Generic selectors

خواص فوق العاده پای مرغ

۳۰,۳۶۹ بازدید

 

پای مرغ

 

خواص فوق العاده پای مرغ

 

شاید بسیاری از شما بر خلاف من از دیدن و مصرف پای مرغ احساس خوبی نداشته باشید اما توصیه پزشکان و جراحان ارتوپد استفاده از سوپ های مختلف حاوی عصاره پای مرغ است ! چون یکی از غنی ترین منابع کلسیم ، ویتامین ، پروتئین ها ، مواد معدنی و حیاتی برای بدن است.

 

پای مرغ یکی از غنی ترین منابع کلسیم و ویتامین D است و از همین جهت به افرادی که دچار مشکلاتی مانند خمیدگی ، پوکی استخوان ، آرتروز ، نرمی استخوان ( راشیتیسم ) ، روماتیسم ، شکستگی استخوان و نیز اختلال عملکرد عضلانی ناشی از کمبود کلسیم و ویتامین D هستند مصرف آن توصیه میشود ، پای مرغ به ترمیم غضروف ها کمک می کند.

 


پای مرغ بهترین درمان برای پوکی استخوان ، جلوگیری و ترمیم نکروز و پوسیدگی مفاصل و غضروف ها ، پیشگیری و درمان صدای مفاصل در حال فرسایش ، بهترین جایگزین قرص های غضروف ساز ، بهترین کمک برای رشد کودک و نوجوان ، بهترین درمان برای سرماخوردگی و ضعف شدید ، بهترین منبع گلوکزامین و سولفات کندورایتین ، بهترین ترمیم کننده شکستگی استخوان و بهترین بهبود دهنده کمردرد یا دیسک کمر است.

 

 

همچنین پای مرغ در کاهش فشارخون مفید می‌باشد ، به هضم غذا کمک می‌کند ، با استرس مبارزه می‌کند ، خواب را بهبود می بخشد ، حافظه و یادگیری را بهتر می کند و بهترین درمان افسردگی است ، مناسب برای افرادی که گوشت نمی توانند مصرف کنند ، پای مرغ منبع غنی مواد خون ساز و آهن ساز است.

 

مصرف : 1 بسته پای مرغ را پس از تمیز کردن با چند لیوان آب داخل قابلمه ای بریزید ، پیاز و نمک و ادویه دلخواه اضافه کنید و 4 – 6 ساعت با حرارت ملایم بپزید ، پای مرغ را پس از این مدت زمان میتوانید مصرف کنید ، آب پای مرغ را میتوانید صاف کرده و منجمد کنید و در زمان لازم برای تهیه سوپ و غذای کودک و … مورد استفاده قرار دهید.

 

مهم : افرادی که مبتلا به بیماری قلبی ، چربی خون و کلسترول بالا هستند باید از مصرف آب آن خودداری کنند.

 

شبکه های اجتماعی

برای دریافت بروزرسانی ها عضو خبرنامه ما شوید.

خواص درمانی پای مرغ, درمان آرتروز, درمان افسردگی, درمان بیماری با پای مرغ, درمان پوکی استخوان, درمان دیسک کمر, درمان راشیتیسم, درمان شکستگی, درمان کمر درد, درمان نرمی استخوان, رشد کودک, روش مصرف پای مرغ, سوپ پای مرغ, سوپ مرغ, طرز پخت پای مرغ, غضروف سازی, فواید پای مرغ, مضررات پای مرغ, مواد سرشار از کلسیم, نکات مهم درباره پای مرغ

بدون دیدگاه.