آموزش آشپزی با
ایران کوک

دسته بندی: باقالی

حدیث حیدری

آش قلقل

فکر می کنم که دیگه وقتشه دست از سر آش های معروفی مثل آش رشته و آش بلغور بردارید و به سمت امتحان کردن دستورات جدید برید. امروز می خوایم آش قلقل رو بهتون معرفی کنیم. قلقل هم مثل آش عباسعلی یا شله ماشکی متعلق به یکی از شهرهای کشور عزیزمون ایرانه. طعم قلقل دقیقا […]

  • ۸,۶۰۹ بازدید
  • 4
    (6)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

کوکو باقالی

کوکو باقالی یکی از کوکوهای خیلی لذیذ، که خیلی هم راحت تهیه میشه.ظاهرش شبیه کوکو سبزی، ولی تردتره. این کوکو خیلی سبکه و برای وعده شام و افطاری ماه رمضان مناسبه. این غذای خوشمزه را کمتر کسی می شناسد و اکثرا کوکوهای معروفی همچون کوکو سیب زمینی و سبزی را بیشتر درست می کنند. اما […]

  • ۱۰,۳۶۶ بازدید
  • 3.9
    (7)
  • ۰ دیدگاه

شیرین

طرز تهیه دمپختک

دمپختک یا دمی باقالی که بهش دمپختک باقالی هم گفته میشه یه غذای ساده و نسبتا ارزونه که خیلی زود هم آماده میشه. این غذای خوشمزه غذای محلی تهرانه. اگه توی آشپزی تازه کار باشین ممکنه تا حالا اسم دمی باقالی یا دمپختک رو نشنیده باشین و بپرسین که دمپختک چیست؟ این غذا که مثل […]

  • ۴۲,۵۱۱ بازدید
  • 3.6
    (20)
  • ۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

باقالی پلو با گردن

باقالی پلو را که همه میشناسید و میدانید با غذاهای گوشتی مختلفی سرو میشود. رایج ترین آنها باقالی پلو با ماهیچه، باقالی پلو با مرغ و باقالی پلو با گردن هستند. گردن گوسفند گوشت خوش خوراک و نسبتاً چربی است و همراه با این پلوی محبوب میتواند غذایی فوق العاده خوشمزه و جذاب برای شب […]

  • ۴۶,۸۸۲ بازدید
  • 3.8
    (38)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

فلافل باقالی

فلافل باقالی خیلی ساده است و شبیه به فلافل معمولی است با این تفاوت که علاوه بر نخود از باقالی یا باقلا هم در تهیه آن استفاده می‌شود. نخود باید قبل از مصرف برای فلافل خوب خیس بخورد.

  • ۱۹,۳۹۴ بازدید
  • 4.4
    (18)
  • ۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه نودی ریحان و لیمو

نیر ریکوتا و تخم مرغ را در یک کاسه ی بزرگ بریزید. نیمی از ریحان ها را درشت خرد کرده و به مخلوط اضافه کنید. سپس پوست لیمو و سه چهارم پارمیزان را رنده کنید ...

  • ۶,۴۲۹ بازدید
  • 3.7
    (6)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه آش گندم و جو

طرز تهیه آش گندم و جو : ندم و جو را از شب قبل با چند لیوان اب خیس دهید ، سبزی آش را تمیز کنید و بشویید سپس با چاقو ساطوری کنید و ...

  • ۴۶,۱۲۱ بازدید
  • 3.8
    (44)
  • ۵ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه اسنک باقلا سبز و پنیر

طرز تهیه اسنک باقلا سبز و پیازچه با پنیر : برای تهیه اسنک ابتدا باقلاهای سبز را داخل آب در حال جوشیدن بریزید و پس از چند دقیقه که نرم شد آبکشی کنید ...

  • ۲۱,۴۸۶ بازدید
  • 3.5
    (4)
  • ۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه آش ترش مازندران

شمال کشورمان علاوه بر طبیعت سرسبز و جذاب، غذاهای محلی فوق‌العاده‌ای نیز دارد. البته رب انار پایه ثابت بیشتر غذاهای مازندرانی و شمالی است و به همین دلیل بیشتر آن‌ها طعمی ملس دارند. قبلا انواع غذاهای معروف شمالی مثل خورشت ناردون، خورشت انارمسما، بادمجان کبابی و ترش واش را در ایران کوک آموزش داده‌ایم که […]

  • ۱۲۳,۱۶۳ بازدید
  • 3.3
    (79)
  • ۱۴ دیدگاه

سرآشپز بانو

دلمه برگ مو

دلمه برگ مو در همه خاورمیانه شناخته شده است. به خصوص در بعضی مناطق ایران مثل تبریز خوردن دلمه را در شب عید نوروز توصیه میکنند و قدیمی ها معتقدند که دلمه خوردن برای سال نو شگون دارد.

  • ۱۴۲,۵۹۱ بازدید
  • 3.6
    (89)
  • ۲۲ دیدگاه