Generic selectors

نکته های طلایی پخت برنج

۱۳,۴۹۸ بازدید

 

پخت پلو

 

نکته های طلایی پخت برنج

 

» برای سفید شدن رنگ پلو میتوانید چند قاشق ماست داخل قابلمه برنج در حال جوشیدن بریزید.

 

» اگر برنج شما بیش از حد معمول جوشید و نرم شد میتوانید چند قاشق آبلیمو به آن اضافه کنید تا برنج شفته نشود.

 


» برای از بین بردن بوی سوختگی برنج تکه ای نان روی برنج قرار دهید و موقع سرو نان را بردارید یا اینکه یک عدد پیاز را پوست کنده و در داخل برنج فرو ببرید تا پیاز بوی سوختگی را بخود بگیرد.

 

» اگر برنج بی نمک شد موقع سرو برنج مقداری نمک را با مقدار کمی آب جوش حل کنید سپس با مقداری روغن مخلوط کنید و روی برنج بریزید ، هرگز نمک را مستقیم در روغن نریزید زیرا نمک در روغن حل نمی شود.

 

» اگر برنج شور شد خورش را بی نمک تر آماده کنید.

 

» برای از بین بردن بوی نامطبوع برنج آن را داخل سینی بریزید و در سایه قرار دهید تا بوی نامطبوع برنج از بین برود ، اگر برنج را در آفتاب قرار دهید برنج حالت خود را از دست میدهد و وقتی داخل آب جوش می ریزید از هم پاشیده می شود.

 

» برای پخت سریع از صبح یا شب قبل برنج را آبکش کنید سپس ته دیگ برنج را آماده کنید و برنج را داخل قابلمه بریزید ، قابلمه را داخل یخچال قرار دهید و هر زمانی که میخواهید روی برنج کمی آب و روغن بریزید و آن را دم کنید. 

 

شبکه های اجتماعی

برای دریافت بروزرسانی ها عضو خبرنامه ما شوید.

, , , , , , , , , , , , , ,

۲ دیدگاه برای نکته های طلایی پخت برنج

  1. نسرین ۸ آبان-۱۳۹۴ در ۱۴:۵۲ #

    سلام خسته نباشید
    ببخشید لیمو رو موقع جوشیدن به برنج اضافه کنم یا بعد از اینکه آبکشش
    کردم و گذاشتم دم بکشه

    • ♥ نیلوفر بانو ۱۰ آبان-۱۳۹۴ در ۱۲:۴۴ #

      سلام عزیزم، آبلیمو به آب برنج اضافه میشه تا برنج خودشو جمع کنه و بعد 2 تا جوش برنج آبکشی میشه

پاسخی بگذارید