اصول چیدمان و تزئین میز صبحانه
برای تزئین میز ابتدا باید پس زمینه ميز صبحانه را انتخاب کنید که بهتر است از سفره بزرگ گلدوزي شده و يا پارچه کتان ساده استفاده کنید.
در وسط سفره گلدانی گل ، سبدی از ميوه یا شمعی روشن قرار دهید ، براي هر فرد یک بشقاب ، یک قاشق چایخوری ، یک کارد برای برش کره ، یک چنگال و یک قاشق بزرگ و یک فنجان لازم است.
بشقاب مقابل صندلي قرار میگیرد ، کارد کره خوري و قاشق و چنگال را در کناره های ظرف قرار دهید و قاشق چايخوري را درون نعلبکي و کنار فنجان قرار دهید.
هر کدام از خوراکی های صبحانه مانند کره ، مربا ، عسل ، پنیر ، گردو و ... را در کاسه ای جداگانه وسط میز قرار دهید ، نان را در سبد نان بگذارید ، دستمال کاغذی یا دستمال پارچه ای به تعداد لازم بايد سر ميز صبحانه قرار دهید ، یک عدد دستمال یا پارچه را درون بشقاب بگذارید.
نمکدان را در مرکز ميز قرار دهید ، سرويس چايخوري ( قوری ، فنجان ، شکر و ... ) نیز باید در دسترس باشند تا افراد بتوانند براحتی برای خود چای یا قهوه بریزند.
نکته ها : میتوانید در زمان صرف صبحانه پنجره ها را باز کنید تا هوای تازه وارد اتاق شود ، چای و قهوه باید همواره داغ باشند ، در صورتی که در صبحانه از سوپ ، حلیم و غذاهای مایع استفاده میکنید کاسه ای مناسب درون بشقاب قرار دهید.
دیدگاه های ثبت شده
عالی بود
ممنون یگانه جان 🙂
سلام سایت خوبی است بهترین سایت .
ممنون لطف داری 🙂