آموزش آشپزی با
ایران کوک

دسته بندی: گوجه فرنگی

شیرین

طرز تهیه ماهی در فر

تهیه کردن غذا با ماهی روش های بسیاری دارد. دنیای گسترده و رنگارنگ غذاهای دریایی طرفداران زیادی دارد و برای هر سلیقه ای میتواند مناسب باشد. امروز قصد داریم یک روش تهیه ماهی در فر را آموزش دهیم که روشی بسیار هوشمندانه و البته خوش عطر و طعم است. هر فردی سلیقه و نظر متفاوتی […]

  • ۲۲۲,۷۳۹ بازدید
  • 3.5
    (227)
  • ۲ دیدگاه

سمیه

طرز تهیه خورش گل کلم

با توجه به فواید بسیار این گیاه خوشمزه در این نوشته سعی داریم شما را با روش تهیه خورش گل کلم خوشمزه و با کالری پایین آشنا کنیم که ...

  • ۳۳,۴۸۷ بازدید
  • 4.3
    (30)
  • ۰ دیدگاه

شیرین

طرز تهیه بریانی مرغ

بریانی مرغ یک غذای خوشمزه و مجلسی است که تهیه آن در هند، کشورهای عربی، ایران و پاکستان رواج دارد. بریانی مرغ با ماست تهیه شده و مقدار زیادی ادویه های گوناگون دارد که طبع این غذا را گرم کرده است. این غذا به کلی با بریانی اصفهان تفاوت دارد و نباید این دو غذای […]

  • ۷۳,۲۶۳ بازدید
  • 3.5
    (62)
  • ۰ دیدگاه

الهام

طرز تهیه پیتزا ترکی

پیتزا ترکی (Turkish Pizza) یا همان لاهماجون ترکی، غذای ترکیه ای فوق العاده خوشمزه و لذیذ، که شباهت هایی به پیده ترکی، دیگر غذای محبوب ترکیه ای دارد. اگر پیتزا ترکیه ای را خورده باشید حتما می دانید که آن را با خمیر نازکی تهیه کرده، مخلوطی از سبزیجات (نوعی سالاد) روی پیتزا ریخته و […]

  • ۲۳,۱۶۴ بازدید
  • 4.1
    (27)
  • ۱ دیدگاه

نیلوفر

طرز تهیه کباب سرداشی (همدان)

کباب سرداشی از دسته غذاهای محلی و سنتی ایرانی و نوعی کباب مخصوص استان همدان است. مواد اولیه این کباب به راحتی در دسترس هستند، و این کباب به راحتی و در مدت زمانی کوتاه آماده می‌شود.

  • ۷۶,۵۵۴ بازدید
  • 3.8
    (78)
  • ۰ دیدگاه

الهام

طرز تهیه پیده گوشت

پیده غذای ترکی بسیار خوشمزه ای است که در ترکیه طرفداران زیادی دارد. اگر به ترکیه سفر کرده باشید، حتما این غذای خوش طعم را امتحان کرده اید و یا شاید نام آن را شنیده باشید. در ترکیه رستوران هایی فقط به تهیه این غذای لذیذ می پردازند. به این رستوران ها پیده سرا (Pide […]

  • ۶۱,۱۳۸ بازدید
  • 3.9
    (61)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه استانبولی

استانبولی یا دمی گوجه یکی از ساده ترین غذاهای خوشمزه است که با مواد دم دستی ساده هم تهیه میشود. یکی از خوبی‌های این غذا این است که همه مراحل آن در یک قابلمه انجام می‌شود و نیازی به کثیف کردن ظرف‌های مختلف نیست.  معمولاً استانبولی پلو با سالاد شیرازی یا ماست سرو میشود. برای […]

  • ۶۳۰,۶۱۶ بازدید
  • 3.6
    (891)
  • ۷۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

گوجه پلو با گوشت قلقلی

گوجه پلو چیست؟ چیزی که اینجا به اسم گوجه پلو داریم شباهت زیادی به استانبولی پلو دارد. همه با دمی گوجه یا استانبولی که قبلاً دستور تهیه اش به طور کامل گفته شده آشنا هستیم. گوجه پلو اما کمی شیک تر و مجلسی تر است مخصوصاً اگر همراه با سیب زمینی سرخ کرده و گوشت […]

  • ۵۷,۰۶۶ بازدید
  • 4.3
    (46)
  • ۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

لازانیا مرغ رولی

در لازانیا مرغ رولی از مخلوط مرغ، پیاز داغ و ذرت استفاده میشود که ترکیب بسیار خوشمزه ای است. علاوه بر این در تهیه سس بشامل روی لازانیا هم خلاقیتی به خرج داده شده.

  • ۲۲,۸۸۷ بازدید
  • 4
    (29)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه خوراک بادمجان

برای آماده کردن مواد لازم خوراک بادمجان از قبل، بادمجان ها را پوست بکنید و نگینی درشت خرد کنید. پیاز و فلفل دلمه ای را نگینی ریز و هویج را رنده کنید. بعد از این تهیه غذا فقط نیاز به کمی تفت دادن و یک ساعت پخت روی شعله ملایم دارد.

  • ۱۲۳,۳۷۹ بازدید
  • 3.8
    (108)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه کباب تابه ای

پس برای 300 گرم گوشت یک پیاز متوسط بردارید و ترجیحاً بعد از رنده کردن آب پیاز را جدا کنید. اما بعد از تهیه مخلوط گوشت نوبت به سس کباب تابه ای میرسد. البته سس ضروری نیست و بعضی ها کباب تابه ای را بدون سس (مثلاً همراه با گوجه و فلفل سرخ شده) هم سرو میکنند.

  • ۲۴۹,۸۶۰ بازدید
  • 3.6
    (208)
  • ۱۳ دیدگاه

سرآشپز بانو

برگر چیمیچوری

سس چیمیچوری یکی از معروفترین سس هایی است که اغلب با انواع گوشت های گریل شده سرو میشود. این سس دو نوع سبز و قرمز دارد. نوع سبز که برای برگر چیمیچوری از آن استفاده میکنیم از جعفری یا گشنیز تازه، روغن زیتون و سرکه تهیه میشود.

  • ۹,۹۵۲ بازدید
  • 3.9
    (13)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

چیلی بوقلمون و عدس

یکی دیگر از غذاهایی که میتوان با گوشت بوقلمون چرخکرده درست کرد، چیلی بوقلمون و عدس است. این خوراک خوشمزه و مقوی به سادگی با عدس، کنسرو لوبیا، گوجه، پیاز، ادویه های مختلف و طبیعتاً بوقلمون چرخکرده درست میشود.

  • ۸,۲۵۱ بازدید
  • 3.8
    (8)
  • ۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

بادمجان و میگو

مراحل تهیه بادمجان و میگو غذای هیجان انگیزی که میخواهیم در اینجا معرفی کنیم به سادگی قابل انجام هستند. البته بعضی از مراحل باید با کمی صبر و حوصله انجام شوند تا نتیجه بهتری حاصل شود.

  • ۷,۲۸۹ بازدید
  • 4.5
    (11)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه ماکارونی کدو سبز

کدو سبز رشته می‌شود و همراه با گوجه، ریحان و پنیر پارمزان و مقدار قابل توجهی سیر پخته می‌شود. از آب سبزیجات هم برای تهیه سسی خوشمزه استفاده می‌شود که به غذای سالم و جذاب شما طعم بیشتری می‌دهد.

  • ۴۵,۴۷۳ بازدید
  • 3.8
    (45)
  • ۴ دیدگاه

سرآشپز بانو

گوجه پنیری

گوجه پنیری فینگرفودی ساده و بسیار زیباست که به سادگی تهیه می‌شود و می‌تواند کاربردهای مختلفی داشته باشد. مثلاً می‌تواند بخشی از یک سینی صبحانه رنگارنگ و متنوع باشد یا به عنوان دورچین در کنار غذاهای اصلی مختلفی سرو شود.

  • ۱۰,۵۴۷ بازدید
  • 4.3
    (8)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

شارلوت بادمجان

شارلوت بادمجان بدون شک جای خودش را در دل هر کسی که بادمجان و قارچ را دوست داشته باشد باز می‌کند. این خوراک جذاب رویه‌ای از بادمجان پخته شده در فر دارد و مغزش از مخلوط خوشمزه‌ای پر شده که ماده اصلی آن قارچ است.

  • ۲۸,۶۶۱ بازدید
  • 4.4
    (17)
  • ۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

املت فرانسوی

املت فرانسوی یکی از این روش‌هاست. ویژگی اصلی املت فرانسوی شکل لوله‌ای آن است که مثل یک قاضی است و داخل آن با گوجه و پنیر و سبزی خوردن خرد شده پر می‌شود.

  • ۱۳,۶۱۰ بازدید
  • 4.8
    (15)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

پیتزا بدون فر

پیتزا بدون فر کمی بیشتر وقت می‌گیرد اما زحمت زیادی ندارد. مخصوصاً اگر خمیرش را از قبل تهیه کرده باشد. می‌توانید از خمیر پیتزا ایتالیایی استفاده کنید که قبلاً طرز تهیه آن گفته شده است.

  • ۶,۴۴۹ بازدید
  • 4.3
    (7)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

پیتزا با نان باگت

پیتزا با نان باگت خیلی خیلی راحت است. فقط باید یک نان باگت (ترجیحاً پهن و بزرگ) را بردارید و به صورت عمودی نصف کنید. مواد پیتزا و پنیر را روی آن بریزید و بگذارید پیتزا در فر پخته شود.

  • ۵۲,۶۴۱ بازدید
  • 4.1
    (37)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

سالاد ماکارونی و مرغ

سالاد ماکارونی و مرغ غذایی خوشمزه و نشاط‌آور است که به راحتی تهیه می‌شود و همراه با سس رنچ (ترکیبی از ماست، مایونز، ادویه‌جات و سبزی خشک) سرو می‌شود. این سالاد می‌تواند به عنوان یک وعده غذای سرد سرو شود و مخصوصاً برای فصل تابستان مناسب است.

  • ۳۲,۴۴۱ بازدید
  • 4
    (23)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

سالاد تبوله گل کلم

سالاد تبوله گل کلم یکی از کم کالری‌ترین غذاهایی است که می‌توانید تهیه کنید. با خوردن این سالاد خود به خود احساس نشاط، سرزندگی و شادابی به شما دست می‌دهد. مخلوط گل کلم، گوجه، جعفری و گشنیز با آبلیمو و کمی ادویه.

  • ۲۹,۴۹۹ بازدید
  • 4.4
    (28)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

مرغ بالزامیک با گوجه برشته

مرغ بالزامیک با استفاده از ران مرغ تهیه می‌شود که در سسی از سرکه بالزامیک، قارچ و پیاز سرخ شده غوطه ور شده است. سس بالزامیک به طور مرتب در حین پخت روی مرغ ریخته می‌شود تا مرغ به خوبی طعم بگیرد.

  • ۶,۱۲۱ بازدید
  • 3.7
    (10)
  • ۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

تارت گوجه و ریحان

تارت گوجه و ریحان یکی از ساده ترین تارت های غیر شیرین است که می‌توانید به عنوان صبحانه، عصرانه یا حتی شامی سبک تهیه و سرو کنید. خمیر تارت هم به سادگی تهیه می‌شود و وقت زیادی از شما نمی‌گیرد.

  • ۵,۰۴۳ بازدید
  • 3.8
    (6)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

املت گوجه و اسفناج

املت گوجه و اسفناج چیزی بیشتر از یک املت معمولی است. ترکیب تخم مرغ، اسفناج، گوجه و بیکن یک وعده سالم و مغذی را برای شما فراهم می‌کند که به سادگی و در مدت زمان کمی آماده می‌شود.

  • ۱۶,۳۸۶ بازدید
  • 4.7
    (14)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

گوشت و بادمجان

گوشت و بادمجان یکی از غذاهای ساده، سالم و خوشمزه‌ای است که می‌توانید به راحتی در منزل تهیه کنید و هزینه چندانی هم ندارد. در کل این خوراک از سه لایه بادمجان و دو لایه سس گوشت تهیه می‌شود که با مقداری تخم مرغ به هم چسبیده‌اند.

  • ۴۸,۲۷۶ بازدید
  • 3.7
    (58)
  • ۴ دیدگاه

سرآشپز بانو

چیکن ماسالا

چیکن ماسالا مرغی فوق‌العاده خوش طعم و عالی است که طی دو مرحله پخته می‌شود. در مرحله اول داخل فر قرار می‌گیرد و حالت کبابی و نیم‌پز پیدا می‌کند. در مرحله بعدی مرغ داخل یک سس پر مایه از پوره گوجه، خامه و ادویه‌های مختلف ریخته و این بار به طور کامل پخته می‌شود.

  • ۵۴,۴۱۹ بازدید
  • 4.3
    (39)
  • ۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

کوکوی مرغ و سبزیجات

کوکوی مرغ و سبزیجات علاوه بر این که خیلی راحت و آسان تهیه می‌شود و خوشمزه هم هست، یک فرصت عالی برای استفاده از مرغ اضافی باقی مانده در یخچال است. در ضمن مهم نیست از چه بخشی از مرغ استفاده کنید.

  • ۴۶,۳۱۰ بازدید
  • 3.9
    (65)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

بولونیز عدس

بولونیز عدس از بهترین و مفیدترین غذاهای گیاهی است. برای تهیه بولونیز عدس، عدس با عصاره سبزیجات پخته می‌شود و بعد با سبزیجات سرخ شده و رب گوجه مخلوط می‌شود. بولونیز عدس را می‌توانید با انواع پاستا یا حتی با نان سرو کنید.

  • ۲۱,۷۷۰ بازدید
  • 4.2
    (35)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

ران مرغ و سبزیجات

ران مرغ و سبزیجات غذایی کامل و عالی است که همراه با برنج یا نان هم می‌تواند سرو شود. یک بشقاب پر از سبزیجات رنگارنگ زیبا و ران مرغ اعلا همان چیزی است که برای ناهار به آن احتیاج دارید. پس اگر می‌خواهید یک روش پخت جدید برای مرغ را تجربه کنید دست به کار شوید و ران مرغ و سبزیجات را همین امروز تهیه کنید.

  • ۷,۵۸۸ بازدید
  • 4.3
    (8)
  • ۰ دیدگاه