آموزش آشپزی با
ایران کوک

دسته بندی: گلوکز

صبا

سس براق

خیلی از سس ها برای سالاد و بسیاری از اون ها به عنوان چاشنی برای غذا درست میشن. اما دسته ی دیگه ای از سس ها هستن که طعم شیرین دارن و برای کیک و شیرینی مورد استفاده قرار می گیرن. این سس ها اغلب با شکلات یا طعم دهنده های میوه ای درست میشن […]

  • ۳۲,۶۲۰ بازدید
  • 4
    (37)
  • ۰ دیدگاه

صبا

گیپور خوراکی

گیپور خوراکی یکی از خاص ترین تزیینات کیک هاست که به سادگی درست میشه. تقریبا همه ی قنادی ها و شیرینی پزهای حرفه ای از شکل های مختلف گیپور خوراکی برای تزیین دور کیک استفاده می کنن. گیپورهای خوراکی رنگی روی فوندانت جلوه ی بسیار زیبایی دارن و میشه برای تزیین کیک های مراسم و […]

  • ۱۳,۷۷۲ بازدید
  • 3.4
    (10)
  • ۰ دیدگاه

صبا

طرز تهیه بامیه عربی

زولبیا و بامیه از شیرینی های خاص و خوشمزه هستن که به ویژه تو ماه مبارک رمضان طرفدارهای زیادی پیدا می کنن. زولبیا بامیه و گوش فیل به دلیل مواد قندی و ارزش غذایی بالایی که دارن، برای افطار و یا سحری بسیار مناسبه و میتونه مدت زمان زیادی بدن رو سیر نگه داره. بامیه […]

  • ۲۶,۶۰۶ بازدید
  • 4
    (47)
  • ۰ دیدگاه

سمیه

طرز تهیه لوز نارگیلی

کف و دیواره قالب یا سینی فر دیواره کوتاه را چرب کنبد و مواد لوز نارگیلی را داخل آن پهن کنید برای منسجم کردن مواد شیرینی آن را به خوبی با دست فشار دهید تا هنگام برش زدن خرد نشود....

  • ۱۵,۱۲۸ بازدید
  • 3.5
    (19)
  • ۰ دیدگاه