آموزش آشپزی با
ایران کوک

دسته بندی: پنیر پارمزان

سرآشپز بانو

پیتزا بدون فر

پیتزا بدون فر کمی بیشتر وقت می‌گیرد اما زحمت زیادی ندارد. مخصوصاً اگر خمیرش را از قبل تهیه کرده باشد. می‌توانید از خمیر پیتزا ایتالیایی استفاده کنید که قبلاً طرز تهیه آن گفته شده است.

  • ۶,۴۴۴ بازدید
  • 4.3
    (7)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

کوکوی نخودچی و سبزیجات

کوکوی نخودچی و سبزیجات هم از این قضیه مستثنی نیست. نکته جالب این است که می‌توان در انواع کیک و کوکو از مخلوط آرد نخودچی و آب به جای تخم مرغ استفاده کرد. در کوکوی نخودچی و سبزیجات هم همین کار را می‌کنیم.

  • ۱۰,۹۷۰ بازدید
  • 4.3
    (12)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

کیک گل کلم پنیری

کیک گل کلم پنیری جایگزینی کم کالری برای کوکو سیب زمینی است. پوره گل کلم، پودر سوخاری، پنیر چدار، پنیر پارمزان، تخم مرغ و مخلوطی عالی و بی نقص از ادویه‌ها با هم ترکیب می‌شوند و جایگزینی خوشمزه و سالم تر برای کوکو سیب زمینی را تشکیل می‌دهند.

  • ۸,۶۵۱ بازدید
  • 4.2
    (6)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

ساندویچ مرغ و قارچ

ساندویچ مرغ و قارچ را می‌توانید با هر مرغی که دوست دارید تهیه کنید. یعنی پخت مرغ به سلیقه شماست. در واقع بهتر است این ساندویچ را موقعی تهیه کنید که مقداری مرغ پخته از غذاهای قبلی در یخچال دارید و می‌خواهید یک غذای لذیذ جدید با آن تهیه کنید.

  • ۴۲,۹۴۵ بازدید
  • 4.2
    (32)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه ساندویچ پیتزا

برای تهیه ساندویچ پیتزا هم از همین نوع نان‌های به هم چسبیده استفاده می‌شود. مواد داخل پیتزا شامل سس مارینارا، پنیر موزورلا و پپرونی است. روی نان‌ها هم مقداری کره مالیده می‌شود که باعث خواهد شد ساندویچ پیتزا نرم و عالی از آب در بیاید.

  • ۳۰,۴۱۶ بازدید
  • 3.5
    (30)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

راویولی کدو سبز

راویولی کدو غذایی سالم و خوشمزه است که دردسر زیادی هم ندارد. در اینجا به عنوان مواد داخل راویولی کدو از مخلوط چند نوع پنیر استفاده شده است اما شما می‌توانید این مواد را به دلخواه تغییر دهید.

  • ۱۰,۰۶۱ بازدید
  • 4.3
    (16)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

کیک ماکارونی و پنیر

کیک ماکارونی پنیر ایده جالبی است که می‌توان آن را شکل دیگری از مک اند چیز دانست. این بار ماکارونی و پنیر با مقداری کالباس بیکن و پیاز سرخ شده مخلوط می‌شوند و در قالب فلزی به شکل کیک پخته می‌شوند. چیزی که بیشتر از همه طعم کیک ماکارونی و پنیر را تعیین می‌کند نوع پنیر است.

  • ۲۲,۱۹۳ بازدید
  • 3.8
    (23)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

سوخاری گل کلم با سس ماست و شوید

سوخاری گل کلم با سس ماست و شوید ترکیبی است خوشمزه که یک روکش ترد و برشته دارد و مغز خوش طعمی از گل کلم. سس مخصوص سوخاری گل کلم هم به سادگی از ترکیب ماست چکیده کم چرب با شوید و آبلیمو و مقداری ادویه تهیه می‌شود.

  • ۱۱,۸۱۲ بازدید
  • 3.5
    (27)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

خوراک مرغ پارمزان

خوراک مرغ پارمزان خیلی راحت تهیه می‌شود. عملاً فقط کافی است همه مواد را لایه به لایه داخل ظرف پیرکس مناسب فر بریزید و در فر بگذارید تا مرغ پخته و پنیر آب شود.

  • ۱۸,۹۵۰ بازدید
  • 4.5
    (29)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

نان پستو

نان پستو همان طور که از اسمش پیداست حاوی موادی است که معمولاً در تهیه سس پستو به کار می‌روند، یعنی ریحان تازه، روغن زیتون، دانه کاج و پنیر. ریحان نان را معطر می‌کند و دانه‌های کاج بوداده علاوه بر غنی کردن طعم نان، یک بافت ترد جالب را به نان شما اضافه می‌کنند.

  • ۱۵,۰۸۲ بازدید
  • 4.1
    (14)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

برنج و لوبیا قرمز

با برنج و لوبیا قرمز شامی سالم و خوشمزه در عرض کمتر از ۳۰ دقیقه آماده می‌شود که همه اعضای خانواده را راضی و خرسند می‌کند. این غذا هم به صورت گوشتی و هم بدون گوشت قابل تهیه است و در هر صورت طعم خوبی پیدا می‌کند.

  • ۲۸,۷۶۰ بازدید
  • 4.1
    (41)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

کاپ کیک گوشت (کاپ کیک لوف گوشت)

کاپ کیک گوشت همان لوف گوشت است که در سایز کاپ کیک تهیه شده است. به این ترتیب لوف گوشت خیلی سریع‌تر از حالت عادی در عرض حدود ۲۰ دقیقه در فر پخته می‌شود.

  • ۱۶,۰۸۳ بازدید
  • 4.2
    (18)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

تخم مرغ ابری

تخم مرغ ابری می‌تواند یک صبحانه خیلی شیک و قشنگ باشد یا تزیینی برای روی همبرگر... در هر صورت محشر است. ابر پف کرده‌ای از سفیده تخم مرغ و خورشید درخشان زرده تخم مرغ وسطش، بدون این که نیاز به شابلون ابری باشد. در ضمن حتی به نمک و روغن هم احتیاجی نیست.

  • ۲۰,۴۵۹ بازدید
  • 3.7
    (21)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

کراکت سیب زمینی خانگی

کروکت سیب زمینی همیشه دلپذیر به نظر می‌رسد چه یک دورچین ترد و خوشمزه باشد چه شامی سبک در کنار سس گوجه یا مارینارا و سالاد سبزیجات. مثل کروکت‌های دیگر، کروکت سیب زمینی‌ هم در اصل از غلتاندن ترکیبی از سیب زمینی در آرد، تخم مرغ و پودر نان (پودر سوخاری) و سپس سرخ کردن آن تهیه می‌شود.

  • ۱۴۰,۲۵۴ بازدید
  • 3.9
    (86)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

لازانیا با پاستا فرمی

لازانیا از غذاهای ایتالیایی است که در بین مردم همه ملل محبوبیت پیدا کرده است. لازانیا با پاستا فرمی هم از این قضیه مستثنا نیست چون همان طعم و رنگ را دارد. تنها تفاوت آن این است که برای تهیه لازانیا با پاستا فرمی دیگر نیازی به پاستاهای ورقه‌ای نیست.

  • ۲۸,۱۷۵ بازدید
  • 4.3
    (30)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه مینی پیتزا با خمیر گل کلم رژیمی

پیتزا از محبوب ترین غذاهای سراسر دنیاست، اما کالری بالایی دارد. به طوری که اگر قصد کاهش وزن داشته باشید باید کلاً از آن دوری کنید. این نوع مینی پیتزا با خمیر گل گلم بسیار سالم‌تر و کم‌کالری‌تر از پیتزای معمولی است. همان طور که از نام آن بدیهی است کراست پیتزا از گل کلم تهیه می‌شود. گیاهی کم‌کالری و خوشمزه که خواص زیادی هم دارد. در واقع گل‌کلم جایگزین بی‌نقصی برای آرد است.

  • ۲۶,۴۷۹ بازدید
  • 3.4
    (17)
  • ۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

قارچ شکم پر با پنیر و اسفناج

قارچ شکم پر با پنیر و اسفناج قارچ یکی از سبزیجات خوش طعمی است که اگر در هر غذایی مورد استفاده قرار بگیرد، به آن طعم بسیار عالی خواهد داد. قارچ شکم پر و اسفناج یکی از بهترین گزینه ها برای استفاده به عنوان پیش غذا می باشد. طرز تهیه: فر را با دمای 175 درجه گرم […]

  • ۱۵,۹۸۸ بازدید
  • 4.2
    (22)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

پیتزای لقمه‌ای به شکل گل

برای تهیه این پیتزای لقمه‌ای خوشمزه به خمیر پیتزا، سس پستو و پنیر پارمزان احتیاج دارید. گرچه دستور تهیه خمیر پیتزا و سس پستو هم در اینجا ارائه شده، شما می‌توانید از خمیر پیتزا و پستوی آماده هم استفاده کنید.

  • ۱۷,۹۳۱ بازدید
  • 3.4
    (17)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

پاستای لینگوئینی مرغ و ژامبون

لینگوئینی نوعی از پاستاست که شکل آن مانند پاستا فتوچینی است اما کمی باریک‌تر است. البته برای تهیه این غذای خوشمزه می‌توانید از ماکارونی رشته‌ای معمولی هم استفاده کنید. سس این پاستا در چند مرحله تهیه می‌شود. در مرحله اول ژامبون سرخ می‌شود، بعد از آن مرغ و بعد هم بروکلی با شیر و پنیر پخته می‌شود.

  • ۱۶,۹۹۰ بازدید
  • 3.9
    (31)
  • ۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

کسادیای پنیری (ساندویچ ترتیلا)

کسادیا غذایی مکزیکی است که با قرار دادن موادی میان نان ترتیلا و سرخ کردن دو طرف آن تهیه می‌شود. در تهیه کسادیا خلاقیت‌های زیادی می‌توان به خرج داد. مثلاً می‌توان از هر نان گرد کوچک دیگری استفاده کرد یا مواد میانی را به سلیقه خود تغییر داد.

  • ۲۹,۵۴۴ بازدید
  • 3.5
    (43)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

لازانیای قایقی با بادمجان و سوسیس

خوراک بادمجان قایقی (لازانیای قایقی)   درست است که در واقع لازانیا به نوعی پاستا و غذاهای تهیه شده از آن گفته می‌شود اما از ایده چیدن ورقه‌های خوراکی روی هم به شکل‌های دیگری هم می‌توان استفاده کرد. خوراک بادمجان از ورقه‌های بادمجان تشکیل شده است که با سس گوشت (سوسیس) و پنیر پوشیده شده اند. بادمجان کباب […]

  • ۱۲,۱۰۱ بازدید
  • 2.5
    (21)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

گراتن کدو حلوایی

طرز تهیه گراتن کدو حلوایی: فر را روی 180 درجه سانتیگراد قرار دهید. کف یک ظرف پیرکس یا سرامیک را با کمی روغن چرب کنید. کدو حلوایی را به قطعات کوچک...

  • ۱۷,۱۸۵ بازدید
  • 4
    (23)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

کالزونه مرغ پنیری

کالزونه نوعی غذای ایتالیایی است که با خمیر پیتزا تهیه می شود و به نوعی یک پیتزای تا شده محسوب می شود. در این دستور پخت با کالزونه مرغ پنیری...

  • ۱۶,۳۳۹ بازدید
  • 4.5
    (38)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

لازانیا رولی مرغ و اسفناج

لازانیا رولی مرغ و اسفناج روشی جدید برای پخت لازانیاست که خوردن آن را راحتتر می کند و به همین دلیل مناسب سرو در میهمانی هاست. این نوع لازانیا با ...

  • ۱۴,۰۶۱ بازدید
  • 4
    (49)
  • ۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

گراتن بادمجان

گراتن بادمجان، پیش غذا یا شامی فوق العاده لذیذ و خوشمزه است که با بادمجان تهیه می شود. ترکیب طعم بادمجان با سس مارینارا و خامه و پنیر بحدی خوشمزه است که...

  • ۳۴,۰۸۸ بازدید
  • 4.2
    (102)
  • ۳ دیدگاه

سرآشپز بانو

پاستا صدفی مرغ و اسفناج

جامبو شلز یا پاستای صدفی یکی از انواع پاستاست که بدلیل ظاهر جالبی که دارد بسیار مناسب میهمانی و پذیرایی است. پاستا صدفی مرغ و اسفناج یکی ازانواع...

  • ۲۵,۸۶۳ بازدید
  • 4
    (86)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

سوپ پاستا و نخود

طرز تهیه سوپ پاستا و نخود: قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و روغن را داخل آن بریزید. پیاز، کرفس و هویج خرد شده را داخل قابلمه بریزید و حدود 8 الی ...

  • ۲۳,۶۷۲ بازدید
  • 4
    (57)
  • ۴ دیدگاه

سرآشپز بانو

پاستای مرغ و قارچ فوری

پاستا مرغ و قارچ: پاستا مرغ و قارچ دستور پختی بسیار راحت و آسان دارد و کل مراحل پخت در یک قابلمه انجام می شود. این پاستای لذیذ ...

  • ۳۲۸,۱۰۵ بازدید
  • 3.8
    (501)
  • ۱۷ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه مینی کیش فرانسوی

مینی کیش فرانسوی: فر را روشن کنید و تا دمای 230 درجه سانتیگراد گرم کنید. برای تهیه خمیر ابتدا نشاسته ذرت را در کاسه ای بریزید. مدام هم بزنید و ...

  • ۲۱,۳۲۳ بازدید
  • 4.5
    (38)
  • ۰ دیدگاه