آموزش آشپزی با
ایران کوک

دسته بندی: ماش

حدیث حیدری

آش ماش

آش ماش یکی از غذاهای سنتی شهر یزد به حساب میاد، اما به جرات می‌تونم بگم که در هر شهر و منطقه‌ای یه آش یا غذا دارند که با ماش درست می‌شه فقط اسماشون و تا حدی مواد اولیه اونها با هم تفاوت داره؛ مثلا شله ماشکی یاسوج یا آش ترخینه و ماش مناطق غربی […]

  • ۷,۰۹۶ بازدید
  • 4.1
    (7)
  • ۰ دیدگاه

حدیث حیدری

شله ماشکی

مردم کهکیلویه و بویر احمد به رسم دیرینه و رسومات به جا مانده از نسل های گذشته، با بارش اولین باران، آماده پخت آش خوشمزه شله ماشکی می شوند. این آش مخصوص فصل سرد زمستانه. در این استان به دلیل وجود عشایر و طایفه های مختلف، رسم و رسومات جالبی دارند. با وجود این آیین […]

  • ۱۵,۹۳۳ بازدید
  • 4.5
    (16)
  • ۰ دیدگاه

صبا

طرز تهیه دمپخت ماش

خیلی از خانم ها به دنبال درست کردن غذایی جدید بدون استفاده از مرغ و گوشت داخلش هستن. با توجه به شرایط اقتصادی هم درست کردن این مدل غذاها خالی از لطف نیست! امروز قصد داریم طرز تهیه دمپخت ماش رو به شما آموزش بدیم که هم می تونید با گوشت، مرغ و یا ماهیچه […]

  • ۴۶,۸۵۴ بازدید
  • 3.9
    (49)
  • ۰ دیدگاه

شیرین

طرز تهیه قلیه کدو حلوایی

قلیه کدو حلوایی یا قلیه کدو تنبل یه غذای سنتی و محلی هست که در سراسر ایران به روش های مختلفی تهیه  سرو میشه. هر چند این غذای خوشمزه بیشتر به قلیه کدو یزدی و قلیه کدو حلوایی گیلان و یا کدو قلیه مازندرانی هم معروفه. اما مردم قزوین هم اون رو به روش خاص […]

  • ۲۶,۳۶۳ بازدید
  • 3.5
    (23)
  • ۰ دیدگاه

الهام

طرز تهیه آش شلغم

آش شلغم یکی از انواع آش های ایرانی و بسیار پر خاصیت می باشد. در فصل زمستان که بازار شلغم و لبو حسابی گرم است، این آش می تواند تنوعی برای خوردن شلغم و بهره بردن از خواص بی نظیر آن باشد. شلغم سرشار از ویتامین C بوده و سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند. […]

  • ۴۴,۳۸۶ بازدید
  • 4.2
    (40)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه ماش پلو

ماش پلو : ماش را با 4 لیوان آب درون قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بپزد ، پس از پخت اضافه آب ماش را دور نریزید و برای روی برنج بردارید ...

  • ۱۵۸,۵۳۰ بازدید
  • 3.8
    (104)
  • ۴ دیدگاه