آموزش آشپزی با
ایران کوک

دسته بندی: باترمیلک

حدیث حیدری

کیک دبل چاکلت

کیک شکلاتی یکی از دسرهای محبوب همه افراد است و معمولا کیک دبل چاکلت دوست‌داشتنی بیشتر از همه مورد استقبال دوست‌داران طعم ناب کاکائو قرار می‌گیرد. با دستور تهیه‌ای که در ادامه آمده، شما به راحتی می تونید این کیک رو درست کنید، نیازی نیست قناد حرفه‌ای باشید یا سالها تجربه کیک‌پزی داشته باشید. کیک […]

  • ۷,۵۸۱ بازدید
  • 4.3
    (10)
  • ۰ دیدگاه

حدیث حیدری

پفک خانگی

وقتی صحبت از تنقلات خونگی میشه بیشتر خانم ها ممکنه بگند که می تونند شکلات خانگی یا بیسکویت رژیمی درست کنند. اما اسم پفک خانگی باعث تعجب میشه. چون بیشتر مردم هر وقت هوس پفک می کنند معمولا به سوپرمارکت میرن و یه بسته آماده می خرند. اما همه چیز خوشمزه تر میشه وقتی که […]

  • ۷,۰۹۳ بازدید
  • 3.9
    (11)
  • ۰ دیدگاه

شیرین

طرز تهیه دسر شارلوت

دسر شارلوت یکی از بهترین دسرهاییه که میتونین توی خونه خودتون تهیه کنین و با اون مهمونی های دورهمی و عصرونه هاتون رو قشنگ کنین. طرز تهیه دسر شارلوت خیلی آسون و خیلی محبوبه. فقط کافیه به فوت و فن کار توجه کنین. تهیه این دسر در واقع دو سری مراحل رو نیاز داره: اول […]

  • ۱۹,۶۷۷ بازدید
  • 4.5
    (20)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

سیب زمینی شکم پر دو بار پخته شده

در مرحله اول سیب زمینی پخته میشود. بعد بخش داخل سیب زمینی ها خارج شده و همراه با گل کلم پوره میشود. این مخلوط دوباره داخل پوست سیب زمینی قرار میگیرد و با کلم بروکلی و پنیر تزیین میشود. البته جزئیات بیشتری در تهیه سیب زمینی شکم پر دو بار پخته شده وجود دارد که در ادامه خواهید خواند.

  • ۱۲,۷۴۵ بازدید
  • 4.2
    (13)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

مافین لیمو و نارگیل

اضافه کردن لیمو ترش به هر غذایی آن را بهتر میکند و طعمی عالی به آن میدهد. مافین لیمو و نارگیل هم از این قضیه مستثنی نیست و برای همین است که در آن از پوست لیموترش رنده شده استفاده میشود.

  • ۱۳,۰۰۰ بازدید
  • 4.5
    (18)
  • ۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

بیسکویت جو

بیسکویت جو خیلی راحت و آسان با آرد جو و چند ماده ساده دیگر تهیه می‌شود. شما می‌توانید بیسکویت جو را به عنوان صبحانه همراه با شیر، کره، پنیر، خامه یا مربا میل کنید.

  • ۱۳,۵۹۱ بازدید
  • 4.3
    (8)
  • ۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

کاپ کیک عسلی با پنیر خامه‌ای عسلی

کاپ کیک عسلی یکی از بهترین کیک‌هایی است که می‌توانید در فصل تابستان تهیه کنید و در کنار یک نوشیدنی خنک مثل لیموناد توت فرنگی در یک بعد از ظهر گرم از آن لذت ببرید. وجود عسل و باتر میلک در کاپ کیک عسلی آن را بسیار نرم و خوش طعم می‌کند و بافتی فوق‌العاده به آن می‌دهد.

  • ۸,۰۵۰ بازدید
  • 4.3
    (6)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

نان پستو

نان پستو همان طور که از اسمش پیداست حاوی موادی است که معمولاً در تهیه سس پستو به کار می‌روند، یعنی ریحان تازه، روغن زیتون، دانه کاج و پنیر. ریحان نان را معطر می‌کند و دانه‌های کاج بوداده علاوه بر غنی کردن طعم نان، یک بافت ترد جالب را به نان شما اضافه می‌کنند.

  • ۱۵,۰۸۲ بازدید
  • 4.1
    (14)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

نان ذرت شکم پر

نان ذرت شکم پر شامی عالی، خوشمزه و کامل است. نان ذرت به تنهایی هم خوشمزه است. اما برای داشتن ساندویچ نان ذرت لازم نیست نان و مواد داخل ساندویچ جدا از هم تهیه شوند. بلکه کافی است مخلوط گوشت به صورت لایه‌ای وسط خمیر نان قرار بگیرد و داخل فر پخته شود.

  • ۱۵,۰۵۲ بازدید
  • 4.5
    (24)
  • ۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

کاپ کیک بستنی سه رنگ

کاپ کیک بستنی سه رنگ از یک کاپ کیک ردولوت مرطوب خوشمزه فوق‌العاده زیبا تشکیل شده که در وسط آن یک قاشق بستنی وانیلی است و رویش هم با کرم پنیر خامه‌ای سفید و آبی پوشانده شده است.

  • ۸,۹۹۸ بازدید
  • 3.9
    (20)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

کیک نوتلا و توت فرنگی

کیک نوتلا و توت فرنگی، یک کیک چند لایه است. کیک، نوتلا، خامه و توت فرنگی و بعد دوباره این چهارلایه خوشمزه تکرار می‌شوند. در واقع این کیک یک لایه گاناش شکلاتی احتیاج دارد که در آن برای راحتی به جای گاناش از شکلات نوتلا آماده استفاده شده است

  • ۱۴,۱۲۰ بازدید
  • 4.2
    (29)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

چیز کیک قرمز مخملی

کیک مخملی قرمز یا همان کیک رد ولوت با رنگ قرمز جذابش به خودی خود بسیار زیباست. اما این کیک حلقه‌ای قرمز رنگ با مغزی مشابه چیزکیک و سس شکلات بی‌نقص است. کاملاً نرم و تر است و ظاهر فوق‌العاده‌ای هم دارد.

  • ۲۱,۲۵۸ بازدید
  • 4.3
    (25)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

سس سالاد (سس رنچ)

سس رنچ، سس سالاد بسیار خوشمزه‌ای است که سالیان سال در کشور آمریکا پرفروش ترین سس سالاد بوده است. این سس سالاد عموماً با مایونز، باترمیلک، سبزیجات و ادویه‌های مختلف تهیه می‌شود. سس رنچ را می‌توانید همراه با انواع سالادها و سبزیجات مختلف مصرف کنید.

  • ۶۰,۳۸۳ بازدید
  • 3.5
    (56)
  • ۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

پنکیک رد ولوت

پنکیک رد ولوت نوعی پنکیک ابتکاری و خلاقانه است که بدلیل رنگ قرمز زیبایی که دارد برای روز ولنتاین و مناسبت های رمانتیک بسیار مناسب است. این پنکیک خوشمزه...

  • ۱۹,۶۰۰ بازدید
  • 3.9
    (47)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

مافین هات داگ

مافین هات داگ میان وعده یا پیش غذایی خوشمزه است که طرز تهیه ای بسیار آسان و سریع دارد. این مافین ها را با سس قرمز نوش جان کنید و ...

  • ۲۰,۰۵۹ بازدید
  • 4
    (83)
  • ۷ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه دونات سیب

طرز تهیه دونات سیب: سیب ها را بشویید و با استفاده از دستگاه مخصوص یا یک چاقوی تیز وسط سیب را دربیاورید. سپس سیب را حلقه حلقه ...

  • ۲۵,۱۸۳ بازدید
  • 4.3
    (92)
  • ۹ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه اسنک مرغ چینی

اسنک مرغ چینی: برای تهیه سس، 4 مورد آخر لیست مواد لازم اعم از مایونز، عسل، فلفل تند شیرین و سس فلفل تند را باهم مخلوط کنید ...

  • ۱۳,۳۴۶ بازدید
  • 4.3
    (24)
  • ۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه مرغ سوخاری با باترمیلک

مرغ سوخاری با باترمیلک: برای تهیه این مرغ سوخاری لذیذ ابتدا باید مرغ را از قبل طعم دار کنید. بدین صورت که تکه های مرغ را همراه با فلفل سیاه، رزماری ...

  • ۱۶,۴۲۲ بازدید
  • 4.3
    (28)
  • ۳ دیدگاه

سرآشپز بانو

کیک شکلاتی رژیمی

کیک شکلاتی رژیمی : برای تهیه کیک شکلاتی رژیمی داخل کاسه ای تخم مرغ ها را بشکنید و بزنید تا کف کند ، شکر رژیمی را اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط شود ...

  • ۵۵,۳۸۴ بازدید
  • 3.8
    (40)
  • ۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه پیراشکی دونات

پیراشکی دونات عالی با سس شکلاتی مخصوص : مخمر فوری ، آب ولرم ، شیر ولرم و 1 قاشق غذاخوری شکر را داخل کاسه ای بریزید ، مواد را مخلوط کنید و به مدت 10 دقیقه کناری قرار دهید تا استراحت کنند ...

  • ۵۸۴,۸۲۸ بازدید
  • 3.7
    (940)
  • ۱۴۱ دیدگاه