آموزش آشپزی با
ایران کوک

دسته بندی: پودر قند

سمیه

طرز تهیه شیرینی نعلی

با توجه به شهرت بسیار شیرینی نعلی امروز تصمیم داریم روش تهیه شیرینی نعلی مجلسی ویژه عید نوروز را آموزش بدهیم تا از این به بعد ...

  • ۶۱,۸۱۷ بازدید
  • 4
    (79)
  • ۹ دیدگاه

شیرین

طرز تهیه شیرینی ساق عروس

شیرینی ساق عروس یکی از پرطرفدارترین شیرینی ها برای پذیرایی عید نوروز است. خودتان میتوانید در منزل این شیرینی را برای شب عید تهیه کنید و از آن لذت ببرید. با این شیرینی یک جشن خاطره انگیز بسازید.

  • ۳۲,۴۵۶ بازدید
  • 4.3
    (42)
  • ۰ دیدگاه

سمیه

طرز تهیه شیرینی بهشتی

یکی از پر طرفدارترین شیرینی های سنتی عید نوروز شیرینی بهشتی است که شباهت زیادی به شیرینی کرکی دارد و گاهی اشتباها به آن این نام را هم میدهند.

  • ۱۲۶,۶۵۲ بازدید
  • 3.9
    (178)
  • ۷ دیدگاه

شیرین

طرز تهیه شیرینی نخودچی خانگی

در بین شیرینی های جذاب برای ایرانی ها، میتوان گفت شیرینی نخودچی (یا نان نخودچی) در صدر لیست قرار دارد. این شیرینی ترد و خوش طعم برای همه ی مردم ما یادآور سال نو و عید نوروز است و همه را به یاد خاطرات خوش می اندازد. پس ما در ایران کوک تصمیم گرفته ایم در این […]

  • ۱۵۷,۶۱۹ بازدید
  • 3.8
    (254)
  • ۱۴ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه شیرینی کرکی

اگه دنبال یه شیرینی نوروزی خوشمزه هستید شیرینی کرکی یا شیرینی بهشتی کرکی رو از دست ندید. این شیرینی اصفهانی با آرد کرکی یا ترکیب آرد برنج، نخودچی و آرد جوانه گندم تهیه میشه. و در نتیجه بسیار پر خاصیت و خوشمزه است.

  • ۴۴,۴۲۶ بازدید
  • 4.1
    (73)
  • ۹ دیدگاه

شیرین

طرز تهیه کیک تار عنکبوت

همه ما عاشق کیک و شیرینی هستیم اما کیک هایی که طراحی های خلاقانه و بامزه دارند خیلی جذاب تر هستند. کیک های فانتزی و عروسکی را همه ی ما دوست داریم و در مهمانی ها و تولد ها استفاده می کنیم. اما برخی طراحی ها و تزیینات روی کیک ها باعث می شود که […]

  • ۱۲,۶۴۴ بازدید
  • 3.5
    (8)
  • ۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

شارلوت توت فرنگی

شارلوت توت فرنگی فانتزی که در اینجا با طرز تهیه اش آشنا میشوید از چند لایه تشکیل میشود. لایه اول کیک اسفنجی است که مایه آن بیشتر شبیه به مایه رولت است. کیکی نازک شبیه به کیک رولت تهیه میشود و کف و دیواره های ظرف را میپوشاند. لایه بعدی موس توت فرنگی است که […]

  • ۹,۹۶۷ بازدید
  • 5
    (4)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه شیرینی میکادو

میکادو شیرینی لایه لایه خوشمزه ای است که از نان مخصوص میکادو و خمیری مانند حلوا تشکیل میشود. بعد از مالیدن مایه روی لایه های نان میکادو لازم است جسم سنگینی روی آنها قرار داده شود تا لایه ها به خوبی به هم بچسبند. بعد از چند ساعت که شیرینی میکادو منسجم و آماده شد […]

  • ۲۳۲,۶۶۱ بازدید
  • 3.8
    (347)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

کیک شکلاتی خیس

برای تهیه کیک شکلاتی خیس کافی است یک کیک کاکائویی ساده درست کنید و بعد آن را با لایه های زیادی از کرم کاکائو بپوشانید. البته یک روش دیگر هم وجود دارد که در آتن به جای کرم کاکائو از گاناش شکلاتی استفاده میشود.

  • ۴۳۲,۴۱۱ بازدید
  • 3.9
    (642)
  • ۱۰۵ دیدگاه

سرآشپز بانو

کیک باقلوا

برای تهیه کیک باقلوا، مواد میانی وسط دو لایه خمیر ریخته میشوند. بعد از پخته شدن این کیک مغزدار، مقدار زیادی شربت روی کیک داغ ریخته میشود و به خورد آن میرود. در آخر هم روی کیک با مغز پسته خرد شده تزیین میشود و به شکل جذابی که میبینید در می آید.

  • ۷۶,۴۳۱ بازدید
  • 4.1
    (108)
  • ۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

رولت انار

این رولت خوشمزه و هیجان انگیز مخصوص شب یلدا از سه قسمت تشکیل شده: کیک اسفنجی مخصوص رولت، خامه قنادی و بخش سوم که رولت انار را منحصر به فرد میکند ژله انار است.

  • ۲۳,۴۶۲ بازدید
  • 4.5
    (46)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

دسر انار سه لایه یلدا

دسر انار سه لایه واقعاً فوق العاده است به خصوص برای شب یلدا. لایه اول دسر انار ژله ای و لایه دوم موس انار است. در آخر هم یک لایه شیرین خامه ای فوق العاده خوشمزه ته ظرف دسر منتظر شماست.

  • ۸۵,۹۹۷ بازدید
  • 3.8
    (161)
  • ۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

شیرینی کیک اسفنجی

شیرینی کیک اسفنجی شیرینی از مقداری باترکرم خوشمزه همراه با مربا تشکیل شده است که بین دو کیک اسفنجی کره ای نرم قرار گرفته اند. البته این نسخه از شیرینی کیک اسفنجی کوچکتر از سایز معمولش است.

  • ۲۱,۰۴۰ بازدید
  • 3.7
    (33)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

رولت شکلات و اسپرسو

رولت شکلات و اسپرسو همراه با یک نوشیدنی داغ عصرانه ای فوق العاده ست و از آنچه فکرش را میکنید راحت تر تهیه میشود. مواد لازم برای خمیر همه با هم مخلوط میشوند و خمیر رولت را تشکیل میدهند.

  • ۱۰,۸۳۷ بازدید
  • 4.6
    (9)
  • ۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

شیرینی گردویی حلالی

شیرینی گردویی حلالی ساده تر از آنچه تصورش را میکنید تهیه میشود. فقط احتیاج به 5 ماده اولیه ساده دارد که احتمالاً همین الان در خانه شما پیدا میشود.

  • ۲۲,۳۱۷ بازدید
  • 4.5
    (33)
  • ۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

کوکی زنجبیلی

کوکی زنجبیلی از آشپزی آلمان و هلند آمده است و بیشتر در فصل سرما (نزدیک به کریسمس) تهیه میشود. طعم تند و تیز زنجبیل و مقدار خیلی کمی فلفل سفید این کوکی را بسیار دلپذیر میکند.

  • ۱۱,۶۶۱ بازدید
  • 3.7
    (20)
  • ۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

شیرینی دانمارکی زردآلو

شیرینی دانمارکی زردآلو یکی از خوشمزه‌ترین شیرینی‌هایی است که می‌توانید با خمیر هزارلا تهیه کنید. طرز تهیه خمیر هزرالا قبلاً آموزش داده شده است. با تهیه این خمیر از قبل و نگهداری آن در فریزر، تهیه شیرینی دانمارکی زردآلو حدود نیم ساعت بیشتر طول نمی‌کشد.

  • ۱۰,۹۳۴ بازدید
  • 4.4
    (19)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

رولت لیمویی

رولت لیمویی از خوشمزه‌ترین دسرهایی است که می‌توانید خیلی راحت آن را به سلیقه خودتان در منزل تهیه کنید. به این ترتیب می‌توانید مقدار شیرین بودن کیک و خامه و ضخامت لایه‌ها را به دلخواه تنظیم کنید.

  • ۱۰,۷۲۶ بازدید
  • 4.3
    (16)
  • ۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

اسکون نارگیلی

اسکون نارگیلی فاقد تخم مرغ و لبنیات است و به سادگی تهیه می‌شود. این صبحانه لذیذ طعم نارگیلی فوق‌العاده ای دارد مخصوصاً اگر با شیر نارگیل و روغن نارگیل تهیه شود. البته در صورت دسترسی نداشتن به این مواد می‌توانید از روغن قنادی جامد و شیر گاو هم استفاده کنید.

  • ۶,۸۷۳ بازدید
  • 3
    (9)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

پودینگ موز لایه ای

پودینگ موز لایه ای دسری خوش طعم و عالی است که از لایه های پودینگ ساده، بیسکوئیت خرد شده و موز تشکیل می‌شود. بافت ترد بیسکوئیت همراه با پودینگ خامه ای نرم و لطیف و حلقه های موز پودینگ موز لایه ای را تبدیل به یک دسر شگفت انگیز می‌کنند.

  • ۱۰۱,۷۷۷ بازدید
  • 3.9
    (132)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

کوکی کرمدار وانیلی

کوکی کرمدار وانیلی خیلی خیلی ساده است و در عرض ۲۰ دقیقه تا نیم ساعت اماده می‌شود. اگر مقداری باترکرم باقیمانده در یخچال دارید در درست کردن این کوکی‌های کوچک خوشمزه شک نکنید. البته برای چسباندن کوکی‌ها به هم می‌توانید از چیز‌های دیگری مثل خامه، حلوا یا مارمالاد غلیظ هم استفاده کنید.

  • ۱۰,۲۱۶ بازدید
  • 4.3
    (13)
  • ۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

کاپ کیک عسلی با پنیر خامه‌ای عسلی

کاپ کیک عسلی یکی از بهترین کیک‌هایی است که می‌توانید در فصل تابستان تهیه کنید و در کنار یک نوشیدنی خنک مثل لیموناد توت فرنگی در یک بعد از ظهر گرم از آن لذت ببرید. وجود عسل و باتر میلک در کاپ کیک عسلی آن را بسیار نرم و خوش طعم می‌کند و بافتی فوق‌العاده به آن می‌دهد.

  • ۸,۰۵۲ بازدید
  • 4.3
    (6)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

کرم توت فرنگی واقعی

کرم توت فرنگی عالی برای پوشاندن کیک‌ها و کاپ کیک‌های شما! این کرم هم نوعی باتر کرم است و از کره و پودر قند تشکیل شده است. اما خوبی آن این است که برای اضافه کردن طعم توت فرنگی در آن از اسانس یا پودر ژله استفاده نمی‌شود. بلکه از پوره توت فرنگی تر و تازه استفاده می‌شود.

  • ۱۶,۷۴۳ بازدید
  • 4.2
    (30)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

چیزکیک نوتلا بدون پخت

چیزکیک نوتلا نیازی به پختن ندارد و لایه زیری آن از مخلوط بیسکویت اوریو و کره تهیه می‌شود. بعد از آن یک کرم پنیری با طعم نوتلای خوشمزه و در آخر هم خامه و شکلات چیزکیک نوتلا را کامل می‌کند.

  • ۲۲,۸۴۸ بازدید
  • 4.4
    (19)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

کیک پسته و گلاب دو لایه

کیک پسته و گلاب از یک کیک پسته‌ای و روکشی با عطر گلاب تشکیل شده است. کیک پسته ای به خودی خود خوشمزه و پر محتواست و در آن از مغز پسته آسیاب شده استفاده می‌شود. اما باترکرم گلاب عطر و طعم این کیک لذیذ را تکمیل می‌کند.

  • ۱۳,۲۲۳ بازدید
  • 3.4
    (22)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

بیسکویت قلبی شکلاتی

خمیر بیسکویت قلبی خیلی راحت و به سادگی تهیه می‌شود. برای تهیه این خمیر می‌توانید از انواع همزن‌های برقی یا حتی از همزن دستی استفاده کنید. بیسکویت قلبی که می‌خواهیم دستور تهیه آن را توضیح بدهیم نوعی شورت برد (shortbread) است. شورت بردها بیسکوئیت‌های سنتی اسکاتلندی هستند که عمدتاً از چهار ماده اصلی تشکیل می‌شوند: آرد، شکر، کره و وانیل.

  • ۶۵,۷۵۱ بازدید
  • 3.9
    (53)
  • ۵ دیدگاه

سرآشپز بانو

کلوچه خرمایی بدون خمیر مایه

کلوچه خرمایی یک شیرینی سالم و خشمزه است که صرف آن همراه با چای حرف ندارد. این کلوچه به ویژه برای سرو در ماه رمضان و پای سفره افطار بسیار مناسب است.

  • ۲۴,۷۶۰ بازدید
  • 4.2
    (29)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

کیک پودینگ لیمویی

کیک پودینگ لیمویی دسری است مناسب هر فصل. این کیک یک خاصیت خیلی جالب دارد. وقتی قاشق را داخل کیک فرو کنید این خاصیت را کشف می‌کنید.

  • ۱۷,۰۱۸ بازدید
  • 3.3
    (20)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

شکلات کره بادام زمینی

شکلات کره بادام زمینی بسیار خوشمزه بوده و به راحتی در منزل تهیه می شود. این شکلات دو رنگ است و ظاهری مانند فندق دارد. شکلات های توپی شکل کره بادام زمینی می توانند گزینه مناسبی برای عصرانه و یا مهمانی های کوچک دوستانه شما باشند.

  • ۲۲,۸۴۳ بازدید
  • 3.8
    (33)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

خمیر بادام

خمیر بادام در تهیه کیک و شیرینی‌های مختلف به کار می‌رود و طعم فوق‌العاده‌ای به آنها می‌دهد. همان طور که می‌دانید بسیاری از شیرینی‌های خوشمزه از بادام تهیه می‌شوند. مثل شیرینی ماکارون (macaroon) فرانسوی‌ها یا همان آمارتی (amaretti) ایتاالیایی‌ها. در شیرینی‌پزی ایران هم شیرینی‌های بادامی خوشمزه وجود دارند.

  • ۱۲,۵۵۸ بازدید
  • 3.7
    (11)
  • ۰ دیدگاه