طرز تهیه چیزکیک شکلات سفید و تمشک
چیز کیک شکلات سفید و تمشک: در یک کاسه متوسط، کوکی خرد شده، 3 قاشق شکر و کره آب شده را باهم مخلوط کنید. مخلوط را ...
- ۶۹ بازدید
- ۱ دیدگاه
چیز کیک شکلات سفید و تمشک: در یک کاسه متوسط، کوکی خرد شده، 3 قاشق شکر و کره آب شده را باهم مخلوط کنید. مخلوط را ...
کوکی شکلاتی مکزیکی: یک کاسه بزرگ بردارید و کره و 1/3 فنجان خاک قند را باهم زن باهم مخلوط کنید تا پفکی و سبک شود ...
شیرینی مثلثی مخصوص عید فطر: آرد، نمک و وانیل را با هم مخلوط کنید. یک تکه از کره را بصورت مکعب های کوچک برش بزنید و ...
پودینگ کاراملی دو رنگ: شکر را در یک قابلمه کوچک بریزید و روی حرارت قرار دهید تا کارامل شود ...
باقلوا گردو و کشمش شکلاتی مخصوص: یک شیر جوش مناسب انتخاب کنید و 1 فنجان شکر، شکر قهوه ای، آب زنجبیل و میخک را دروت آن ریخته و ...
سوفله شکلاتی مکزیکی: فر را از قبل تا دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید. چهار قالب سوفله با قطر 7.5 و عمق 4.5 سانتی متری را با کره چرب کنید ...
ترافل توپی برفی: در یک کاسه متوسط 1 و 1/3 فنجان نارگیل رنده شده، پنیر خامه ای و خاک قند را با هم مخلوط کنید تا ...
کوکی شکلاتی بدون فر: در یک شیر جوش، شکر، پودر کاکائو، مارگارین، شیر و نمک را 1 دقیقه به جوش بیاورید ...
کاپ کیک بلک باتم: فر را تا 175 درجه سانتی گراد گرم کنید. قالبهای چیز کیک را با کاغذ کاپ کیک بپوشانید و یا آنها را با کره چرب کنید ...
فاج کیک بادام زمینی: کره یا مارگارین را در یک سس خوری بزرگ آب کنید. 1/2 فنجان از پودر کاکائو را درون آن بریزید و آب کنید ...
کیک شکلات سفید: فر را تا دمای 175 درجه سانتی گراد گرم کنید. 2 و 1/2 فنجان آرد ، جوش شیرین، بیکینگ پودر و نمک را خوب باهم مخلوط و در صورت لزوم الک کنید ...
تارت موس سفید با سس تمشک:فر را از قبل تا دمای 220 درجه سانتیگراد گرم کنید. برای تهیه پاستری شکلاتی، آرد، شکر، کاکائو و نمک را در یک کاسه ی متوسط مخلوط کنید ...
اشترودل شکلاتی: جهت تُست کردن نارگیل و گردو خرد شده برای روی اشترودل، آنها را روی یک سینی فر مجزا پخش کنید و ...
کرپ شکلاتی با ماسکارپونه و تافی طرز تهیه: برای تهیه کرپ، تخم مرغ ها را در کاسه ی بزرگی بریزید و به خوبی بزنید. شکر، شیر، آرد، کاکائو و نمک و 2 قاشق سوپخوری از کره ی ذوب شده را با هم بزنید. روی آن را بپوشانید و بگذارید 30 دقیقه بماند. برای تهیه […]
خمیر پفکی را تهیه و آماده کنید. خمیر را با قاشق درون قیف تزئینی بریزید که نوک آن ساده و گرد ( حدود 1 سانتی متر) باشد ...
خمیر تارت را رول کنید تا به اندازه ی یک قالب تارت 25 سانتی متری در آید. آن را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید ...
فر را از قبل تا دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. دو قالب کیک کمر بازشوی گرد 23 سانتی متری را با کره چرب کنید و ...
فر را از قبل تا دمای 120 درجه سانتیگراد گرم کنید و در کف سینی فر کاغذ پوستی قرار دهید ...
فر را از قبل تا دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. یک قالب سوفله ی یک ونیم لیتری را با کره چرب کنید ...
فندق ها را به صورت تک لایه روی سینی فر قرار داده و آنها را 8 تا 10 دقیقه در فر تُست کنید تا زمانی که رنگ آن شروع به تغییر کند و پوست آن شل شود...
فر را از قبل تا دمای 190 درجه سانتیگراد گرم کنید.پاستری را طبق دستور آماده کنید. آن را به شکل یک دایره ی 32 سانتی رول کنید ...
شیرینی ناپلئونی توت فرنگی و شکلات: فر را از قبل تا دمای 210 درجه ی سانتیگراد گرم کنید. دو سینی فر را با کاغذ پوستی بپوشانید و کنار بگذارید ...
برای تهیه سس تمشک، در یک غذاساز تمشک را به شکل پوره درآورید. پوره را از یک الک ریز درون کاسه ای عبور دهید و ...
فر را از قبل تا دمای 190 درجه سانتیگراد گرم کنید. کره ی ذوب شده را با برس به کف و دیواره های ظرف ...
فر را از قبل تا دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید. سینی فر را چرب و آرد پاشی کنید ...
برای ترین شکلات، شکلات و کره را در طبقه ی رویی یک بخار پز دوطبقه یا کاسه ی پیرکسی که روی آب جوش قرار دارد (تماس پیدا نکند) ذوب کنید ...
فر را از قبل تا دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. یک قالب بانت حلقوی 23 سانتی متری را چرب کنید و ...
فر را تا دمای 175 درجه سانتی گراد گرم کنید. سه قالب گرد 9 اینچی حاضر کنید و کمی آنها را چرب کنید ...
بیسکوییتها را کمی خرد کرده و در غذا ساز بریزید و آنها را کاملا خرد کنید.کره را داخل تابه ای آب کنید و به بیسکوئیت ها اضافه کنید و ...
شکلات را به قطعات ریزی خرد کنید، آن را در کاسه ی پیرکس بزرگی بریزید. 150 سی سی خامه را در قابلمه ی کوچکی ریخته و ...