تزئین کیک

 

اموزش تزیین کیک به شکل قارچ

 

خمیر تزیینی + رنگ خوراکی + قهوه ( مخلوط 1 قاشق قهوه فوری + 1 فنجان آب جوش + 5 قاشق شکر )

 

برای تزیین کیک ابتدا باید خمیر تزیینی مارسیپان را تهیه سپس خمیر را رنگ کنید ، برای تزیین کیک قارچی به دو کیک ( سر قارچ + بدنه قارچ ) نیاز دارید ، میتوانید از انواع کیک یا کیک ساده اسفنجی استفاده کنید.

 

تزئین کیک

 

روی سطح کار پودر قند بپاشید سپس خمیر مارسیپان را با وردنه به ارامی و به قطر 1-2 سانتیمتر پهن کنید.

 

تزئین کیک

 

کیک شماره 1 ( کیک سر قارچ ) را به شکل نیم دایره قالب بزنید سپس با قلمو تمام سطح کیک را قهوه شیرین بمالید ( قهوه شیرین موجب چسبیدن خمیر به کیک میشود ).

 

تزئین کیک

 

خمیر را که با وردنه پهن کرده بودید روی کیک قرار دهید سپس قسمت های اضافی را با چاقو ببرید ، لبه های خمیر را به زیر کیک ببرید و با فشار دست بچسبانید تا کارتان تمیز باشد.

 

تزئین کیک

 

همانند روش قبلی خمیر را روی سطحی که پودر قند پاشیده اید باز کنید و به شکل مستطیلی بزرگ برش بزنید.

 

تزئین کیک

 

سطح کیک شماره 2 را به قهوه شیرین اغشته کنید سپس خمیر مستطیلی را دور کیک شماره 2 بپیچید و اضافه هایخمیر را بچینید ؛ برای ادامه کار کیک شماره 1 را روی کیک شماره 2 سوار کنید سپس با استفاده از خلاقیت و سلیقه شخصی کیک قارچی را تزئین کنید.

 

نکته ها : این تزیین برای نمونه بود و شما میتوانید کیک شماره 1 را از همان ابتدا به رنگ قرمز رنگ امیزی کنید ، با استفاده از خمیر مارسیپان و رنگ های خوراکی متنوع شکل های مختلفی برای تزیین قارچ آماده کنید.