Generic selectors

چند نکته کاربردی در مورد میوه

۲۶,۳۱۹ بازدید

 

چند نکته درباره میوه ها

 

چند نکته کاربردی در مورد میوه ها

 

روش شکستن نارگیل : برای شکستن نارگیل ابتدا الیاف آنرا کاملاً جدا کنید ، بر روی نارگیل لکه هایی وجود دارد ، آن قسمت ها را سوراخ کرده و شیره نارگیل را کاملاً خارج کنید سپس نارگیل را داخل تابه قرار داده به مدت ۳۰ الی ۶۰ دقیقه اجازه دهید بپزد ، بعد از این زمان بگذارید تا پوست آن سرد شود سپس با یک ضربه چکش پوست نارگیل را از آن جدا کنید !

 

گرفتن آب میوه : وقتی میخواهید آب میوه بگیرید به مقدار مصرف تهیه کنید ، بعنوان نمونه اگر آب هویج بماند تلخ و ترش میشود یا اگر آب سیب مدتی بماند سیاه میشود ، همچنین ویتامین ها و مواد مقوی اب میوه از بین میرود.

 


پوست کندن گردوی تازه : اگر میخواهید پوست گردوی سبز را از آن جدا کنید و دستتان سیاه نشود داخل ظرف پر از آب پوست گردو را بکنید.

 

مغز گردوی سالم : اگر میخواهید مغز گردو را سالم از پوست آن جدا کنید، گردوها را یک شب تمام داخل آب نمک خیس کنید سپس به آرامی پوست آن را شکسته و مغز گردو را بیرون بیاورید.

 

تشخیص گریپ فورت خوب : از ضخامت و کلفتی پوست گریپ فورت به آبدار بودن یا نبودن آن می توانید پی ببرید ، برای تشخیص اینکه گریپ فورت ضخیم است یا نازک به انتهای آن یعنی قسمتی که به ساقه مربوط می شود توجه کنید ، در این قسمت از گریپ فورت برآمدگی ای وجود دارد و چیندار به نظر می رسد که هرچه بیشتر باشد یعنی پوست آن ضخیم تر است و هر چه پوست گریپ فورت ضخیم تر باشد پر آب تر است.

 

تشخیص طالبی رسیده : دست تان را بر روی پوست طالبی بکشید اگر زبر بود طالبی رسیده است.

 

تشخیص هندوانه رسیده : برای تشخیص هندوانه رسیده می توانید از دو روش استفاده کنید ، در روش اول دو دست تان را در دو طرف هندوانه قرار داده و فشار دهید اگر صدایی از آن بگوش رسید یعنی هندوانه رسیده است ، در روش دوم با انگشت به هندوانه ضربه بزنید اگر صدای طبل مانند و بلندی داشت یعنی هندوانه رسیده است.

 

رسیدن خرمالوی نارس : اگر خرمالوهای شما کال و نارس است ، آنها را در کنار هم بچینید و در گوشه ای بگذارید تا در همین حال بماند ، بعد از مدتی خرمالوها رسیده و شیرین میشود.

 

رسیدن هلوی نارس : اگر میخواهید هلوی کال به سرعت رسیده شود انرا در جعبه ای که با روزنامه آن را پوشانده اید قرار دهید ، به این ترتیب گازهای متصاعد شده خارج نشده و باعث رسیدن سریع هلو میشود.

 

آب میوه منجمد : اگر میخواهید از آب میوه ای استفاده کنید که در آن فصل وجود ندارد میتوانید در فصلی که آن میوه وجود دارد آن را ذخیره کنید ، به این صورت که آب میوه مورد نظر مانند لیمو ترش یا شربت نعناع و یا آب نارنج را درون قالب یخ بریزید تا ببندد سپس آنرا از قالب جدا کرده و درون کیسه پلاستیکی قرار دهید و داخل فریزر نگهدارید تا در زمان مورد نظر یکی از این قالب ها را درون لیوان شربت بیندازید و از آن استفاده کنید !

 

 

شبکه های اجتماعی

برای دریافت بروزرسانی ها عضو خبرنامه ما شوید.

, , , , , , , , , ,

۴ دیدگاه برای چند نکته کاربردی در مورد میوه

  1. sm ۱ دی-۱۳۹۲ در ۱۲:۲۱ #

    سلام میخواستم بدونم نارگیل رو چه جوری توی تابه بپزیم با آب یا همینطوری. طعم نارگیل عوض نمیشه یعنی پخته ای نمیشه ؟؟؟؟؟؟ ممنون از مطالب زیباتون .

    • ♥ نیلوفر بانو ۱ دی-۱۳۹۲ در ۱۳:۰۶ #

      نه عزیزم ، بدون آب باید بذاری داخل ماهیتابه با حرارت کم یا اینکه بذاری تو فر با دمای 180 درجه سانتیگراد بمونه تا رطوبت اضافیش خارج شه و راحت بشکنه ، طعمش هم تغییری نمیکنه 🙂

  2. هستي ۲۱ اسفند-۱۳۹۱ در ۱۵:۳۵ #

    سلام چقدر عالیه سایتتون ممنون

    • ♥ نیلوفر بانو ۲۱ اسفند-۱۳۹۱ در ۱۶:۳۴ #

      ممنون هستی جان 🙂

پاسخی بگذارید