Generic selectors

نکته های طلایی پخت برنج

۱۳,۱۳۶ بازدید

 

پخت پلو

 

نکته های طلایی پخت برنج

 

» برای سفید شدن رنگ پلو میتوانید چند قاشق ماست داخل قابلمه برنج در حال جوشیدن بریزید.

 

» اگر برنج شما بیش از حد معمول جوشید و نرم شد میتوانید چند قاشق آبلیمو به آن اضافه کنید تا برنج شفته نشود.

 


» برای از بین بردن بوی سوختگی برنج تکه ای نان روی برنج قرار دهید و موقع سرو نان را بردارید یا اینکه یک عدد پیاز را پوست کنده و در داخل برنج فرو ببرید تا پیاز بوی سوختگی را بخود بگیرد.

 

» اگر برنج بی نمک شد موقع سرو برنج مقداری نمک را با مقدار کمی آب جوش حل کنید سپس با مقداری روغن مخلوط کنید و روی برنج بریزید ، هرگز نمک را مستقیم در روغن نریزید زیرا نمک در روغن حل نمی شود.

 

» اگر برنج شور شد خورش را بی نمک تر آماده کنید.

 

» برای از بین بردن بوی نامطبوع برنج آن را داخل سینی بریزید و در سایه قرار دهید تا بوی نامطبوع برنج از بین برود ، اگر برنج را در آفتاب قرار دهید برنج حالت خود را از دست میدهد و وقتی داخل آب جوش می ریزید از هم پاشیده می شود.

 

» برای پخت سریع از صبح یا شب قبل برنج را آبکش کنید سپس ته دیگ برنج را آماده کنید و برنج را داخل قابلمه بریزید ، قابلمه را داخل یخچال قرار دهید و هر زمانی که میخواهید روی برنج کمی آب و روغن بریزید و آن را دم کنید. 

 

شبکه های اجتماعی

برای دریافت بروزرسانی ها عضو خبرنامه ما شوید.

آبکش کردن برنج, بوی بد پلو, بوی سوختگی برنج, بوی سوختگی پلو, بوی نامطبوع برنج, پخت برنج, پخت برنج ایرانی, پخت برنج دمی, پخت برنج ساده, پخت پلو, پختن پلو سفید, پلو آبکشی, پلو بی نمک, پلو عالی, خانه داری

۲ دیدگاه برای نکته های طلایی پخت برنج

  1. نسرین ۸ آبان-۱۳۹۴ در ۱۴:۵۲ #

    سلام خسته نباشید
    ببخشید لیمو رو موقع جوشیدن به برنج اضافه کنم یا بعد از اینکه آبکشش
    کردم و گذاشتم دم بکشه

    • ♥ نیلوفر بانو ۱۰ آبان-۱۳۹۴ در ۱۲:۴۴ #

      سلام عزیزم، آبلیمو به آب برنج اضافه میشه تا برنج خودشو جمع کنه و بعد 2 تا جوش برنج آبکشی میشه