Generic selectors

آموزش تهیه خلال پوست پرتقال

۱۰۱,۳۶۰ بازدید

خرید آنلاین لوازم قنادی + ارسال رایگان +5 درصد تخفیف، آخرین فرصت خرید در جشواره پاییز ایران کوک شاپ. کد تخفیف 5 درصد : irancookir اینجا کلیک کنید

 

خلال پرتقال

 

خلال پوست پرتقال

 

خلال پوست پرتقال برای تزیین انواع دسر ، تزیین برنج ، طعم دار کردن کیک و شیرینی و … کاربرد دارد ، با استفاده از این آموزش خلال پوست پرتقالی خوشرنگی تهیه کنید و تلخی پوست پرتقال را نیز بگیرید.

 

 خلال پرتقال


 

پوست پرتقال را از گوشت ان جدا کنید ، سعی کنید تا جایی که امکان دارد سفیدی بر روی پوست باقی نماند ، پوست پرتقال را به صورت نوارهای باریکی برش بزنید ؛ داخل قابلمه ای آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید.

 

خلال های پوست پرتقال را در اب در حال جوشیدن بریزید و 10 دقیقه صبر کنید سپس با اب سرد ابکشی کنید ، مراحل جوشاندن و آبکشی را 2 بار دیگر تکرار  کنید تا تلخی پوست پرتقال کامل گرفته شود سپس کناری قرار دهید تا خشک شود.

 

آموزش تمیز کردن لوبیا سبز

شبکه های اجتماعی

برای دریافت بروزرسانی ها عضو خبرنامه ما شوید.

,

۳ دیدگاه برای آموزش تهیه خلال پوست پرتقال

  1. sara 14 ژوئن-2017 در 18:27 #

    سپاسمندم

  2. سارا 19 جولای-2014 در 18:05 #

    دستتون درد نکنه خیلی عالی بود

  3. مژگان 7 فوریه-2014 در 11:48 #

    عالی بود .

دیدگاهتان را بنویسید