آموزش آشپزی با
ایران کوک

دسته بندی: پنیر بلوچیز

سرآشپز بانو

سالاد پاستای مرغ

سالاد پاستای مرغ یک غذای سرد کامل است. می‌توانید این سالاد را به عنوان شام و ناهار سرو کنید یا حتی همراه خودتان به پیکنیک ببرید. طعم سس این سالاد حرف ندارد. ترکیب سس رنچ، سس فلفل و چند چاشنی دیگر که همراه مرغ و پاستا عالی هستند.

  • ۲۳,۷۶۴ بازدید
  • 4.3
    (17)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

پاستا پنه پنیری

پاستا پنه پنیری بدون استفاده از هیچ گوشتی تهیه می‌شود. سس این پاستا با استفاده از پنیر بلوچیز (پنیری فرانسوی با رگه‌های آبی)، شیر و کمی کره تهیه می‌شود. دو ماده دیگری که هم طعم پاستا پنه پنیری را بسیار لذتبخش تر می‌کنند و هم خاصیت آن را بیشتر می‌کنند، مغز گردو و برگ اسفناج هستند

  • ۱۴,۲۷۲ بازدید
  • 4.2
    (11)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

سالاد کاهو ورقه‌ای

بلوچیز نوعی پنیر نرم فرانسوی است که داخلش رگه‌های آبی دیده می‌شود و طعم خاصی دارد. از بلوچیز معمولاً در تهیه سالادهای مختلف استفاده می‌شود. اما علاوه بر این پنیر منحصر به فرد، سالاد کاهوی مذکور تفاوت دیگری هم دارد که در شیوه سرو آن است.

  • ۱۷,۶۷۶ بازدید
  • 3.5
    (12)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

لقمه مرغ اسپایسی

اسنک کالباس و پنیر : برای تهیه این اسنک میتوانید از نان پیتای گرد یا از نان لواش ضخیم که بصورت گرد برش زده اید استفاده کنید ...

  • ۷۲,۰۳۲ بازدید
  • 4.3
    (50)
  • ۱۴ دیدگاه