آموزش آشپزی با
ایران کوک

دسته بندی: گردو

سمیه

طرز تهیه آب دوغ خیار

مواد آب دوغ خیار را اصولا در ظرف بزرگی مخلوط و تریت را آماده می کنند و بعد سهم هر شخص را در ظرف می کشند ولی می توان قبل از اضافه کردن نان سهم هر فرد را در ظرف ریخت تا مقدار..

  • ۶۷,۰۲۸ بازدید
  • 3.8
    (55)
  • ۰ دیدگاه

شیرین

طرز تهیه کیک رژیمی هویج

حفظ تناسب اندام و رژیم گرفتن خیلی سخته اگه نتونیم کیک بخوریم. مگه نه؟ برای همین من دنبال یه دستور خوب برای کیک رژیمی گشتم و حالا روش تهیه کیک هویج رژیمی رو براتون آوردم. حتما طرز تهیه کیک هویج ایران کوک رو قبلا دیدین. حالا ما قراره همون کیک رو که طعمی عالی اما […]

  • ۸,۵۳۷ بازدید
  • 4
    (5)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

بیسکویت رژیمی

قبلا انواع مختلفی از کوکی و بیسکویت رو بهتون آموزش دادیم ولی این یکی واقعا متفاوته. علاوه بر سالم و رژیمی بودن این بیسکویت خیلی خیلی راحت تهیه میشه. شاید باورتون نشه ولی با سه تا ماده هم میشه بیسکویت رژیمی درست کرد. حالا مواد لازم کوکی رژیمی ما چی هستن؟ موز، جو پرک و […]

  • ۴۳,۰۷۴ بازدید
  • 4.2
    (41)
  • ۱۷ دیدگاه

صبا

رنگینک رولتی

خرما از میوه های پرطرفدار و خوشمزه ی مناطق گرمسیر کشور ماست که خواص زیادی داره. علاوه بر خوشمزگی، از خرما به دلیل مقوی بودن، در دسترس بودن و ماندگاری زیادی که داره در بسیاری از دسرها و شیرینی ها استفاده میشه. کلوچه خرمایی یا حلوای خرمایی از معروف ترین اونهاست. این میوه ی شیرین […]

  • ۲۵,۲۰۷ بازدید
  • 4.5
    (20)
  • ۰ دیدگاه

سمیه

طرز تهیه ترافل خرمایی

از مایه ترافل خرمایی گلوله هایی به اندازه گردو یا کمی کوچکتر درست کنید و آن را در شکلات ذوب شده بغلتانید و بعد ترافل آغشته به شکلات را در هر نوع مغز یا پودر و ماده تزیینی دیگر...

  • ۴۲,۰۰۸ بازدید
  • 4
    (59)
  • ۱ دیدگاه

شیرین

طرز تهیه نان گردویی دو رنگ

نان گردویی روش های مختلف اما تقریبا مشابهی برای تهیه کردن دارد. ممکن است در تهیه نان گردویی مازندران اول مخمر را فعال کنند یا در تهیه نان گردویی روسی کمی میزان یا نوع مواد متفاوت باشد. شما میتوانید نان گردویی ساده با ظاهری گرد تهیه کنید یا خمیر نان را با طرح های گوناگون […]

  • ۸,۷۴۴ بازدید
  • 4.5
    (16)
  • ۰ دیدگاه

سمیه

طرز تهیه رولت خاگینه خرما

از آنجا که خاگینه خرما و انواع دیگر خاگینه روش تهیه بسیار ساده ای دار، می توانید با صرف کمترین زمان تنوع خوبی در وعده های غذایی تان ایجاد کنید و علاوه بر این خاگینه...

  • ۳۲,۱۶۵ بازدید
  • 4
    (59)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

حلوا دهین نجف

دنبال طرز تهیه شیرینی یا حلوای جدیدی هستید؟ نظرتان در مورد غذاهای عربی مثل فلافل و کبه برنجی یا حلوای شیر خشک چیست؟ تا حالا اسم حلوا دهین یا دهین ابو علی را شنیده اید؟   دهین چیست؟ دهین حلوای خوشمزه و معروف نجف است. در بازار قدیم شهر نجف (سوق نجف) در عراق که […]

  • ۸۲,۰۹۵ بازدید
  • 3.5
    (109)
  • ۸ دیدگاه

سمیه

طرز تهیه شیرینی گردویی

خوب می دانیم شیرینی گردویی جزو شیزینی های پرکالری است چرا که علاوه بر شکر، روغن و ... حاوی مقدار زیادی گردو است و هر فنجان گردو حاوی 650 کیلو ...

  • ۶۸,۴۲۹ بازدید
  • 3.5
    (65)
  • ۵ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه فرنچ تست گردویی

صبحانه مهم ترین وعده غذایی است و خوردن آن باعث میشود تا شب سرحال و پر انرژی باشیم. اما ممکن است خوردن غذاهای تکراری باعث شود از خوردن صبحانه زده شویم و ترجیح بدهیم از قید آن بگذریم. فرنچ تست یا تست فرانسوی صبحانه ای بسیار خوشمزه است که در سطح بین المللی رواج پیدا […]

  • ۱۰,۳۰۱ بازدید
  • 4
    (14)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

فسنجان مجلسی

فسنجون مجلسی با فیله مرغ و تزیین دونه های انار یه گزینه عالیه که میتونید با خیال راحت برای مهمونی شب چله یا عید نوروز درست کنید چون همه بدون شک دوستش دارن.

  • ۱۵۸,۸۹۵ بازدید
  • 3.5
    (141)
  • ۷ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه خورشت فسنجان با مرغ

خورشت فسنجان با مرغ رایج ترین شکل فسنجان ایرانی است. البته قبلاً طرز تهیه فسنجان را در سایت ایران کوک داشتیم. ولی این یک دستور جدید هست که کمی با قبلی تفاوت دارد. به عنوان مثال در این دستور پیاز خرد نشده و رنده شده و در ضمن این فسنجان ترش هست. این خورشت خوشمزه […]

  • ۱۱۹,۲۷۶ بازدید
  • 3.6
    (140)
  • ۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

سالاد اسفناج و انار

سالاد انار و اسفناج هیچ چیزی از خاصیت، زیبایی و طعم کم ندارد. شاید بهترین سالاد در منوی شام شب یلدا همین سالاد بی نظیر باشد. گردو و روغن زیتون از دیگر مواد پر خاصیت در این سالاد یلدایی هستند.

  • ۶۴,۹۵۸ بازدید
  • 3.5
    (43)
  • ۴ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه خورشت اناربیج گیلان

اگه دوست دارید برای شب چله غذای شمالی درست کنید، خورشت اناربیج رو از دست ندید. در تهیه این خورشت از گردو، رب انار، آب انار و سبزی محلی استفاده میشه.

  • ۷۳,۵۳۰ بازدید
  • 3.9
    (65)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

کیک باقلوا

برای تهیه کیک باقلوا، مواد میانی وسط دو لایه خمیر ریخته میشوند. بعد از پخته شدن این کیک مغزدار، مقدار زیادی شربت روی کیک داغ ریخته میشود و به خورد آن میرود. در آخر هم روی کیک با مغز پسته خرد شده تزیین میشود و به شکل جذابی که میبینید در می آید.

  • ۷۶,۴۲۶ بازدید
  • 4.1
    (108)
  • ۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

جوجه ترش

از ترکیب رب انار، گردو، ماست و زعفران سسی ترش با طعمی عالی به دست می آید و مرغ خرد شده با چند ساعت ماندن و خیس خوردن در این سس طعم دار میشود و بافتی ترد و عالی پیدا میکند. کباب کردن جوجه ترش میتواند خیلی ساده و آسان در منزل انجام شود. حتما نیاز به منقل و فر نیست.

  • ۷۵,۶۲۹ بازدید
  • 4.3
    (71)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

دسر پان اسپانیا

دسر پان اسپانیا یک دسر لایه ای فوق العاده خوشمزه است که باید حتماً آن را امتحان کنید. این دسر زیبا و جذاب از لایه های بیسکویت پتی بور، نوعی کرم خوشمزه با دو رنگ مختلف (ساده و کاکائویی) و همین طور گردو و موز (دلخواه، قابل حذف) تشکیل شده و خیلی راحت و بی دردسر تهیه میشود.

  • ۴,۴۲۷ بازدید
  • 3.7
    (95)
  • ۴ دیدگاه

سرآشپز بانو

شیرینی گردویی حلالی

شیرینی گردویی حلالی ساده تر از آنچه تصورش را میکنید تهیه میشود. فقط احتیاج به 5 ماده اولیه ساده دارد که احتمالاً همین الان در خانه شما پیدا میشود.

  • ۲۲,۳۱۲ بازدید
  • 4.5
    (33)
  • ۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

سالاد مرغ پاییزی

سالاد مرغ پاییزی غذایی سبک و لذیذ است که به ویژه در فصل پاییز میتواند سفره های شما را رنگین کند. زرشک قرمز، کاهوی سبز، گردوی طلایی و گلابی زرد جلوه بسیار زیبایی به سالاد مرغ پاییزی میدهند.

  • ۳۴,۸۲۶ بازدید
  • 3.6
    (41)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

کوکی کشمش و گردو

کوکی کشمش و گردو نوعی کوکی ایتالیایی است که به آن بیسکوتی هم گفته می‌شود. خمیر این کوکی به سادگی و در عرض ۱۰ دقیقه آماده می‌شود. پس از آن این خمیر باید دو بار در فر پخته شود.

  • ۲۴,۰۸۶ بازدید
  • 4.3
    (23)
  • ۳ دیدگاه

سرآشپز بانو

سالاد لوبیا سبز سرکه ای

سالاد لوبیا سبز خوشمزه و نشاط‌آور خیلی خیلی ساده است و مواد زیادی نیاز ندارد. لوبیا سبزی که کمی پخته شده، گردو و سس سالم و خوشمزه‌ای با پایه سرکه مواد اصلی این سالاد هستند.

  • ۱۸,۴۳۲ بازدید
  • 3.3
    (13)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

بار توت فرنگی و موز صبحانه

برای تهیه بار توت فرنگی و موز ابتدا مواد اصلی خیلی خوب داخل غذاساز خرد و میکس می‌شوند و سپس در فر پخته می‌شوند. پس از آن یک لایه مربای توت فرنگی روی بارها ریخته می‌شود. در آخر هم گردو و پودر نارگیل تفت داده شده روی مربا ریخته می‌شوند و دوباره بار ۵ دقیقه در فر پخته می‌شود.

  • ۱۱,۳۲۸ بازدید
  • 4.2
    (14)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

کیک هلو گردویی

کیک هلو گردویی یکی از جذابترین کیک‌هایی است که می‌توانید در فصل تابستان تهیه کنید و از طعم عالی آن لذت ببرید. کیک هلو گردویی سه لایه دارد. لایه اول کیک ساده است. پس از آن یک لایه هلوی اسلایس شده و لایه آخر استروسل گردویی است.

  • ۹,۱۱۴ بازدید
  • 4.4
    (15)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

توپ گردویی بدون پخت

توپ گردویی یک شیرینی گردویی ساده و خوشمزه است که نیازی به پخت هم ندارد. مواد لازم برای تهیه توپ گردویی ساده و معمولاً دم دست هستند. برای شیرین کردن آن هم از خرما استفاده می‌شود که هم طعم خیلی خوبی در کنار گردو دارد و هم سالم و مفید است.

  • ۵۴,۶۴۱ بازدید
  • 4.2
    (211)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

دسر بستنی باقلوا

دسر بستنی باقلوا   دسر بستنی باقلوا را عملاً می‌توان نسخه تابستانی باقلوا دانست. البته حتماً می‌گویید هنوز که تابستان نشده… ولی هوا آنقدر گرم هست که به فکر دسرهایی با بستنی باشیم. در ضمن این دسر آنقدر جذاب هست که اصلا نیازی به آوردن دلیلی برای تهیه آن نیست. فقط کافی است یک نگاه […]

  • ۱۷,۹۹۷ بازدید
  • 4.6
    (23)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

پاستا پنه پنیری

پاستا پنه پنیری بدون استفاده از هیچ گوشتی تهیه می‌شود. سس این پاستا با استفاده از پنیر بلوچیز (پنیری فرانسوی با رگه‌های آبی)، شیر و کمی کره تهیه می‌شود. دو ماده دیگری که هم طعم پاستا پنه پنیری را بسیار لذتبخش تر می‌کنند و هم خاصیت آن را بیشتر می‌کنند، مغز گردو و برگ اسفناج هستند

  • ۱۴,۲۷۲ بازدید
  • 4.2
    (11)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

دسر توت فرنگی خامه‌ای

دسر توت فرنگی خامه‌ای دو لایه اصلی دارد. لایه اول مانند نان تارت عمل می‌کند و از آرد، شکر و کره تهیه شده است. این لایه همچنین مقداری گردو دارد که زیر دندان می‌رود و طعم خیلی خوبی به دسر می‌دهد. لایه بعدی دسر، خامه و توت فرنگی و سفیده تخم مرغ زده شده است که بافت نرمی دارد و همراه با نان ترد لایه قبلی عالی می‌شود.

  • ۳۳,۰۳۵ بازدید
  • 3.8
    (52)
  • ۳ دیدگاه

سرآشپز بانو

کوکی گردو و دارچین (بیسکوتی)

کوکی گردو و دارچین در واقع نوعی بیسکوتی یا کوکی ایتالیایی است. بیسکوتی در ایتالیا با طعم‌های مختلف تهیه می‌شود و از کوکی‌های قدیمی و معروف این کشور است.

  • ۱۰,۹۸۱ بازدید
  • 3.7
    (18)
  • ۶ دیدگاه

سرآشپز بانو

سالاد مرغ و پستو

سالاد مرغ و پستو از جمله سالادهایی است که به تنهایی غذایی کامل است و اغلب همراه با نان سرو می‌شود. سس پستو بی‌نظیر را می‌توانید با ریحان، گردو و روغن زیتون تهیه کنید.

  • ۲۶,۳۵۶ بازدید
  • 3.8
    (18)
  • ۰ دیدگاه