Generic selectors

آموزش تمیز کردن و پخت آرتیشو

۲۲,۴۱۸ بازدید

 

تمیز کردن آرتیشو

 

آموزش تمیز کردن و پخت آرتیشو

 

آرتیشو دارای خواص فراوانی است و استفاده از آن در برنامه غذایی توصیه شده است

 

تمیز کردن آرتیشو

 


لبه های برگ های آرتیشو را که تیز است همانند شکل یا استفاده از قیچی یا چاقو برش بزنید

بخش بالای آتریشو را ببرید و جدا کنید ، ساقه ارتیشو را با چاقو جدا نمایید

 

تمیز کردن آرتیشو

 

لیمو ترش را از وسط نصف کنید و روی برگ های آرتیشو بزنید

داخل ظرفی اب و برش لیمو ترش بریزید ، آرتیشوها را 15 دقیقه در آن خیس دهید و ابکشی کنید

 

تمیز کردن آرتیشو

 

آرتیشوها را داخل قابلمه ای بریزید ، چند لیوان آب و مقداری نمک و روغن اضافه کنید

با حرارت ملایم اجازه دهید آرتیشوها بپزند ، هر زمان برگ آرتیشو به راحتی جدا شد یعنی پخته است

 

 

شبکه های اجتماعی

برای دریافت بروزرسانی ها عضو خبرنامه ما شوید.

, , , , , , , ,

۴ دیدگاه برای آموزش تمیز کردن و پخت آرتیشو

  1. fatemeh ۴ اسفند-۱۳۹۲ در ۰۷:۴۷ #

    سلام مصرف ارتیشو چیه واز کجا تهیه کنیم مرسی نیلو فر جون

    • ♥ نیلوفر بانو ۴ اسفند-۱۳۹۲ در ۲۰:۴۲ #

      فاطمه جان غذاهای مختلفی از آرتیشو یا کنگر فرنگی تهیه میشه که دستورشو میذارم ، از بازار روز بخش میوه و سبزی میتونی تهیه کنی

  2. ندا ۳ اسفند-۱۳۹۲ در ۱۱:۳۸ #

    سلام نیلوفربانو… وای چه چیزایی در دنیا وجود داره که من خبر ندارم!!!!!!!!!!!!

    • ♥ نیلوفر بانو ۴ اسفند-۱۳۹۲ در ۰۰:۵۶ #

      ندا جان خواص درمانی فراوونی هم داره 🙂

پاسخی بگذارید