آموزش آشپزی با
ایران کوک

دسته بندی: گوشت چرخ شده

حدیث حیدری

کوفته ترکیه ای استانبولی

انواع مختلف کوفته در میان مردم ایران و جهان وجود داره، مخصوصا اگر بحث کشور ترکیه  در میان باشه این غذا جایگاه خاصی داره. بعد از آموزش غذاهای ترکیه ای مثل نخود پلو یا مانتی قصد داریم طرز تهیه کوفته ترکیه ای استانبولی رو هم آموزش بدیم. همانطور که  از نام این غذا پیداست این […]

  • ۴,۸۹۱ بازدید
  • 3.2
    (6)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه واویشکا گوشت

واویشکا به روش‌های مختلف و با مواد اولیه متفاوت مانند گوشت چرخ‌کره، گوشت مرغ و دل و جگر پخته می‌شود. حتی این غذا را می‌توان به صورت گیاهی تهیه کرد و قارچ را جایگزین گوشت کرد. ما اینجا قصد داریم طرز واویشکا گوشت چرخ‌کرده را آموزش دهیم که رایج‌ترین نوع این خوراک خوشمزه‌ست. سیب‌زمینی، پیاز، […]

  • ۶,۴۰۵ بازدید
  • 4.6
    (8)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

ونوشک پلو

ونوشک پلو یک غذای بسیار خوشمزه و پرخاصیت بوده. گیاه ونوشک که به آن بنه یا پسته کوهی هم گفته می‌شه، بیشتر در استان کرمانشاه رشد می کنه و میوه های آن سفت و به رنگ قرمزه و پس از رسیدن قهوه ای رنگ می شه. از میوه ونوشک می تونید برای چاشنی غذا استفاده […]

  • ۲۲,۵۳۳ بازدید
  • 3.7
    (20)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه مانتی ترکیه

اما از همین اول کار باید بهتون بگم که طرز تهیه مانتی چه ساده باشه چه مانتی گل رز کار ساده ای نیست که هر روزی خواستید بدون آمادگی شروع به تهیه ش کنید. این کار بدون شک احتیاج به کلی وقت و حوصله داره. در ترکیه سایز مانتی اهمیت زیادی داره. اگه کسی مانتی […]

  • ۱۵۴,۲۲۷ بازدید
  • 3.9
    (202)
  • ۵ دیدگاه

شیرین

طرز تهیه تاکو مکزیکی

تاکو مکزیکی چیست ؟ تاکو غذای مکزیکی خوشمزه از ترکیب مزه های مختلفیه که شما رو به وجد میاره. معمولا تاکو مکزیکی با گوشت های متنوعی تهیه میشه که تاکو ماهی یکی از انواع اون هست. در اصل این غذا با نان ترتیلای ذرت سرو میشه و داخل ساندویچ و روی گوشت، انواع مخلفات رو […]

  • ۴۹,۱۹۲ بازدید
  • 4.4
    (44)
  • ۳ دیدگاه

شیرین

کوفته قلقلی (میت بال)

کوفته قلقلی یا میت بال (meatball) یکی از انواع کوفته هست که ایتالیاییه و طعمی عالی داره. برای تهیه کردنش هم قرار نیست اذیت بشین چون آسونه. کوفته قلقلی برای کودکان هم یه غذای محبوب به حساب میاد. یادمه خودم هم از بچگی عاشق این غذا بودم و هنوز هم هستم. حالا این روشی که […]

  • ۵۶,۸۲۱ بازدید
  • 3.7
    (58)
  • ۲ دیدگاه