آموزش آشپزی با
ایران کوک

دسته بندی: پیشرفته

سرآشپز بانو

طرز تهیه حلوا اوماج

حلوا اوماج: : آرد را در یک سینی بریزید. شیر را در یک افشانه بریزید و آن را روی آرد بپاشید. همزمان با چنگال مدام سطح آرد را به هم بزنید تا ...

  • ۱۳۷,۳۲۸ بازدید
  • 3.8
    (343)
  • ۱۹ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه رول بیف ماکی (ژاپن)

رول بیف ماکی: هویج و لوبیا سبز را جداگانه در قابلمه‌هایی به مدت 5 دقیقه آب پز کنید تا نرم شوند. سپس آنها را با آب سرد آبکش کنید ...

  • ۱۵,۴۷۸ بازدید
  • 3.4
    (35)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه کیک تیرامیسو

تیرامیسو (دسر ایتالیایی) است؛ این دسر حاوی مقدار زیادی خامه، پنیر خامه ای است و با پایه هایی چون فینگر لیدی، انواع بیسکوییت خرد شده و کیک تهیه می شود...

  • ۳۱۲ بازدید
  • 4.2
    (60)
  • ۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه پلو بخارا

طرز تهیه پلو بخارا: برنج را بشوئید و همراه با 1 قاشق نمک به مدت 5 ساعت خیس کنید. کشمش‌ها را پاک کنید و بشوئید ...

  • ۱۰۳ بازدید
  • 3.9
    (104)
  • ۴ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه کیک شربتی

کیک شربتی: فر را روی 180 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه گرم کنید. روغن و شکر را خوب بزنید تا کاملا با هم مخلوط و کرمی رنگ شود ...

  • ۹۱,۱۹۳ بازدید
  • 3.9
    (146)
  • ۷ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه حلوا ارده

حلوا ارده: آرد را در یک قابلمه روی حرارت ملایم تفت دهید تا خامی آرد گرفته شود و عطر آن بلند شود ...

  • ۷,۹۱۶ بازدید
  • 4.4
    (20)
  • ۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه آش قلیه

آش قلیه: حبوبات را که از شب قبل خیس کرده اید همراه با تقریبا 1 لیتر آب بپزید. در حین پختن نخود و لوبیا، هویج و جغندر را تمیز شسته و ...

  • ۱۰,۱۴۳ بازدید
  • 3.3
    (16)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه مربا شقاقل

مربا شقاقل: شقاقل را بشوئید و دو روز در آب سرد خیس کنید. هر روز سه بار آب آن را تعویض کنید. پوست شقاقل را با چاقو پاک کنید...

  • ۴۸,۱۸۲ بازدید
  • 3.5
    (80)
  • ۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه مربا خیار

مربا خیار: برای تهیه این مربا از خیارهای ریز و بدون تخمه استفاده کنید. آنها را شسته و پوست آنها را بگیرید ...

  • ۴۸,۱۲۳ بازدید
  • 4
    (150)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه شربت توت فرنگی

شربت توت فرنگی: ابتدا توت فرنگی هارا بشوئید و آبکش کنید تا آب آنها جدا شود. کلاهک سبز توت فرنگی ها را جدا کنید و ...

  • ۳۰,۳۵۵ بازدید
  • 3.6
    (51)
  • ۳ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه مربا پوست هندوانه

برای ترد شدن مربا پوست هندوانه باید پوست را به مدت حدودا ده ساعت در آب آهک استراحت دهید؛ برای این کار آب و آهک را مخلوط کنید و پس از ته نشین شدن آهک...

  • ۳۶,۸۲۳ بازدید
  • 4.2
    (92)
  • ۴ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه باندت کیک میوه ای

باندت کیک میوه ای طرز تهیه: فر را تا دمای 175 درجه سانتی گراد گرم کنید. قالبی را که برای پخت کیک در نظر گرفته اید با کمی کره چرب کنید و پودر نارگیل را کف آن بریزید. آرد، نمک، جوش شیرین، دارچین و پودر گردو را باهم الک کنید و کنار بگذارید. حال تخم […]

  • ۱۶,۷۵۳ بازدید
  • 4.5
    (29)
  • ۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه خورش چغرتمه (گیلان)

خورش چغرتمه: مرغ را تمیز کنید و بعد از چند تکه کردن، آن را با کمی آب، زردچوبه، فلفل و نمک بپزید. تخم مرغ ها را در ظرفی با چنگال بزنید تا ...

  • ۶۵,۸۸۶ بازدید
  • 3.9
    (93)
  • ۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه مربا ریواس

مربا بهاری ریواس: ریواس را پاک کرده و حبه حبه خرد کنید. آنها را در آبکش خوب بشوئید. قطعات ریواس را در چند مرحله در یک قابلمه بزرگ بریزید و ...

  • ۲۶,۲۸۲ بازدید
  • 4
    (31)
  • ۰ دیدگاه