Generic selectors

آموزش تهیه خلال پوست پرتقال

۷۶,۸۰۳ بازدید

 

خلال پرتقال

 

خلال پوست پرتقال

 

خلال پوست پرتقال برای تزیین انواع دسر ، تزیین برنج ، طعم دار کردن کیک و شیرینی و … کاربرد دارد ، با استفاده از این آموزش خلال پوست پرتقالی خوشرنگی تهیه کنید و تلخی پوست پرتقال را نیز بگیرید.

 

 خلال پرتقال

 


پوست پرتقال را از گوشت ان جدا کنید ، سعی کنید تا جایی که امکان دارد سفیدی بر روی پوست باقی نماند ، پوست پرتقال را به صورت نوارهای باریکی برش بزنید ؛ داخل قابلمه ای آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید.

 

خلال های پوست پرتقال را در اب در حال جوشیدن بریزید و 10 دقیقه صبر کنید سپس با اب سرد ابکشی کنید ، مراحل جوشاندن و آبکشی را 2 بار دیگر تکرار  کنید تا تلخی پوست پرتقال کامل گرفته شود سپس کناری قرار دهید تا خشک شود.

 

شبکه های اجتماعی

برای دریافت بروزرسانی ها عضو خبرنامه ما شوید.

آموزش تهیه خلال پوست پرتقال, پرتقال, خلال پوست پرتقال, خلال میوه, گرفتن تلخی پوست پرتقال, گرفتن تلخی خلال پوست پرتقال

۳ دیدگاه برای آموزش تهیه خلال پوست پرتقال

  1. sara ۲۴ خرداد-۱۳۹۶ در ۱۸:۲۷ #

    سپاسمندم

  2. سارا ۲۸ تیر-۱۳۹۳ در ۱۸:۰۵ #

    دستتون درد نکنه خیلی عالی بود

  3. مژگان ۱۸ بهمن-۱۳۹۲ در ۱۱:۴۸ #

    عالی بود .