آموزش آشپزی با
ایران کوک

دسته بندی: شکلات

سرآشپز بانو

ترافل برفی شکلات سفید

ترافل توپی برفی: در یک کاسه متوسط 1 و 1/3 فنجان نارگیل رنده شده، پنیر خامه ای و خاک قند را با هم مخلوط کنید تا ...

  • ۱۴,۷۹۴ بازدید
  • 3.7
    (27)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه کاپ کیک بلک باتم

کاپ کیک بلک باتم: فر را تا 175 درجه سانتی گراد گرم کنید. قالبهای چیز کیک را با کاغذ کاپ کیک بپوشانید و یا آنها را با کره چرب کنید ...

  • ۱۰,۰۷۹ بازدید
  • 4.5
    (13)
  • ۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

کیک شکلات سفید

کیک شکلات سفید: فر را تا دمای 175 درجه سانتی گراد گرم کنید. 2 و 1/2 فنجان آرد ، جوش شیرین، بیکینگ پودر و نمک را خوب باهم مخلوط و در صورت لزوم الک کنید ...

  • ۲۲,۱۰۷ بازدید
  • 3.3
    (22)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه تارت موس سفید با سس تمشک

تارت موس سفید با سس تمشک:فر را از قبل تا دمای 220 درجه سانتیگراد گرم کنید. برای تهیه پاستری شکلاتی، آرد، شکر، کاکائو و نمک را در یک کاسه ی متوسط مخلوط کنید ...

  • ۹,۵۷۶ بازدید
  • 4.4
    (14)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه کرپ شکلاتی با ماسکارپونه و تافی

کرپ شکلاتی با ماسکارپونه و تافی   طرز تهیه: برای تهیه کرپ، تخم مرغ ها را در کاسه ی بزرگی بریزید و به خوبی بزنید. شکر، شیر، آرد، کاکائو و نمک و 2 قاشق سوپخوری از کره ی ذوب شده را با هم بزنید. روی آن را بپوشانید و بگذارید 30 دقیقه بماند.   برای تهیه […]

  • ۲۹,۱۹۱ بازدید
  • 4
    (44)
  • ۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه تورت فندق و شکلات

فندق ها را به صورت تک لایه روی سینی فر قرار داده و آنها را 8 تا 10 دقیقه در فر تُست کنید تا زمانی که رنگ آن شروع به تغییر کند و پوست آن شل شود...

  • ۷,۸۹۰ بازدید
  • 4.4
    (7)
  • ۰ دیدگاه