پای مرغ

 

آموزش تمیز کردن پای مرغ

 

داخل قابلمه آب و نمک بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید سپس پاهای مرغ را اضافه کنید

 

پای مرغ

 

پس از اینکه 5 دقیقه جوشید از روی حرارت بردارید و با آب سرد ابکشی کنید ، ناخن ها را جدا کنید

 

پای مرغ

 

پوست زرد رنگ روی پاهای مرغ را جدا کنید ، بخش تیره رنگ کف پای مرغ را با چاقو جدا کنید

 

پای مرغ

 

پس از اتمام تمیر کردن ، پاهای مرغ را بشویید و برای سوپ و انواع غذاهایی که میخواهید استفاده کنید