آموزش آشپزی با
ایران کوک

دسته بندی: بلغور گندم

حدیث حیدری

آش غلور

وقتی صحبت از غذای خوشمزه ای به اسم آش میشه به جرات میشه گفت هیچ کجای دنیای مثل ایران توی پخت این غذا تنوع وجود نداره. تقریبا هر شهر و استان توی ایران یه آش مخصوص به خودش رو داره، مثل آش عباسعلی کرمانشاه، آش شله مشهد، آش قلقل شوشتر و چندین و چند نوع آش […]

  • ۱۱,۳۹۰ بازدید
  • 4.7
    (6)
  • ۰ دیدگاه

حدیث حیدری

سوپ گندم

امروز با شماییم با آموزش طرز تهیه سوپ گندم. سوپ ها دریایی از تنوع هستند. قبلا سوپ های جدید زیادی مثل سوپ انار، سوپ مرغ و نخود، سوپ تره فرنگی و … آموزش داده شده. اما به نظر می رسه دستورات خوشمزه سوپ ها هیچ وقت تمومی ندارند. سوپ گندم از جمله سوپ هایی هستش […]

  • ۲۰,۵۳۲ بازدید
  • 4
    (15)
  • ۰ دیدگاه

حدیث حیدری

غذای درشته (دزفول)

امروز باز هم قصد داریم شما رو با یکی از غذاهای ایرانی سنتی آشنا کنیم. اسم این خوراکی خوشمزه غذای درشته هستش. اصالت درشته به شهر دزفول برمی گرده. به این غذا یریشه یا گمنه هم گفته میشه. البته این غذا رو با گمنه بوشهری که قبلا آموزش دادیم اشتباه نگیرید. درسته که هردو با […]

  • ۱۵,۵۱۱ بازدید
  • 3.8
    (16)
  • ۰ دیدگاه

سپیده

گمنه بوشهری

در این مطلب می خوام یکی از غذاهای ایرانی محلی و سنتی که متعلق به استان خوزستان هست رو بهتون آموزش بدم. واسه من که برای اولین بار بود با این غذا آشنا می شدم خیلی خیلی جالب و هیجان انگیز بود امیدوارم واسه شما هم همینطور باشه. اسم این غذا گمنه بوشهری هست که […]

  • ۳۲,۰۱۵ بازدید
  • 3.5
    (33)
  • ۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

کوکوی بلغور با سس ارده

کوکوی بلغوربا کمی روغن زیتون درفر پخته می‌شود و در ضمن بلغور گندم کوکویی ترد و خوشمزه به شما می‌دهد. برای تکمیل طعم عالی کوکوی بلغور از سس ارده استفاده کنید.

  • ۱۲,۸۷۰ بازدید
  • 3.8
    (12)
  • ۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

سالاد بلغور و نخود

سالاد بلغور و نخود، از ترکیب بلغور با سبزیجات تازه و نخود آغشته به کره تهیه می‌شود. این سالاد تا یک هفته در یخچال به خوبی دوام می‌آورد. می‌توانید آن را آخر هفته درست کنید و در طول هفته به عنوان ناهاری سالم و مقوی مصرف کنید.

  • ۲۳,۴۸۴ بازدید
  • 4.3
    (22)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه حلیم مرغ

حلیم مرغ : برای تهیه حلیم مرغ بلغور گندم و مرغ را جداگانه بپزید ، مرغ پخته را ریش ریش کنید سپس به گندم های پخته اضافه نمایید و خوب مخلوط کنید سپس روی حرارت ملایم ...

  • ۱۹۳,۲۴۱ بازدید
  • 3.6
    (216)
  • ۶ دیدگاه