آموزش آشپزی با
ایران کوک

دسته بندی: خردل

سرآشپز بانو

سس کچاپ خانگی

گوجه فرنگی یکی از سبزیجاتی هست که من بیشتر از همه بهش علاقه دارم. یعنی به هر شکلی که شده دوست دارم گوجه توی غذام باشه. حالا چه خام باشه، چه پخته، پوره، رب یا سس گوجه یا همون سس کچاپ. بعضی غذاها هم مثل پیتزا و همبرگر هستن که از بچگی عادت کردیم با […]

  • ۲۷,۴۹۸ بازدید
  • 4.4
    (27)
  • ۰ دیدگاه

شیرین

ساندویچ ذرت پنیری

ساندویچ ذرت پنیری یکی از انواع ساندویچ با پنیر پیتزا است که هم سالم بوده و هم راحت و سریع تهیه می شود. این ساندویچ برای صبحانه یا عصرانه مناسب است و دو روش برای تهیه کردن دارد. در این دو روش ما از مواد اولیه مختلفی استفاده کرده ایم و پنیر پیتزا را با […]

  • ۱۳,۹۰۲ بازدید
  • 4.2
    (11)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

ساق مرغ در فر

تا به حال انواع مختلفی از غذا با مرغ را معرفی کرده ایم: از غذاهای سنتی مثل ته چین مرغ گرفته تا غذاهای فرنگی مثل کوردن بلو. در این دستور اما با پخت ساق مرغ در فر آشنا میشوید. ساق مرغ اگر به خوبی طعم دار و مغز پخت شود بسیار خوشمزه و لذیذ خواهد […]

  • ۵۳,۲۰۹ بازدید
  • 4.5
    (32)
  • ۴ دیدگاه

سرآشپز بانو

پلو با گل کلم و بروکلی

پلو با گل کلم و بروکلی جدیدترین غذایی است که باید امتحان کنید. این غذا با ترکیب ادویه‌های متنوع و خوش عِطر یادآور غذاهای هندی است ولی اگر مایل باشید می‌توانید با کم و زیاد کردن مقدار فلفل تند طعم آن را کمی به سلیقه خود تغییر دهید.

  • ۳۰,۵۳۰ بازدید
  • 3.7
    (21)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه ساندویچ گوشت و قارچ

ساندویچ گوشت و قارچ یا نان شکم پر گوشت و قارچ در واقع یک نان باگت است که از گوشت و قارچ پخته و پنیر و چند ماده دیگر پر شده، داخل فویل پیچیده و در فر پخته شده است. بعد از خارج شدن ساندویچ گوشت و قارچ از فر، به صورت ورقه ورقه بریده و سرو می‌شود.

  • ۳۶,۱۳۷ بازدید
  • 4.3
    (47)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

مرغ خردلی برشته با پوره سیب‌زمینی

مرغ خردلی برشته با پوره سیب‌زمینی   در دستور تهیه مرغ خردلی برشته، با یک روش جدید برای پخت مرغ آشنا می‌شوید. در این روش ابتدا مرغ در سسی تهیه شده از خردل، آبلیمو، سبزیجات و ادویه‌ها خوابانده می‌شود. سپس در تابه سرخ می‌شود. نکته خاص و جالب این است که در مرحله سرخ کردن، […]

  • ۱۰,۵۰۴ بازدید
  • 4.2
    (27)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

لوف گوشت ساده

خوراک لوف غذایی بسیار ساده و خوشمزه است که انواع مختلفی دارد. لوف گوشت از ترکیب گوشت چرخ کرده با چند ماده ی غذایی ساده ی دیگر تهیه می شود و آماده سازی آن به زمان بسیار کمی نیاز دارد. این غذا برای یک شام ساده گزینه ی بسیار مناسبی است و می تواند همراه با برنج یا نان سرو شود.

  • ۲۰,۵۷۲ بازدید
  • 4
    (54)
  • ۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه سالاد کلم و لبو

اما سالادی که امروز قصد دارم آموزش بدم یعنی سالاد کلم و لبو شاید نوعی سالاد پاییزه به حساب بیاد چرا که لبو گیاهی است که در فصل پاییز و زمستان بیشتر در بازار به چشم می خوره...

  • ۳۴,۷۳۴ بازدید
  • 4.2
    (19)
  • ۴ دیدگاه

سرآشپز بانو

ترشی کدو سبز

کدو طعمی شبیه به خیار دارد و از این جهت می توان آن دو را ترکیب کرد و ترشی کدو سبز و خیار درست کرد...

  • ۶۸,۱۳۹ بازدید
  • 3.7
    (53)
  • ۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه سس مایونز

(مدت نگهداری سس مایونز خانگی به یک هفته است چرا که مواد نگهدارنده ندارد و سریع فاسد می شود. پس سعی کنید به مقدار نیاز سس را تهیه و نگهداری کنید)

  • ۳۴۶,۸۵۸ بازدید
  • 3.6
    (373)
  • ۵۳ دیدگاه