آموزش آشپزی با
ایران کوک

دسته بندی: زرد آلو

سپیده

طرز تهیه دسر زردآلو

در فصل تابستون علاوه بر هوای مطبوع و تفریحات جذاب، میوه های رنگارنگ و فوق العاده خوشمزه ای هم مهمون خونه هامونه. یکی از این میوه های خوشمزه و پرخاصیت زردآلو ست. حالا در این مطلب من می خوام طرز تهیه دسر زردآلو فوق العاده خوشمزه رو بهتون آموزش بدم. پس اگه از طرفدارای میوه […]

  • ۹,۰۹۷ بازدید
  • 3.8
    (12)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

کلوچه زردآلو

کلوچه زردآلو نوعی کلوچه خوشمزه مجارستانی است. خمیر کلوچه زردآلو نسبتاً راحت تهیه می‌شود. اما لازم است قبل از سر هم کردن کلوچه دو ساعت در یخچال باقی بماند. پس حتماً خمیر را از قبل تهیه کنید. همچنین بهتر است مارمالاد زردآلو را هم از قبل تهیه کنید. برای تهیه مارمالاد زردآلو از قیسی زردآلو استفاده می‌کنیم.

  • ۶,۸۲۵ بازدید
  • 3.5
    (27)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه مربا زرد آلو

مرباهایی مثل مربای آلبالو، مربای هندوانه، مربای هلو، مربای گیلاس، مربا زرد آلو و ... از جمله مرباهای تابستانه و پر طرفدار هستن ...

  • ۵۷,۷۵۰ بازدید
  • 3.6
    (102)
  • ۳ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه کیک زردآلو

برای اینکه با فوت و فن پخت کیک زردآلو ی خوشمزه آشنا بشید امروز تصمیم گرفتم این کیک رو برای آموزش در تطر بگیرم که می دونم کیک مورد علاقه خیلی هاست و خوردنش برای بسیاری خاطره انگیز ..

  • ۶۴,۶۰۷ بازدید
  • 3.6
    (27)
  • ۰ دیدگاه