آموزش آشپزی با
ایران کوک

دسته بندی: آسان

سرآشپز بانو

سالاد مرغ و کاهو چینی

سالاد مرغ و کاهو با سس مخصوصی سرو می‌شود که طعم خیلی خوبی به آن می‌دهد. این سس از سس سویا، روغن زیتون، آب لیمو ترش، سرکه و زنجبیل تهیه می‌شود.

  • ۲۵,۸۶۱ بازدید
  • 4.4
    (25)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

ماکارونی بادمجان

ماکارونی بادمجان یکی از ساده‌ترین و خوشمزه‌ترین غذاهای گیاهی است که می‌توانید در فصل تابستان تهیه کنید. فقط باید بادمجان خرد شده را خرد کنید و همراه با سیر، گوجه و زیتون نگینی شده تفت بدهید. تا همین جا سس ماکارونی شما آماده است.

  • ۲۴,۵۳۰ بازدید
  • 3.9
    (21)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

شیر نارگیل و خامه نارگیل

شیر نارگیل در اصل از رنده کردن و فشردن گوشت (بخش سفید رنگ) نارگیل تهیه می‌شود. شیر نارگیل را می‌توان همراه با کمی شکر و وانیل به عنوان یک نوشیدنی خوشمزه و مقوی نوشید یا در تهیه انواع دسرها و کیک‌ها مثل دسر قهوه و نارگیل و کیک خیس نارگیلی از آن استفاده کرد.

  • ۲۰,۷۰۵ بازدید
  • 4.8
    (11)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

کیک آلبالو

تهیه کیک آلبالو خیلی آسان است و مواد زیاد و خاصی هم احتیاج ندارد. به طور خلاصه برای تهیه کیک آلبالو، مواد با هم مخلوط می‌شوند، در قالب قرار می‌گیرند و بعد هم آلبالو روی آن چیده می‌شود. از یک تکنیک جالب هم استفاده می‌شود که مانع از ته‌نشین شدن آلبالو در کیک خواهد شد.

  • ۴۵,۴۱۴ بازدید
  • 4.2
    (50)
  • ۷ دیدگاه

سرآشپز بانو

خوراک مرغ پارمزان

خوراک مرغ پارمزان خیلی راحت تهیه می‌شود. عملاً فقط کافی است همه مواد را لایه به لایه داخل ظرف پیرکس مناسب فر بریزید و در فر بگذارید تا مرغ پخته و پنیر آب شود.

  • ۱۸,۹۵۱ بازدید
  • 4.5
    (29)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

سیب زمینی پنیری با سس مخصوص

سیب زمینی پنیری یکی از خوشمزه‌ترین غذاهایی است که می‌توانید به عنوان میان وعده تهیه کنید یا در کنار غذاهای دیگر آن را سرو کنید. این سیب زمینی پنیری خوشمزه در فر پخته می‌شود و به خاطر غلتانده شدن در کورن فلکس خیلی خیلی برشته است.

  • ۴۷,۵۲۹ بازدید
  • 4.4
    (29)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

کباب استیک و سیب زمینی

سیب زمینی پنیری یکی از خوشمزه‌ترین غذاهایی است که می‌توانید به عنوان میان وعده تهیه کنید یا در کنار غذاهای دیگر آن را سرو کنید. این سیب زمینی پنیری خوشمزه در فر پخته می‌شود و به خاطر غلتانده شدن در کورن فلکس خیلی خیلی برشته است.

  • ۱۰,۲۳۷ بازدید
  • 4.7
    (17)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

ادویه استیک خانگی

ادویه استیکی که در اینجا معرفی میکنیم ترکیبی است که معمولاً به نام ادویه مونترئال شناخته می‌شود و یکی از معروف ترین و رایج‌ترین انواع ادویه استیک است.

  • ۲۱,۸۲۶ بازدید
  • 3.7
    (11)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

خمیر پیتزای فوری با دو ماده

خمیر پیتزای فوری بیشتر شبیه یک معجزه است تا واقعیت. شاید با شنیدن این که فقط با مقداری آرد سلف رایزینگ و ماست چکیده می‌توان خمیر پیتزای خوب و خوشمزه‌ای درست کرد برایتان قابل تصور نباشد ولی اگر یک بار آن را امتحان کنید حتماً شما هم شگفت‌زده خواهید شد.

  • ۳۱,۵۶۹ بازدید
  • 4.4
    (34)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

پنکیک خرما و عسل

خمیر پنکیک خرما و عسل تقریباً شبیه به پنکیک معمولی است اما یکی از خوبی‌هایی که دارد این است که در آن به جای شکر از عسل استفاده می‌شود که هم پنکیک را خوشمزه‌تر می‌‌کند و هم باعث می‌شود سالم‌تر باشد.

  • ۱۲,۱۶۶ بازدید
  • 4.3
    (18)
  • ۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

کورن داگ

کرن داگ یک میان وعده فوق‌العاده خوشمزه است که خیلی هم راحت و آسان تهیه می‌شود. فقط کافی است هات داگ ها را از وسط نصف کنید و سیخ چوبی را داخل آنها فرو کنید. بعد فقط احتیاج به یک خمیر خوب از آرد ذرت دارید تا هات داگ ها را در آن فرو ببرید و سرخ کنید.

  • ۲۳,۷۱۳ بازدید
  • 4.2
    (28)
  • ۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

فرنی ورمیشل

فرنی ورمیشل یک دسر هندی خوشمزه است که در اعیاد مختلف به ویژه در ماه رمضان و برای عید فطر تهیه و سرو می‌شود. این دسر شبیه به فرنی خودمان است ولی در آن به جای آرد از ورمیشل تفت داده استفاده می‌شود.

  • ۳۷,۵۷۲ بازدید
  • 3.9
    (31)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

پولنتا

پولنتا یک غذای رایج ایتالیایی است که از حل کردن و پختن آرد ذرت در آب و غلیظ شدن آن تهیه می‌شود. معمولاً به ازای هر پیمانه آرد ذرت، ۴ پیمانه آب استفاده می‌شود. گاه به جای آب از شیر، آب گوشت یا مرغ یا ترکیبی از آنها هم استفاده می‌شود که به پولنتا طعم بیشتری می‌دهد.

  • ۲۰,۰۷۸ بازدید
  • 4.2
    (21)
  • ۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

کرمفیل وانیلی

کرمفیل وانیلی کرمی سبک و فوق‌العاده خوشمزه است که به راحتی در عرض نیم ساعت آماده می‌شود. البته بلافاصله قابل استفاده نیست و باید چند ساعتی در یخچال خنک شود. نکته اصلی که لازم است در تهیه یک کرمفیل وانیلی عالی رعایت شود این است که حداقل نشاسته لازم در آن به کار برود.

  • ۱۰۵,۸۶۱ بازدید
  • 3.9
    (61)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

پیتزای سبزیجات آسان

پیتزای سبزیجات آسان یک غذای سبک تابستانی است که شاید اسم پیتزا به درستی آن را تعریف نکند، چون در آن به جای خمیر از نان معمولی استفاده می‌شود.

  • ۱۴,۶۸۲ بازدید
  • 4.1
    (36)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

سالاد تن ماهی با خیار قایقی

خیار قایقی ها ظرف‌هایی از جنس خیار هستند که سالاد تن ماهی داخل آنها قرار می‌گیرد و می‌شود آنها را به شکل‌های مختلف هیجان انگیزی تزیین کرد! سالاد تن ماهی هم یک ترکیب خوشمزه و مقوی است که احتیاج به مواد زیادی ندارد.

  • ۲۴,۵۰۳ بازدید
  • 3.2
    (15)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

نان پستو

نان پستو همان طور که از اسمش پیداست حاوی موادی است که معمولاً در تهیه سس پستو به کار می‌روند، یعنی ریحان تازه، روغن زیتون، دانه کاج و پنیر. ریحان نان را معطر می‌کند و دانه‌های کاج بوداده علاوه بر غنی کردن طعم نان، یک بافت ترد جالب را به نان شما اضافه می‌کنند.

  • ۱۵,۰۸۴ بازدید
  • 4.1
    (14)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

ماهی سالمون کنجدی

ماهی سالمون کنجدی یک غذای دریایی آسیای شرقی فوق‌العاده است. سالمون به خودی خود از ماهی‌های لذیذی است که در ضمن سرشار از پروتئین با کیفیت و امگا۳ هم هست. اگر این ماهی فوق‌العاده را با یک سس کنجد بی‌نظیر هم سرو کنید دیگر هیچ چیزی کم و کسر ندارد.

  • ۷,۰۶۳ بازدید
  • 3.1
    (7)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه ژله دو رنگ لیوانی

ژله دو رنگ را می‌توانید به شکل‌های مختلفی تهیه کنید. می‌توانید از ژله با طعم‌های مختلفی استفاده کنید و توت‌ها و میوه‌های مختلفی را داخل آن‌ بریزید. در اینجا از ژله توت فرنگی و توت فرنگی خرد شده برای لایه اول استفاده شده است. در لایه دوم هم از ماست، پودر ژلاتین و عسل استفاده شده.

  • ۲۴۹,۹۳۱ بازدید
  • 3.7
    (257)
  • ۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

خوراک گل کلم و سیب زمینی هندی

خوراک گل کلم و سیب زمینی یک غذای گیاهی پر طعر و طعم هندی است. مقدار تندی غذا را می‌توانید به سلیقه خود تغییر دهید. در این غذا از انواع ادویه‌ها از جمله فلفل، زیره سبز، زنجبیل و زردچوبه استفاده می‌شود.

  • ۴۰,۷۰۲ بازدید
  • 3.7
    (29)
  • ۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

بیسکویت قلبی شکلاتی

خمیر بیسکویت قلبی خیلی راحت و به سادگی تهیه می‌شود. برای تهیه این خمیر می‌توانید از انواع همزن‌های برقی یا حتی از همزن دستی استفاده کنید. بیسکویت قلبی که می‌خواهیم دستور تهیه آن را توضیح بدهیم نوعی شورت برد (shortbread) است. شورت بردها بیسکوئیت‌های سنتی اسکاتلندی هستند که عمدتاً از چهار ماده اصلی تشکیل می‌شوند: آرد، شکر، کره و وانیل.

  • ۶۵,۷۴۷ بازدید
  • 3.9
    (53)
  • ۵ دیدگاه

سرآشپز بانو

فالوده طالبی

فالوده طالبی خیلی راحت از میکس کردن طالبی با یخ تهیه می‌شود البته برای طعم و عطر بیشتر در اینجا از عرقیجات طبیعی و عسل استفاده شده است که لذت نوشیدن فالوده را دو چندان می‌کنند.

  • ۳۲,۰۵۵ بازدید
  • 3.3
    (32)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

کیک اسمارتیز

کیک اسمارتیز بدون شک از کیک‌های محبوب کودکان است که خیلی راحت هم آماده می‌شود و احتیاج به مواد اولیه خاصی ندارد. این کیک را می‌توانید برای مناسبت‌های مختلف، از دورهمی‌های ساده گرفته تا جشن تولد تهیه کنید و با آن از مهمان‌های کوچکتان پذیرایی کنید.

  • ۱۴,۷۱۸ بازدید
  • 4.3
    (9)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

فلفل شکم پر یونانی

فلفل شکم پر یونانی یک غذای گیاهی خوشمزه است که شباهت زیادی به دلمه فلفل دارد. با این تفاوت که در تهیه این غذا فلفل دلمه‌ای ها از وسط نصف می‌شوند و در ضمن هیچ گوشتی در مواد داخل آن به کار نرفته است.

  • ۱۸,۳۴۷ بازدید
  • 4.3
    (22)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

مرغ گریل شده با طعم رزماری

مرغ گریل شده طعمی استثنائی دارد. طعم رزماری همراه با سیر فوق‌العاده می‌شود و آبلیمو هم این طعم خوب را تکمیل می‌کند و به مرغ شما طعم تازگی و طراوتی می‌دهد. این مرغ گریل شده خوشمزه را حتماً باید در فصل تابستان امتحان کنید.

  • ۱۴,۰۲۹ بازدید
  • 3.6
    (18)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

سس گوجه و ریحان

سس گوجه و ریحان در واقع نوعی مایه ماکارونی بدون گوشت است. این سس گوجه بسیار ساده و خوشمزه است و در تهیه آن فقط از گوجه فرنگی، برگ ریحان، پیاز، روغن و ادویه استفاده می‌شود.

  • ۱۱,۸۰۸ بازدید
  • 4.1
    (15)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

ریحان قالبی

ریحان قالبی، از مخلوط ریحان تازه خرد شده با مقداری روغن زیتون تهیه می‌شود. سپس مخلوط ریحان و روغن فریز می‌شوند. روغن زیتون مانع از پلاسیدن، سیاه شدن و پژمردن برگ ریحان می‌شود و به این ترتیب می‌توانید ریحان را تا ماه‌ها نگه دارید و دیگر مجبور نیستید هیچ ریحانی را دور بریزید.

  • ۸,۱۹۳ بازدید
  • 4.1
    (10)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

لیموناد توت فرنگی

لیموناد توت فرنگی گازدار یک گزینه عالی برای تابستان است و فقط احتیاج به توت فرنگی، شکر و آبلیمو و آب دارد. اسموتی توت فرنگی در مخلوط کن آماده می‌شود. سپس با آب و آبلیمو مخلوط می‌شود.

  • ۷,۱۶۱ بازدید
  • 3.3
    (9)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

ساندویچ سالاد مرغ

ساندویچ سالاد مرغ ترکیب خوشمزه‌ای است که از سینه مرغ پخته شده و یک سس ویژه تهیه می‌شود. برای تهیه سالاد مرغ، اول مرغ با لیمو ترش و ترخون پخته می‌شود و ضمن پخته شدن با این مواد بوی زهم از بین می‌رود مرغ کمی طعم دار می‌شود. سپس مرغ در سس مخصوص غوطه ور می‌شود.

  • ۱۶۵,۰۴۸ بازدید
  • 3.6
    (215)
  • ۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

دسر قهوه و نارگیل

دسر قهوه و نارگیل در واقع نوعی ژله است. این ژله خانگی را می‌توانید با استفاده از پودر آگار یا پودر ژلاتین تهیه کنید. آگار همان کارایی ژلاتین را دارد با این تفاوت که از نوعی جلبک گرفته می‌شود و کاملاً گیاهی است.

  • ۲۶,۰۵۶ بازدید
  • 3.8
    (83)
  • ۰ دیدگاه