Generic selectors

روش های نگهداری و حفظ طعم قهوه

۶,۹۱۵ بازدید

 

قهوه

 

روش های نگهداری و حفظ طعم قهوه

 

» نگهداری دانه قهوه ساده‌تر از پودر قهوه است.

 

» پیشنهاد میشود هنگام خرید قهوه دانه‌های آن را تهیه و خودتان در منزل آسیاب کنید.

 


» هر بار به اندازه نیاز روزانه‌تان دانه‌های قهوه را پودر کنید.

 

» پودر قهوه تا 1 ماه بدون تغییر عطر و طعم داخل ظروف شیشه‌ای با رنگ تیره باقی می‌ماند.

 

» ظروف نگهداری قهوه را در مکان‌های خشک ، خنک و به دور از نور و هوا قرار دهید.

 

» مکان‌های مرطوبی مانند یخچال ، جای مناسبی برای نگهداری پودر قهوه نیستند.

 

» هرگز از قاشق خیس برای برداشتن پودر یا دانه قهوه استفاده نکنید.

 

» اگر دانه‌های قهوه را درون قوطی‌ فلزی یا ظرف شیشه‌ای تیره‌ بریزید می‌توانید مطمئن باشید که حداقل تا 4 ماه بدون تغییر رنگ و بو باقی می‌مانند.

 

شبکه های اجتماعی

برای دریافت بروزرسانی ها عضو خبرنامه ما شوید.

coffee, افزایش طعم و رنگ قهوه, افزایش عطر قهوه, افزایش کیفیت قهوه, پودر قهوه, حفظ طعم قهوه, روش های نگهداری پودر قهوه, روش های نگهداری قهوه, قهوه, نگهداری پودر قهوه در خانه, نگهداری قهوه, نگهداری قهوه در خانه

بدون دیدگاه.