چند نکته کاربردی در مورد میوه ها
روش شکستن نارگیل : برای شکستن نارگیل ابتدا الیاف آنرا کاملاً جدا کنید ، بر روی نارگیل لکه هایی وجود دارد ، آن قسمت ها را سوراخ کرده و شیره نارگیل را کاملاً خارج کنید سپس نارگیل را داخل تابه قرار داده به مدت ۳۰ الی ۶۰ دقیقه اجازه دهید بپزد ، بعد از این زمان بگذارید تا پوست آن سرد شود سپس با یک ضربه چکش پوست نارگیل را از آن جدا کنید !
گرفتن آب میوه : وقتی میخواهید آب میوه بگیرید به مقدار مصرف تهیه کنید ، بعنوان نمونه اگر آب هویج بماند تلخ و ترش میشود یا اگر آب سیب مدتی بماند سیاه میشود ، همچنین ویتامین ها و مواد مقوی اب میوه از بین میرود.
پوست کندن گردوی تازه : اگر میخواهید پوست گردوی سبز را از آن جدا کنید و دستتان سیاه نشود داخل ظرف پر از آب پوست گردو را بکنید.
مغز گردوی سالم : اگر میخواهید مغز گردو را سالم از پوست آن جدا کنید، گردوها را یک شب تمام داخل آب نمک خیس کنید سپس به آرامی پوست آن را شکسته و مغز گردو را بیرون بیاورید.
تشخیص گریپ فورت خوب : از ضخامت و کلفتی پوست گریپ فورت به آبدار بودن یا نبودن آن می توانید پی ببرید ، برای تشخیص اینکه گریپ فورت ضخیم است یا نازک به انتهای آن یعنی قسمتی که به ساقه مربوط می شود توجه کنید ، در این قسمت از گریپ فورت برآمدگی ای وجود دارد و چیندار به نظر می رسد که هرچه بیشتر باشد یعنی پوست آن ضخیم تر است و هر چه پوست گریپ فورت ضخیم تر باشد پر آب تر است.
تشخیص طالبی رسیده : دست تان را بر روی پوست طالبی بکشید اگر زبر بود طالبی رسیده است.
تشخیص هندوانه رسیده : برای تشخیص هندوانه رسیده می توانید از دو روش استفاده کنید ، در روش اول دو دست تان را در دو طرف هندوانه قرار داده و فشار دهید اگر صدایی از آن بگوش رسید یعنی هندوانه رسیده است ، در روش دوم با انگشت به هندوانه ضربه بزنید اگر صدای طبل مانند و بلندی داشت یعنی هندوانه رسیده است.
رسیدن خرمالوی نارس : اگر خرمالوهای شما کال و نارس است ، آنها را در کنار هم بچینید و در گوشه ای بگذارید تا در همین حال بماند ، بعد از مدتی خرمالوها رسیده و شیرین میشود.
رسیدن هلوی نارس : اگر میخواهید هلوی کال به سرعت رسیده شود انرا در جعبه ای که با روزنامه آن را پوشانده اید قرار دهید ، به این ترتیب گازهای متصاعد شده خارج نشده و باعث رسیدن سریع هلو میشود.
آب میوه منجمد : اگر میخواهید از آب میوه ای استفاده کنید که در آن فصل وجود ندارد میتوانید در فصلی که آن میوه وجود دارد آن را ذخیره کنید ، به این صورت که آب میوه مورد نظر مانند لیمو ترش یا شربت نعناع و یا آب نارنج را درون قالب یخ بریزید تا ببندد سپس آنرا از قالب جدا کرده و درون کیسه پلاستیکی قرار دهید و داخل فریزر نگهدارید تا در زمان مورد نظر یکی از این قالب ها را درون لیوان شربت بیندازید و از آن استفاده کنید !
دیدگاه های ثبت شده
سلام میخواستم بدونم نارگیل رو چه جوری توی تابه بپزیم با آب یا همینطوری. طعم نارگیل عوض نمیشه یعنی پخته ای نمیشه ؟؟؟؟؟؟ ممنون از مطالب زیباتون .
نه عزیزم ، بدون آب باید بذاری داخل ماهیتابه با حرارت کم یا اینکه بذاری تو فر با دمای 180 درجه سانتیگراد بمونه تا رطوبت اضافیش خارج شه و راحت بشکنه ، طعمش هم تغییری نمیکنه 🙂
سلام چقدر عاليه سايتتون ممنون
ممنون هستی جان 🙂