Generic selectors

آموزش شکوفه زدن با خامه

۷۶,۳۰۷ بازدید

خرید آنلاین لوازم قنادی + ارسال رایگان +5 درصد تخفیف، آخرین فرصت خرید در جشواره پاییز ایران کوک شاپ. کد تخفیف 5 درصد : irancookir اینجا کلیک کنید

 

تزیین کیک

 

آموزش شکوفه زدن با خامه

 

ماسوره 4 پر را داخل قیف بگذارید و خامه را داخل قیف بریزید ، از بالا قیف را جمع کنید و چند بار بپیچانید تا خامه به بیرون از قیف نیاید ، دقت کنید که برای جلوگیری از شل شدن خامه تنها بخش بالایی قیف را با دست بگیرید.

 

تزیین کیک


 

کمی قیف را از بالا فشار دهید تا خامه از ماسوره خارج شود ، از لبه بیرونی کیک تزیین را شروع کنید و به صورت یک دایره خامه را شکل بزنید.

 

تزیین کیک

 

مجدد به همان روش روی خامه پایینی را به شکل گرد طرح بزنید و به سمت مرکز بچرخانید سپس شکوفه کوچکی روی خامه دوم بزنید و کار تزیین را به همین سادگی به پایان برسانید.

 

تزیین کیک

 

ممکن است در اوائل کار دست تان بلرزد یا شکل گل به خوبی از آب در نیاید اما به مرور و با چند بار تمرین به راحتی بر روی کیک ها شکوفه خواهید زد ، میتوانید از انواع ماسوره ها برای ایجاد اشکال و گل های متنوع استفاده کنید ، همچنین به جای خامه از باترکرم هم میتوانید استفاده کنید.

 

آموزش تزیین کیک مدل هندوانه

شبکه های اجتماعی

برای دریافت بروزرسانی ها عضو خبرنامه ما شوید.

, , , ,

۷ دیدگاه برای آموزش شکوفه زدن با خامه

  1. باران 19 سپتامبر-2016 در 11:56 #

    وااقعااا مرسی.چش خواهرشوهرمو در آوردم.

    • ♥ بانو 9 اکتبر-2016 در 12:37 #

      🙂

  2. فروز 3 اکتبر-2015 در 02:51 #

    سلام خسته نباشین، من تازه به شما ملحق شدم ،خیلی خوشحالم که شما رو پیدا کردم. خیلی مطالبتون خوب و مفیده ممنونم

    • ♥ نیلوفر بانو 3 اکتبر-2015 در 11:08 #

      سلام ، ممنونم 🙂

  3. سایه 1 دسامبر-2014 در 15:04 #

    مرسی عالـــــی بود

  4. میترا 11 جولای-2014 در 19:01 #

    مثل همیشه عالی سپاس

  5. مینا 7 ژانویه-2014 در 23:51 #

    بسیار عالی

دیدگاهتان را بنویسید