آموزش آشپزی با
ایران کوک

دسته بندی: لیموعمانی

صبا

طرز تهیه گشنیز کباب

انواع کباب در شهرها و کشورهای مختلف به شکل های متنوع با طعم های متفاوت درست میشه. از اسکندر کباب معروف ترکیه که شهرت جهانی داره گرفته تا کباب کالوآ مخصوص هاوایی که از لذیذترین کباب های دنیاست، همه طعم فوق العاده ای دارن. روش پختن بعضی از این غذاها هم عجیب و غریبه. مثلا […]

  • ۲۱,۷۸۳ بازدید
  • 4.3
    (25)
  • ۰ دیدگاه

سپیده

قیمه نخود

قیمه نخود یکی از غذاهای ایرانی محلی و سنتی استان یزد است. قیمه نخود با طعم و عطر دل انگیز خودش می تونه در کنار سایر خورش ها مثل خورشت قیمه بادمجان، خورشت هویج، قیمه یزدی، خورش ساک و غیره زینت بخش سفره تون باشه. درست کردن قیمه نخود خیلی آسونه و دقیقاً مث خورشت […]

  • ۲۴,۵۹۰ بازدید
  • 3.9
    (37)
  • ۰ دیدگاه

سمیه

طرز تهیه خورش کدو مسما

خورش ها در آشپزی ایرانی جایگاه ویژه دارن و با ترکیب مواد گوناگون انواع خورش گوشتی و خورش غیرگوشتی می توان درست کرد که تعداد آن بی شمار است. از جمله  خورش های معروف مسما  است یعنی خورشی که از ترکیب گوشت مرغ یا گوشت قرمز با مواد مختلف تهیه می شه پس خورش مسما […]

  • ۲۳,۲۲۸ بازدید
  • 3.4
    (17)
  • ۰ دیدگاه

سمیه

طرز تهیه آبگوشت بزباش

پس از نیم پز شدن گوشت سبزی و پیاز تفت داده شده را به غذا بیافزایید و اجازه دهید آبگوشت بزباش به خوبی جا بیافتد.(می توانید پیاز درسته را از ظرف خارج ..

  • ۲۱,۳۵۶ بازدید
  • 3.8
    (27)
  • ۰ دیدگاه