آموزش آشپزی با
ایران کوک

دسته بندی: کشمش

حدیث حیدری

طرز تهیه نان زعفرانی

 13 دسامبر در تقویم سوئد به عنوان یک جشن ملی به ثبت رسیده. مردم این کشور در این روز نان زعفرانی درست می کنند و نزدیک شدن کریسمس، جشنواره نور و روز سنت لوسیا رو جشن می گیرند. سنت لوسیا یه قدیس ایتالیاییه که در گذشته به کاتولیک های فراری کمک می رسونده. در  روز […]

  • ۵,۳۲۹ بازدید
  • 3.4
    (14)
  • ۰ دیدگاه

حدیث حیدری

نان چرب

نان چرب شوشتری یه غذای خیلی با حال و خوشمزس که در گذشته ای نه چندان دور برای ناهار عروسی ها درست میشد. برای گوشت این غذا از ران گوسفند، سردست و یا گردن استفاده میشه. این غذا خیلی چرب و طعم عالی اون با روغن حیوانی دو چندان میشه. زعفران یکی از مواد اولیه […]

  • ۹,۷۱۰ بازدید
  • 3.9
    (8)
  • ۰ دیدگاه

صبا

طرز تهیه بلدرچین پلو

گوشت بلدرچین خیلی پر خاصیته و خوردن اون برای همه افراد مخصوصا افراد بیمار، بچه ها و سالمندان توصیه میشه. از اونجایی که این پرنده های کوچیک جنب و جوششون زیاده، گلیکوژن زیادی در بافت ماهیچه هاشون ذخیره میشه که گوشتشون رو لذیذ و پر خاصیت می کنه. بافت بدنشون هم طوریه که بعد از […]

  • ۴۰,۵۸۵ بازدید
  • 3.6
    (43)
  • ۲ دیدگاه

صبا

طرز تهیه کوکی لاهیجان

پیدا کردن یک میان وعده ی سالم و خوشمزه دغدغه ی همه ی ماست. بعضی ها برای انتخاب میان وعده به دنبال دسرها و شیرینی های مختلف می روند. یکی از خوشمزه ترین شیرینی هایی که سال هاست نظر همه رو به خودش جلب کرده و اغلب به عنوان میان وعده ازش استقبال میشه، انواع […]

  • ۲۷,۹۶۲ بازدید
  • 3.9
    (33)
  • ۳ دیدگاه

شیرین

طرز تهیه کشمش پلو

اگه شما هم از اون دسته آدم هایی هستین که دنبال پاسخ سوال ” چگونه کشمش پلو درست کنم ” می گردین، باید بگم که جای درستی اومدین. توی این مطلب ما قصد داریم در مورد این غذای مجلسی و خوش طعم صحبت کنیم. اصولا کشمش پلو اردبیلی یا تبریزی، کشمش پلو شیرازی و کشمش […]

  • ۱۳۴,۵۴۹ بازدید
  • 3.5
    (124)
  • ۴ دیدگاه

سرآشپز بانو

سیب پلو کرمانشاهی

جای جای ایران عزیزمون از فرهنگ های غذایی متنوع و جذابی پر شده است که هر کدام به تنهایی بسیار عالی هستند، غذاهای هر شهری از ایران زیبامون مزه و طعم منحصر به فرد و خاصی دارد که وقتی برای اولین بار این غذا ها را میل می کنیم، افتخار میکنیم به این فرهنگ غذایی […]

  • ۸,۶۹۴ بازدید
  • 3.6
    (11)
  • ۰ دیدگاه

شیرین

شیرین قاتق گیلان

شیرین قاتق گیلان که به اسم شیرین خورشت گیلانی یا خورشت آلو قیسی هم شناخته میشه یه غذای فوق العاده خوشمزست. این خورش جذاب اکثرا با گوشت سینه مرغ تهیه و سرو میشه. طعم ترش، ملس یا شیرین داره. و طرز تهیه اون نیازمند کمی تجربه و مهارته. اگر تازه کار هستید، اصلا نگران نباشین. […]

  • ۲۶,۲۹۳ بازدید
  • 3.6
    (25)
  • ۰ دیدگاه

سمیه

طرز تهیه آب دوغ خیار

مواد آب دوغ خیار را اصولا در ظرف بزرگی مخلوط و تریت را آماده می کنند و بعد سهم هر شخص را در ظرف می کشند ولی می توان قبل از اضافه کردن نان سهم هر فرد را در ظرف ریخت تا مقدار..

  • ۶۷,۰۰۵ بازدید
  • 3.8
    (55)
  • ۰ دیدگاه

شیرین

طرز تهیه تارت کره ای

تارت کره ای یکی از انواع تارت هست که خیلی بی نظیره و ما امروز در ایران کوک قصد داریم اون رو آموزش بدیم. این تارت که اصالتش به کانادا برمیگرده، توی این کشور و کشورهای اروپایی و آمریکایی خیلی مرسوم و پرطرفداره. البته طرز تهیه شیرینی تارت کره ای روش های مختلفی داره که […]

  • ۵,۳۰۲ بازدید
  • 4.6
    (7)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

بیسکویت رژیمی

قبلا انواع مختلفی از کوکی و بیسکویت رو بهتون آموزش دادیم ولی این یکی واقعا متفاوته. علاوه بر سالم و رژیمی بودن این بیسکویت خیلی خیلی راحت تهیه میشه. شاید باورتون نشه ولی با سه تا ماده هم میشه بیسکویت رژیمی درست کرد. حالا مواد لازم کوکی رژیمی ما چی هستن؟ موز، جو پرک و […]

  • ۴۳,۰۶۰ بازدید
  • 4.2
    (41)
  • ۱۷ دیدگاه

نیلوفر

طرز تهیه کوکی خرمالو

فرارسیدن پاییز بهانه‌ی خوبی است که با استفاده از میوه‌های فصلی دست به امتحان میان‌وعده‌ها و دسرهای جدید و خلاقانه بزنیم. خرمالو یکی از میوه‌های محبوب پاییزی است که خواص فراوانی دارد و منبعی غنی از ویتامین C، A، و پتاسیم و منیزیم می‌باشد. مصرف خرمالو به شفافیت پوست و کنترل فشار خون کمک می‌کند […]

  • ۵,۹۸۲ بازدید
  • 3
    (4)
  • ۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

ساندویچ مرغ کاری

ساندویچ مرغ کاری یکی از سالم ترین غذاهایی است که میتوانید خیلی راحت در طول هفته درست کنید. شاید با شنیدن «غذای سالم» بلافاصله یاد غذاهای بی‌مزه بیافتید ولی در مورد ساندویچ مرغ کاری این مسئله اصلاً صادق نیست و بر خلاف چیزی که فکر میکنید بسیار هم خوشمزه است. در واقع این ساندویچ از […]

  • ۱۶,۵۱۳ بازدید
  • 4.1
    (26)
  • ۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

مانی پلو

در تهیه مانی پلو از لپه، رشته پلویی، زرشک و کشمش استفاده میشود. معمولاً همراه این غذا گوشت یا گاهی مرغ تفت داده شده با پیاز استفاده میشود.

  • ۹۴,۷۲۹ بازدید
  • 3.8
    (119)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

سوپ انار

فصل پاییز است و چیزی تا شب یلدا هم نمانده. در این هوای سرد هیچ چیزی به اندازه سوپ نمیچسبد. سوپ انار را در منوی شام شب یلدا فراموش نکنید. دانه های انار دوست همیشگی شما در تزیین غذاهای شب یلدا هستند.

  • ۲۰,۳۵۰ بازدید
  • 4.3
    (31)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

کوکی کشمش و گردو

کوکی کشمش و گردو نوعی کوکی ایتالیایی است که به آن بیسکوتی هم گفته می‌شود. خمیر این کوکی به سادگی و در عرض ۱۰ دقیقه آماده می‌شود. پس از آن این خمیر باید دو بار در فر پخته شود.

  • ۲۴,۰۶۰ بازدید
  • 4.3
    (23)
  • ۳ دیدگاه

سرآشپز بانو

حلوای یونانی

حلوای یونانی یا حلوای سمولینا با استفاده از آرد سمولینای دانه درشت و روغن زیتون تهیه می‌شود. همچنین در تهیه این حلوا از شربت بسیار بسیار خوش عطری استفاده می‌شود.

  • ۱۴,۳۳۶ بازدید
  • 3.3
    (17)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

پلو با گوشت گوسفندی

پلو بدون شک یکی از محبوب ترین غذاها میان ایرانی هاست و انواع مختلفی هم دارد. به همین خاطر است که همیشه به دنبال پلوهای جدیدی هستیم تا سفره های خود را رنگین تر کنیم و برای خانواده هایمان تنوع غذایی ایجاد کنیم.

  • ۳۱,۵۰۱ بازدید
  • 3.5
    (47)
  • ۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

رشته پلو

رشته پلو با کشمش و خرما غذایی بی نظیر برای عید نوروز و مهمانی های شماست. به خاطر طبع گرم این غذا برای روز های سرد سال خصوصا چهارشنبه سوری پیشنهادی عالیست. این غذا را به راحتی در منزل تهیه کنید و لذت ببرید.

  • ۸۸,۰۶۱ بازدید
  • 4.3
    (168)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

نان ایتالیایی پَنه تون

نان پَنه تون (Panettone) نوعی نان شیرین ایتالیایی است که معمولا به مناسبت کریسمس و شب سال نو پخته می شود. این نان به نوعی سمبل شهر میلان محسوب ...

  • ۱۹,۷۴۱ بازدید
  • 4.5
    (61)
  • ۵ دیدگاه

سرآشپز بانو

شکلات سفید با پسته و کشمش

شکلات سفید با پسته و کشمش با طعم جدید و ظاهر زیبایی که دارد برای پذیرایی در میهمانی ها خصوصا شب یلدا بسیار مناسب است. در کمتر از نیم ساعت می توانید شکلات سفید ساده را برای پذیرایی شب چله آماده کنید و پس از شام شب یلدا سرو کنید.

  • ۲۳,۰۷۶ بازدید
  • 4
    (118)
  • ۳ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه مافین رژیمی مخصوص

مافین رژیمی مخصوص: آرد، جوانه گندم، جو پرک، تخم کتان، جوش شیرین، دارچین، نمک، زنجبیل و پودر گردو را باهم خوب مخلوط کنید. در یک ظرف یا کاسه جداگانه ...

  • ۱۹,۰۴۸ بازدید
  • 4.3
    (83)
  • ۶ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه پلو بخارا

طرز تهیه پلو بخارا: برنج را بشوئید و همراه با 1 قاشق نمک به مدت 5 ساعت خیس کنید. کشمش‌ها را پاک کنید و بشوئید ...

  • ۸۹ بازدید
  • 3.9
    (104)
  • ۴ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه آش قلیه

آش قلیه: حبوبات را که از شب قبل خیس کرده اید همراه با تقریبا 1 لیتر آب بپزید. در حین پختن نخود و لوبیا، هویج و جغندر را تمیز شسته و ...

  • ۱۰,۱۱۹ بازدید
  • 3.3
    (16)
  • ۰ دیدگاه