آموزش آشپزی با
ایران کوک

دسته بندی: قارچ

نیلوفر

طرز تهیه پیتزا ایتالیایی مرغ و قارچ

حتما برای شما هم بارها پیش آمده است که مرغ پخته شده را از یک وعده غذایی اضافه بیاورید و به دنبال دستور غذاهایی باشید که برای وعده‌های بعدی از این مرغ استفاده کنید. در این دستور با یک راه حل خوشمزه و ساده برای استفاده از مرغ‌های باقی مانده از وعده‌های قبلی در خدمت شما هستیم: پیتزا مرغ و قارچ .

  • ۳۴,۷۷۵ بازدید
  • 3.3
    (27)
  • ۰ دیدگاه

شیرین

طرز تهیه پیتزا گوشت و قارچ

کمتر کسی پیدا میشود که عاشق پیتزا نباشد. این غذای بین المللی که در بین ایرانی ها بسیار پرطرفدار است، انواع بسیاری دارد که یکی از آن ها پیتزا گوشت و قارچ است. در پیتزا قارچ و گوشت از هیچ گونه کالباس و یا سوسیسی استفاده نمی شود و برای همه بسیار مفید و مقوی […]

  • ۱۱۰,۳۸۵ بازدید
  • 3.5
    (109)
  • ۳ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه خوراک گوشت و قارچ

خوراک گوشت و قارچ با پوره سیب زمینی غذایی فوق العاده خوشمزه و ساده است که هم میتواند به شکل گراتن در فر تهیه شود و هم بدون فر. در اینجا خوراک گوشت و قارچ در فر به شکل گراتن پخته شده است. اما شما میتوانید پس از تهیه پوره سیب زمینی و مخلوط گوشت […]

  • ۱۱۱,۰۲۸ بازدید
  • 4
    (106)
  • ۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

سوپ شیر

سوپ شیر یکی از معروف ترین سوپ های ایرانی است که به خاطر شیر، مرغ (و گاهی خامه) که در آن ریخته میشود میتوان آن را یک غذای کامل در نظر گرفت. سوپ شیر پیش غذایی بسیار مفید و مقوی است و به همین خاطر برای بچه ها بسیار توصیه میشود. این سوپ کاملاً مجلسی […]

  • ۲۱۱,۵۲۲ بازدید
  • 3.6
    (172)
  • ۲۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

پیتزا آلفردو

این پیتزای لذیذ و خوشمزه از نظر طعم شباهت زیادی به پاستا آلفردو دارد چون در آن از سینه مرغ پخته شده و سس آلفردو استفاده می شود. برای راحتی کار بهتر است از قبل سس آلفردو و خمیر پیتزا را آماده کنید. به این ترتیب تهیه پیتزا آلفردو خیلی خیلی راحت انجام میشود و کمتر از نیم ساعت وقت شما را میگیرد.

  • ۴۹,۵۴۷ بازدید
  • 3.9
    (31)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

کسادیای تن ماهی و لوبیا

کسادیای تن ماهی و لوبیا طعم خیلی خوبی دارد و راحت تهیه میشود، چون مواد اصلی آن تن ماهی و خوراک لوبیا هستند که به صورت آماده دردسترسند.

  • ۱۲,۱۵۰ بازدید
  • 3.5
    (4)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه برگر بوقلمون

گوشت سینه بوقلمون چربی بسیار کمی دارد و جایگزین بسیار خوبی برای گوشت قرمز است. در ضمن از نظر طعم بیشتر از مرغ شبیه به گوشت قرمز است. برگر بوقلمون هم در برنامه غذایی شما تنوع ایجاد میکند و هم به دلیل استفاده از قارچ طعم و بافتی متفاوت و خوشمزه دارد.

  • ۱۳,۱۱۶ بازدید
  • 3.3
    (15)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

قارچ شکم پر پنیری

برای تهیه قارچ شکم پر پنیری، قارچ ها به مدت نیم ساعت در فر پخته میشوند. بعد از آن پنیر بز که دارای خواص بسیاری است داخل قارچ ها جاسازی میشود. در آخر آرد سوخاری بوداده و رزماری برشته شده روی قارچ ریخته میشوند و طعمی عالی به آن میدهند.

  • ۱۵,۹۱۱ بازدید
  • 4.2
    (17)
  • ۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

پیراشکی کلم و قارچ

پیراشکی کلم و قارچ در اصل با نان تورتیلای خام آماده میشود که دستور آن قبلاً گفته شده، اما شما میتوانید از خمیر پیراشکی یا حتی نان های مشابه دیگر استفاده کنید. مواد داخل پیراشکی را میتوانید به سلیقه خود تغییر دهید

  • ۱۵,۶۶۲ بازدید
  • 4.3
    (15)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

پاستا مرغ و قارچ خامه ای

پاستا مرغ و قارچ بسیار ساده و خوشمزه است و معمولاً بچه‌ها هم از آن استقبال می‌کنند. در ضمن بعد از ماندن در یخچال و دوباره گرم شدم پاستا مرغ و قارچ کیفیتش را حفظ می‌کند.

  • ۱۱۴,۲۳۷ بازدید
  • 4.1
    (80)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

شارلوت بادمجان

شارلوت بادمجان بدون شک جای خودش را در دل هر کسی که بادمجان و قارچ را دوست داشته باشد باز می‌کند. این خوراک جذاب رویه‌ای از بادمجان پخته شده در فر دارد و مغزش از مخلوط خوشمزه‌ای پر شده که ماده اصلی آن قارچ است.

  • ۲۸,۶۳۹ بازدید
  • 4.4
    (17)
  • ۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

پیتزا بدون فر

پیتزا بدون فر کمی بیشتر وقت می‌گیرد اما زحمت زیادی ندارد. مخصوصاً اگر خمیرش را از قبل تهیه کرده باشد. می‌توانید از خمیر پیتزا ایتالیایی استفاده کنید که قبلاً طرز تهیه آن گفته شده است.

  • ۶,۴۲۹ بازدید
  • 4.3
    (7)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

مرغ بالزامیک با گوجه برشته

مرغ بالزامیک با استفاده از ران مرغ تهیه می‌شود که در سسی از سرکه بالزامیک، قارچ و پیاز سرخ شده غوطه ور شده است. سس بالزامیک به طور مرتب در حین پخت روی مرغ ریخته می‌شود تا مرغ به خوبی طعم بگیرد.

  • ۶,۱۰۷ بازدید
  • 3.7
    (10)
  • ۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

ساندویچ مرغ و قارچ

ساندویچ مرغ و قارچ را می‌توانید با هر مرغی که دوست دارید تهیه کنید. یعنی پخت مرغ به سلیقه شماست. در واقع بهتر است این ساندویچ را موقعی تهیه کنید که مقداری مرغ پخته از غذاهای قبلی در یخچال دارید و می‌خواهید یک غذای لذیذ جدید با آن تهیه کنید.

  • ۴۲,۹۳۰ بازدید
  • 4.2
    (32)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

چیلی قارچ

چیلی قارچ سسی خوشمزه است از ترکیب قارچ با فلفل دلمه‌ای، پیازچه و چاشنی‌های مختلف. اما همان طور که از اسمش پیداست قارچ و سس چیلی طعم‌های اصلی آن را تشکیل می‌دهند.

  • ۳۶,۷۵۷ بازدید
  • 4.3
    (27)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

دلمه تخم مرغ

دلمه تخم مرغ از فلفل دلمه‌ای پر شده با تخم مرغ و سبزیجات تشکیل می‌‌شود که داخل فر پخته شده است. تهیه این غذا خیلی خیلی راحت و سریع است و به ویژه برای صبحانه عالی است. این دلمه‌ها سرشار از پروتئین و مواد معدنی و ویتامین‌های مختلف به ویژه آهن، ویتامین A، B6، B12 و C هستند.

  • ۱۰,۷۷۱ بازدید
  • 3.4
    (10)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

پیروگی گوشت و قارچ

پیروگی گوشت و قارچ را می‌توانید به عنوان شام یا ناهاری لذیذ همراه با ماست یا سس گوجه سرو کنید. پیروگی غذایی است که ریشه‌اش به اروپای شرقی برمی‌گردد. ظاهر این غذا شبیه به پیراشکی‌های کوچک است.

  • ۱۹,۰۳۹ بازدید
  • 4.3
    (41)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

لازانیای آلفردو

لازانیای آلفردو با لایه‌های مرغ، قارچ، اسفناج و پنیر شامی پر از طعم‌های مختلف است که یک برش از آن هر کسی را سیر می‌کند! طعم فوق‌العاده خامه و پنیر پارمزان در سس آلفردو مزه این لازانیای خوشمزه را تکمیل می‌کند.

  • ۱۱,۵۴۴ بازدید
  • 3.3
    (11)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

سس گوجه با قارچ

سس قارچ انواع مختلفی دارد اما سسی که اینجا می‌خواهیم طرز تهیه‌اش را شرح دهیم نوعی سس پاستای ایتالیایی است. این سس همراه با انواع پاستا و پولنتا که نوعی غذای ایتالیایی است عالی می‌شود.

  • ۱۲,۷۳۷ بازدید
  • 4.1
    (10)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

کیک گوشت

کیک گوشت غذایی خوشمزه، هیجان انگیز و متفاوت است. البته شاید در ظاهر به نظر شبیه به هر کیک معمولی دیگری برسد ولی کافی است کیک گوشت را برش بزنید یا کمی از آن را بخورید تا متوجه تفاوت آن با کیک‌های دیگر بشوید. بله این کیک شیرین نیست. در ضمن کیک گوشت، مغزدار است و مغز آن از گوشت، پیاز، قارچ و فلفل دلمه‌ای تشکیل شده است.

  • ۳۳,۹۲۱ بازدید
  • 3.9
    (31)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه ساندویچ گوشت و قارچ

ساندویچ گوشت و قارچ یا نان شکم پر گوشت و قارچ در واقع یک نان باگت است که از گوشت و قارچ پخته و پنیر و چند ماده دیگر پر شده، داخل فویل پیچیده و در فر پخته شده است. بعد از خارج شدن ساندویچ گوشت و قارچ از فر، به صورت ورقه ورقه بریده و سرو می‌شود.

  • ۳۶,۱۲۴ بازدید
  • 4.3
    (47)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

مرغ با سس قارچ

خوراک مرغ با سس قارچ خیلی راحت و بی دردسر تهیه می‌شود و می‌تواند شام یا افطاری سالم و مقوی برای همه اعضای خانواده باشد. مرغ با سس قارچ را می‌توانید با هر تعداد سینه مرغ که بخواهید برای هر تعداد نفر تهیه کنید.

  • ۱۴,۵۰۲ بازدید
  • 3.9
    (19)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

قارچ شکم پر با پنیر و اسفناج

قارچ شکم پر با پنیر و اسفناج قارچ یکی از سبزیجات خوش طعمی است که اگر در هر غذایی مورد استفاده قرار بگیرد، به آن طعم بسیار عالی خواهد داد. قارچ شکم پر و اسفناج یکی از بهترین گزینه ها برای استفاده به عنوان پیش غذا می باشد. طرز تهیه: فر را با دمای 175 درجه گرم […]

  • ۱۵,۹۷۷ بازدید
  • 4.2
    (22)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

پلو یونانی

پلو یونانی با مرغ و ذرت و نخودفرنگی تهیه می‌شود و تهیه آن خیلی راحت است. در برخی از دستورهای پلو یونانی، مواد داخلی به طور جداگانه از برنج تهیه و سپس با برنج مخلوط می‌شوند و یا روی آن ریخته می‌شوند. اما در این دستور، مواد لابه‌لای پلو به صورت لایه به لایه قرار می‌گیرند.

  • ۷۲,۸۴۸ بازدید
  • 3.5
    (92)
  • ۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

قارچ شکم پر با گوشت

قارچ شکم پر پیش غذایی ساده است که می‌توانید در عرض نیم ساعت با چند ماده غذایی که معمولاً در هر خانه‌ای هست تهیه کنید. ترکیب همه پسند و جالب گوشت و قارچ به همراه پنیر رنده شده این غذا را تبدیل به یکی از بهترین و محبوب‌ترین پیش‌غذاها کرده است.

  • ۲۳,۴۳۹ بازدید
  • 3.3
    (29)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

همبرگر سبزیجات سوئیسی

گرچه همبرگرهای آماده فراوان هستند و تهیه آنها خیلی راحت است، همبرگر خانگی چیز دیگری است. همبرگر سبزیجات سوئیسی، با جو، عدس و قارچ تهیه می‌شود و همراه با پنیر ورقه‌ای خوشمزه و قارچ سرخ شده سرو می‌شود.

  • ۱۹,۹۱۴ بازدید
  • 3.7
    (26)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

پاستای مرغ و قارچ دو نفره

پاستای مرغ و قارچ دو نفره به سرعت و به راحتی تهیه می شود و بسیار خوشمزه است. سرخ شدن قارچ و مرغ در مخلوط کره و اسفناج به پاستا طعم بسیار خوبی می دهد و در پایان پنیر خامه ای طعم فوق العاده این غذا را تکمیل می کند.

  • ۲۷,۵۲۴ بازدید
  • 4.3
    (42)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

پلو مرغ و قارچ

پلو مرغ و قارچ غذایی سالم و مقوی است که رنگ و آب زیبایی هم دارد. پلو مرغ و قارچ را می توانید با نخود فرنگی و قارچ سرخ شده تزیین کنید و همراه با ماست یا سالاد فصل سرو نمایید.

  • ۲۷,۶۵۴ بازدید
  • 3.5
    (57)
  • ۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

سالاد اسفناج و قارچ ایتالیایی

سالاد اسفناج و قارچ ایتالیایی سالادی بسیار مقوی، پرخاصیت و خوش طعم است. این سالاد خوشمزه را می توان بصورت جدا یا در کنار انواع غذاهای گوشتی...

  • ۲۸,۷۸۶ بازدید
  • 3.9
    (50)
  • ۳ دیدگاه

سرآشپز بانو

رول استیک با سس بالزامیک

رول استیک با سس بالزامیک روشی ابتکاری و جدید برای طبخ یک استیک لذیذ و خوشمزه است. سبزیجات رنگارنگ داخل رول علاوه بر طعم فوق العاده، زیبایی چشم نوازی...

  • ۹,۰۳۷ بازدید
  • 4
    (31)
  • ۳ دیدگاه