیف را با دست بگیرید.

 

تزیین کیک


 

کمی قیف را از بالا فشار دهید تا خامه از ماسوره خارج شود ، از لبه بیرونی کیک تزیین را شروع کنید و به صورت یک دایره خامه را شکل بزنید.

 

تزیین کیک

 

مجدد به همان روش روی خامه پایینی را به شکل گرد طرح بزنید و به سمت مرکز بچرخانید سپس شکوفه کوچکی روی خامه دوم بزنید و کار تزیین را به همین سادگی به پایان برسانید.

 

تزیین کیک

 

ممکن است در اوائل کار دست تان بلرزد یا شکل گل به خوبی از آب در نیاید اما به مرور و با چند بار تمرین به راحتی بر روی کیک ها شکوفه خواهید زد ، میتوانید از انواع ماسوره ها برای ایجاد اشکال و گل های متنوع استفاده کنید ، همچنین به جای خامه از باترکرم هم میتوانید استفاده کنید.

 

شبکه های اجتماعی

برای دریافت بروزرسانی ها عضو خبرنامه ما شوید.

, , , , ,

۷ دیدگاه برای آموزش شکوفه زدن با خامه

  1. باران ۲۹ شهریور-۱۳۹۵ در ۱۱:۵۶ #

    وااقعااا مرسی.چش خواهرشوهرمو در آوردم.

    • ♥ بانو ۱۸ مهر-۱۳۹۵ در ۱۲:۳۷ #

      🙂

  2. فروز ۱۱ مهر-۱۳۹۴ در ۰۲:۵۱ #

    سلام خسته نباشین، من تازه به شما ملحق شدم ،خیلی خوشحالم که شما رو پیدا کردم. خیلی مطالبتون خوب و مفیده ممنونم

    • ♥ نیلوفر بانو ۱۱ مهر-۱۳۹۴ در ۱۱:۰۸ #

      سلام ، ممنونم 🙂

  3. سایه ۱۰ آذر-۱۳۹۳ در ۱۵:۰۴ #

    مرسی عالـــــی بود

  4. میترا ۲۰ تیر-۱۳۹۳ در ۱۹:۰۱ #

    مثل همیشه عالی سپاس

  5. مینا ۱۷ دی-۱۳۹۲ در ۲۳:۵۱ #

    بسیار عالی

پاسخی بگذارید