آموزش آشپزی با
ایران کوک

دسته بندی: برنج نیم دانه

حدیث حیدری

تره اسفناج

 غذاهای محلی شهرهای مختلف ایران جای خودشون رو توی سفره های اکثر ایرانی ها باز کردن. به همین علت قصد داریم یه خورشت محلی گیلان به اسم تره اسفناج رو بهتون یاد بدیم. این غذا معمولا با پلو یا ماهی کولی سرخ شده سرو می شه. بعضی از غذاهای محلی این استان، مثل میرزا قاسمی، […]

  • ۱۷,۲۴۳ بازدید
  • 4.3
    (25)
  • ۰ دیدگاه

حدیث حیدری

دلمه پیاز (پیاز شکم پر)

دلمه یکی از غذاهای معروف کشورهای خاورمیانه و آسیای مرکزیه. دلمه رو می تونید به شکل های متنوع درست کنید مثل دلمه گوجه فرنگی، دلمه تخم مرغ، دلمه برگ مو و یه دلمه جدید که قراره بهتون آموزش بدیم به اسم دلمه پیاز. بعضی افراد وقتی اسم این غذا رو می شنون تعجب می کنن. […]

  • ۵,۸۲۸ بازدید
  • 3.8
    (4)
  • ۰ دیدگاه

حدیث حیدری

آش قلقل

فکر می کنم که دیگه وقتشه دست از سر آش های معروفی مثل آش رشته و آش بلغور بردارید و به سمت امتحان کردن دستورات جدید برید. امروز می خوایم آش قلقل رو بهتون معرفی کنیم. قلقل هم مثل آش عباسعلی یا شله ماشکی متعلق به یکی از شهرهای کشور عزیزمون ایرانه. طعم قلقل دقیقا […]

  • ۸,۶۱۰ بازدید
  • 4
    (6)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه آش ترش مازندران

شمال کشورمان علاوه بر طبیعت سرسبز و جذاب، غذاهای محلی فوق‌العاده‌ای نیز دارد. البته رب انار پایه ثابت بیشتر غذاهای مازندرانی و شمالی است و به همین دلیل بیشتر آن‌ها طعمی ملس دارند. قبلا انواع غذاهای معروف شمالی مثل خورشت ناردون، خورشت انارمسما، بادمجان کبابی و ترش واش را در ایران کوک آموزش داده‌ایم که […]

  • ۱۲۳,۱۶۳ بازدید
  • 3.3
    (79)
  • ۱۴ دیدگاه