آموزش آشپزی با
ایران کوک

دسته بندی: فلفل دلمه

سرآشپز بانو

کوکوی ذرت

اگه به دنبال کشف مزه های تازه و البته خوشمزه هستید باید حتما کوکوی ذرت رو یک بار امتحان کنید. این کوکوی ساده رو میشه یه غذای بین المللی دانست که تقریبا همه جا طرفدار داره. دستور العمل نوآورانه در کنار مواد اولیه مقوی یک امتیاز ویژه برای این غذا به شمار می ره. اکثر […]

  • ۱۵,۵۲۹ بازدید
  • 4.2
    (22)
  • ۰ دیدگاه

شیرین

طرز تهیه پیتزا یونانی

شما هم دوس دارین بدونین پیتزا یونانی چیست ؟ پس به ایران کوک خوش اومدین. چون این جا قراره با هم یه پیتزا یونانی اصل و فوق العاده خوشمزه تهیه کنیم. ترکیبات پیتزا یونانی توی این دستور کاملا خاصه و سالم. البته برای گیاه خواران هم مناسبه. اما پیتزا یونانی با مرغ و پیتزا یونانی […]

  • ۱۹,۸۷۴ بازدید
  • 3.6
    (13)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

سمبوسه پیتزایی

قبلاً در مورد انواع سمبوسه مطالب زیادی نوشتیم. همون طور که میدونین این غذای خوشمزه شکل ها و طعم های مختلفی داره. اما امروز میخوایم در مورد سمبوسه پیتزایی صحبت کنیم. من شخصاً اسمش رو میشونوم یاد پیتزا پیراشکی می افتم. البته بی ربط هم نیست. اما تردی نان سمبوسه یه چیز دیگه است. سمبوسه […]

  • ۳۹,۷۴۳ بازدید
  • 3.3
    (52)
  • ۰ دیدگاه

سمیه

طرز تهیه ترشی نازخاتون

ترشی نازخاتون بلافاصله پس از آماده شدن قابل مصرف است اما قطعا اگر حدود یک هفته صبر کنید ترشی لذیذ تری خواهید داشت چرا که طعم مواد حسابی به خورد هم...

  • ۱۲,۴۷۷ بازدید
  • 4.6
    (22)
  • ۰ دیدگاه

سمیه

طرز تهیه سالاد لوبیا چشم بلبلی

ذرت را از وسط دو نیم کنید و با مقداری آب و نمک بپزید. (برای سالاد لوبیا چشم بلبلی از کنسرو ذرت هم می توان استفاده کرد ولی من اصولا ترجیح میدم از مواد کنسروی استفاده نکنم) پس از پخت ذرت را دان کنید...

  • ۱۹,۱۳۰ بازدید
  • 3.5
    (17)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه غوره مسما

تابستون با میوه های خوش آب و رنگ و خوشمزه داره از راه میرسه. یکی از جذابیت های این فصل هم غوره های ترش انگوره که من از بچگی عاشقشون بودم. فصل غوره و آبغوره که میشه، بعضی غذاها خوش عطر تر و خوشمزه تر میشن. غذایی که امروز میخوایم آموزش بدیم هم از اون […]

  • ۳۸,۵۵۲ بازدید
  • 3.5
    (54)
  • ۲ دیدگاه

سمیه

3 نوع سس اسپاگتی بدون گوشت

برای تهیه این سس اسپاگتی بدون گوشت نیاز است فلفل دلمه را کبابی کنید. برای تهیه فلفل کبابی، فلفل را از وسط نصف کنید و مواد میانی آن را خارج کنید....

  • ۴۹,۸۵۲ بازدید
  • 4.3
    (43)
  • ۳ دیدگاه

سمیه

طرز تهیه سمبوسه مرغ

در بین انواع سمبوسه می توان به سمبوسه سیب زمینی، سمبوسه گوشت، سمبوسه سبزیجات، سمبوسه پنیری، سمبوسه مرغ و ... اشاره کرد...

  • ۱۱۵,۶۲۶ بازدید
  • 3.8
    (237)
  • ۵ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه سالاد عدس

یک قابلمه ی آب و نمک را به جوش بیاورید. بروکلی ها را قطعه قطعه کنید و نخود فرنگی ها را در صورت تمایل نصف کنید. بروکلی را به قابلمه بیفزایید ...

  • ۳۵,۲۲۵ بازدید
  • 3.4
    (26)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه پیراشکی گوشت

مقداری از مایه پیراشکی گوشت بردارید و یک سمت خمیر باز شده قرار دهید و لبه دیگر را روی آن بیاورید و به کمک چنگال ببندید. (لبه های داخلی خمیر را کمی مرطوب کنید)...

  • ۱۴۴,۱۴۰ بازدید
  • 3.7
    (89)
  • ۵ دیدگاه