نکات مهم در شمع سازی
» قبل از شروع روي سطح کار را با روزنامه بپوشانيد.
» تمام ابزارهای لازم را از قبل تهيه کنید و کنار دست تان قرار دهيد.
» دقت کنید هنگام ذوب کردن پارافين آب به داخل ظرف نرود.
» قالب بايد کاملاً سالم ، خشک و بدون خراشیدگی و ترک باشد.
» براي تميز کردن ظرف پارافين نيازی به شستن آن نداريد بلکه مي توانيد بلافاصله پس از استفاده آن را با دستمال کاغذی و يا پنبه تمیز کنيد.
» چنان چه قالب شما به شکلي است که به راحتي روي زمين قرار نمي گيرد ( مانند قالب هاي مخروطي ، ستاره اي و ... ) قبل از ريختن پارافين آن را
روي يک ظرف پر از شن قرار دهيد تا ثابت بماند.
» براي سرد کردن پارافين هيچ گاه آن را در فريزر قرار ندهيد چون شمع پس از سرد شدن ترک ميخورد ولي ميتوانيد ان را در يخچال قرار دهيد.
» چنان چه شمع به راحتي از قالب جدا نشد آن را مدت بيشتري در يخچال قرار دهيد.
» براي اين که کف شمع صاف و يکدست شود آن را ته يک سطح داغ بکشيد تا کاملاً صاف شود.
» در تهيه شمع هاي مايع چنانچه به پارافين مايع دسترسي نداريد ميتوانيد از روغن مايع استفاده کنيد.
» دماي پارافين در قالب هاي مختلف متفاوت است ؛ در قالب طلقي و شيشه اي دماي پارافين بايد به حدي باشد که قالب حالت اصلي خود را از دست ندهد يعني پارافين بايد از گرماي پارافین کم شده باشد.
دیدگاهتان را بنویسید