Generic selectors

آموزش تمیز کردن پای مرغ

۱۸,۳۶۲ بازدید

 

پای مرغ

 

آموزش تمیز کردن پای مرغ

 

داخل قابلمه آب و نمک بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید سپس پاهای مرغ را اضافه کنید

 

پای مرغ

 


پس از اینکه 5 دقیقه جوشید از روی حرارت بردارید و با آب سرد ابکشی کنید ، ناخن ها را جدا کنید

 

پای مرغ

 

پوست زرد رنگ روی پاهای مرغ را جدا کنید ، بخش تیره رنگ کف پای مرغ را با چاقو جدا کنید

 

پای مرغ

 

پس از اتمام تمیر کردن ، پاهای مرغ را بشویید و برای سوپ و انواع غذاهایی که میخواهید استفاده کنید

 

شبکه های اجتماعی

برای دریافت بروزرسانی ها عضو خبرنامه ما شوید.

morgh, pay morgh, آموزش تمیز کردن پای مرغ, پای مرغ, تمیز کردن پای مرغ, تمیز کردن مرغ, خواص پای مرغ, سوپ پای مرغ, ضد عفونی کردن پای مرغ, طرز تهیه پای مرغ, غذا با پای مرغ

بدون دیدگاه.