آموزش پخت پلو

 

آموزش پخت پلو با پلوپز

 

پخت برنج با پلوپز هم سریع و هم بسیار ساده است ، در پلوپز هم مانند قابلمه با توجه به پخت برنج باید آب اضافه کنید ، اغلب به این صورت اندازه گیری میشود که 1 بندانگشت تا بالای برنج باید آب باشد.

 

این فرمول در بعضی برنج ها که پخت بیشتری دارند کمی بیشتر میشود ، همچنین در فرمولی دیگر به ازای هر 3 لیوان برنج باید 4 لیوان آب اضافه کنید ، با اولین پخت میتوانید مقدار مناسب آب را در پخت بعدی متوجه شوید ( برنج های دانه بلند خارجی آب بیشتری برای پخت نیاز دارند ).

 

برنج را خیس دهید سپس برنج را بشویید و داخل پلوپز بریزید سپس به مقداری که لازم است آب اضافه کنید ، مقداری روغن و نمک به آب برنج اضافه کنید ، در پلوپز را ببندید و به برق بزنید تا پلو آماده شود ، پس از پخت با پلوپز ته دیگ خوشمزه و خوشرنگی نیز خواهید داشت.

 

برای داشتن ته دیگی به جز برنج میتوانید برنج را آبکشی کنید ، مقداری روغن و ته دیگ دلخواه ته پلوپز بریزید و برنج آبکشی شده را اضافه کنید.