آموزش آشپزی با
ایران کوک

دسته بندی: لیمو

صبا

طرز تهیه ترشی لیمو ترش

خوردن ترشی با خیلی از غذاها می چسبه. مخصوصا اگه غذاهای سنتی باشه. ما ایرانی ها معمولا تو سفره هامون به جز ماست و سالاد از انواع ترشی استفاده می کنیم. خیلی از خانم های خانه دار علاقه زیادی به درست کردن ترشی دارن و سعی می کنن برای این کار جدیدترین و خاص ترین […]

  • ۳۱,۵۱۸ بازدید
  • 3.9
    (30)
  • ۰ دیدگاه

شیرین

طرز تهیه استیک مرغ

استیک مرغ چیست؟ یه روش عالی برای سرو مرغ! این استیک خوشمزه و سالم از گوشت سینه مرغ تهیه میشه که پوستش گرفته شده و بدون استخونه. مهم ترین عامل در تهیه یه استیک مرغ آبدار و خوش طعم، چاشنی استیک مرغ هست. یعنی کار شما برای تهیه این غذا خیلی خیلی راحته. چون تا […]

  • ۱۰۱,۶۰۳ بازدید
  • 4
    (112)
  • ۰ دیدگاه

سمیه

طرز تهیه مربای قیسی

قیسی در آشپزی ایرانی بسیار کارآمده که غذاهایی مثل آش ترش، قیسی پلو، مربای قیسی و ... رو می تونیم با این میوه خشک تهیه کنیم...

  • ۲۱,۸۰۷ بازدید
  • 3.5
    (22)
  • ۰ دیدگاه

سمیه

طرز تهیه شربت نعنا

کی از سبزیجات پر خاصیت این فصل که فایده بسیار داره نعنا است که شیوه های مصرف متفاوت داره که یک شیوه اش تهیه شربت نعنا مقوی معده ...

  • ۱۱۴,۸۵۱ بازدید
  • 4
    (141)
  • ۴ دیدگاه

شیرین

طرز تهیه نان گردویی دو رنگ

نان گردویی روش های مختلف اما تقریبا مشابهی برای تهیه کردن دارد. ممکن است در تهیه نان گردویی مازندران اول مخمر را فعال کنند یا در تهیه نان گردویی روسی کمی میزان یا نوع مواد متفاوت باشد. شما میتوانید نان گردویی ساده با ظاهری گرد تهیه کنید یا خمیر نان را با طرح های گوناگون […]

  • ۸,۷۲۷ بازدید
  • 4.5
    (16)
  • ۰ دیدگاه

شیرین

طرز تهیه چیز کیک تک نفره

نمی دانم اهل چیز کیک هستید یا نه. شاید خیلی سمتش نرفته باشید و شاید هم شما مثل من از طرفداران پر و پا قرص انواع چیز کیک باشید. چیز کیک تک نفره نوعی از این دسر خوشمزه است که به صورت چیز کیک لیوانی یا پارفیت چیز کیک تهیه و سرو می شود. یعنی […]

  • ۵۴,۸۴۷ بازدید
  • 3.8
    (100)
  • ۶ دیدگاه

سرآشپز بانو

سوپ مرغ و نخود

خوردن سوپ مرغ و نخود در فصل های سرد علاوه بر گرم کردن، با تقویت بدن از سرماخوردگی هم جلوگیری میکند. چیزی که باعث خوشمزه شدن این سوپ میشود در اصل سس مخصوص آن است که از مخلوط رب و ادویه های مرغوب متنوع تهیه میشود.

  • ۷,۶۰۵ بازدید
  • 3.5
    (4)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

آبمیوه یخی خیار و لیمو

آبمیوه یخی یا گرانیتای خیار و لیمو، یک نوشیدنی بخ زده فوق‌العاده است که برای برطرف کردن عطش و غلبه بر گرما در فصل تابستان همتایی ندارد.

  • ۱۰,۰۸۲ بازدید
  • 4.1
    (13)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

کیک پودینگ لیمویی

کیک پودینگ لیمویی دسری است مناسب هر فصل. این کیک یک خاصیت خیلی جالب دارد. وقتی قاشق را داخل کیک فرو کنید این خاصیت را کشف می‌کنید.

  • ۱۷,۰۰۶ بازدید
  • 3.3
    (20)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

موهیتو طالبی

در مورد نوشیدنی موهیتو قبلاً هم صحبت کردیم و دستور تهیه آن را آموزش دادیم. اما این بار نوبت موهیتو طالبی است. ترکیب طعم نعنا و لیمو با طالبی واقعا فوق‌العاده است. موهیتو طالبی یکی از جذاب‌ترین و خوشمزه‌ترین نوشیدنی‌های خنک و مناسب فصل گرماست که بدون شک از نوشیدن آن لذت خواهید برد.

  • ۱۶,۳۵۵ بازدید
  • 4
    (19)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

کوکوی ماهی سالمون

اگر از طرفداران غذاهای دریایی هستید یا دنبال راهی میگردید تا بیشتر غذاهای دریایی را وارد برنامه غذایی خود کنید، کوکوی ماهی سالمون را باید حتماً امتحان کنید. این کوکوهای خوشمزه حاوی مقدار زیادی ویتامین D و مواد مغذی دیگر هستند و طعم بسیار خوبی هم دارند.

  • ۸,۲۸۱ بازدید
  • 3
    (8)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

سالاد نودل تند

سالاد عدس و لیمو، خوش طعم و خوشمزه و سرشار از آهن است. این سالاد ساده را می‌توانید به عنوان یک وعده غذایی سبک سرو کنید یا به عنوان یک وعده جانبی در میهمانی‌ها سرو کنید.

  • ۳۰,۹۶۸ بازدید
  • 4
    (40)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه املت ماسالا (هندی)

طرز تهیه املت ماسالا: پیاز را پوست بکنید و ریز خرد کنید. گوجه را دو نیم کنید، با قاشق دانه‌های گوجه را دربیاورید و دور بریزید؛ سپس گوجه را ...

  • ۱۵,۷۱۴ بازدید
  • 4.2
    (47)
  • ۸ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه ریزوتوی دریایی

سر و پوسته های میگو را جدا کنید. برای این کار، با یک دست میگو را گرفته و با دست دیگر سر آن را در جهت مخالف بپیچانید تا جدا شود ...

  • ۶,۸۸۹ بازدید
  • 3.5
    (4)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه نودی ریحان و لیمو

نیر ریکوتا و تخم مرغ را در یک کاسه ی بزرگ بریزید. نیمی از ریحان ها را درشت خرد کرده و به مخلوط اضافه کنید. سپس پوست لیمو و سه چهارم پارمیزان را رنده کنید ...

  • ۶,۴۲۹ بازدید
  • 3.7
    (6)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه سالاد نودل ویتنامی

یک کتری آب را جوش بیاورید. نودل ها را در کاسه ی پیرکس بزرگی ریخته و مقدار کافی آب جوش در آن بریزید تا روی نودل ها را بپوشاند. اجازه دهید تا ...

  • ۱۴,۲۸۹ بازدید
  • 3.4
    (22)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه سالاد فتوش با لبنه

فر را از قبل با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. ابتدا لبنه را آماده کنید. ماست را در صافی ریخته و در یک کاسه صاف کنید، آن را با کیسه فریزر بپوشانید سپس ...

  • ۱۶,۳۹۰ بازدید
  • 4
    (16)
  • ۰ دیدگاه