آموزش آشپزی با
ایران کوک

دسته بندی: روغن زیتون

سرآشپز بانو

قارچ شکم پر پنیری

برای تهیه قارچ شکم پر پنیری، قارچ ها به مدت نیم ساعت در فر پخته میشوند. بعد از آن پنیر بز که دارای خواص بسیاری است داخل قارچ ها جاسازی میشود. در آخر آرد سوخاری بوداده و رزماری برشته شده روی قارچ ریخته میشوند و طعمی عالی به آن میدهند.

  • ۱۵,۹۲۴ بازدید
  • 4.2
    (17)
  • ۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه خورش گوشت

خورش گوشت خیلی ساده و آسان در عرض 20 دقیقه آماده میشود. فقط نیاز به زودپز دارد تا گوشت سریع تر پخته شود. البته گوشت را میتوان در قابلمه هم پخت ولی مدت زمان بیشتری احتیاج دارد.

  • ۵۱,۲۷۲ بازدید
  • 3.7
    (46)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

پیراشکی کلم و قارچ

پیراشکی کلم و قارچ در اصل با نان تورتیلای خام آماده میشود که دستور آن قبلاً گفته شده، اما شما میتوانید از خمیر پیراشکی یا حتی نان های مشابه دیگر استفاده کنید. مواد داخل پیراشکی را میتوانید به سلیقه خود تغییر دهید

  • ۱۵,۶۷۷ بازدید
  • 4.3
    (15)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

کباب سالمون لیمویی

کباب سالمون لیمویی بسیار زیبا و شیک هم هست و حتی میتوانید آن را در مهمانی ها سرو کنید. فقط کافی است ماهی ها را خرد کنید و همراه با لیمو ترش سیخ بگیرید. بعد هم یک سس عالی از لیموترش، خردل، جعفری و ادویه جات روی آن میمالید تا کباب سالمون طعم بهتری پیدا کند.

  • ۸,۰۳۰ بازدید
  • 4.1
    (7)
  • ۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

سالاد مرغ پاییزی

سالاد مرغ پاییزی غذایی سبک و لذیذ است که به ویژه در فصل پاییز میتواند سفره های شما را رنگین کند. زرشک قرمز، کاهوی سبز، گردوی طلایی و گلابی زرد جلوه بسیار زیبایی به سالاد مرغ پاییزی میدهند.

  • ۳۴,۸۲۶ بازدید
  • 3.6
    (41)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

بورک سیب زمینی مارپیچی

بورک سیب زمینی مارپیچی محتوی ترکیب خیلی ساده و خوشمزه ای است که پوره سیب زمینی و پیاز سرخ شده مواد اصلی تشکیل دهنده آن هستند. در ضمن ظاهر بورک سیب زمینی مارپیچی خاص و بسیار جذاب است.

  • ۳۱,۹۵۶ بازدید
  • 4.1
    (32)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

پلو با گل کلم و بروکلی

پلو با گل کلم و بروکلی جدیدترین غذایی است که باید امتحان کنید. این غذا با ترکیب ادویه‌های متنوع و خوش عِطر یادآور غذاهای هندی است ولی اگر مایل باشید می‌توانید با کم و زیاد کردن مقدار فلفل تند طعم آن را کمی به سلیقه خود تغییر دهید.

  • ۳۰,۵۲۸ بازدید
  • 3.7
    (21)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

پاستا مرغ و قارچ خامه ای

پاستا مرغ و قارچ بسیار ساده و خوشمزه است و معمولاً بچه‌ها هم از آن استقبال می‌کنند. در ضمن بعد از ماندن در یخچال و دوباره گرم شدم پاستا مرغ و قارچ کیفیتش را حفظ می‌کند.

  • ۱۱۴,۲۵۴ بازدید
  • 4.1
    (80)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز مرغ پر شده از برنج

ران مرغ پر شده از برنج یک وعده غذایی کامل، لذیذ و سالم است که با کمی صبر و حوصله ظاهر بسیار جذابی هم پیدا می‌کند. این غذا هم برای سرو در مهمانی‌ها مناسب است و هم آنقدر ساده هست که بتوانید آن را برای یک شب جمعه خوب و خوش در کنار خانواده تهیه کنید.

  • ۳۰,۵۴۸ بازدید
  • 3.6
    (34)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

قزل آلا با لیمو و جعفری

در مجموع تهیه ماهی قزل آلا با لیمو و جعفری خیلی خیلی آسان است و چند دقیقه هم بیشتر وقت نمی‌گیرد. فقط کافی است فیله ماهی را سرخ کنید و بعد این سس خوش طعم را روی آن بمالید.

  • ۱۶,۸۰۳ بازدید
  • 3.9
    (18)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه ماکارونی کدو سبز

کدو سبز رشته می‌شود و همراه با گوجه، ریحان و پنیر پارمزان و مقدار قابل توجهی سیر پخته می‌شود. از آب سبزیجات هم برای تهیه سسی خوشمزه استفاده می‌شود که به غذای سالم و جذاب شما طعم بیشتری می‌دهد.

  • ۴۵,۴۶۹ بازدید
  • 3.8
    (45)
  • ۴ دیدگاه

سرآشپز بانو

شارلوت بادمجان

شارلوت بادمجان بدون شک جای خودش را در دل هر کسی که بادمجان و قارچ را دوست داشته باشد باز می‌کند. این خوراک جذاب رویه‌ای از بادمجان پخته شده در فر دارد و مغزش از مخلوط خوشمزه‌ای پر شده که ماده اصلی آن قارچ است.

  • ۲۸,۶۵۶ بازدید
  • 4.4
    (17)
  • ۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

شنیسل مرغ با سالاد کلم

شنیسل مرغ غذایی فوری و خوشمزه است که خیلی راحت تهیه می‌شود. فقط باید مرغ نازک شود و در آرد، تخم مرغ و پودر سوخاری غلتانده و در آخر هم سرخ شود.

  • ۸,۱۹۰ بازدید
  • 4.2
    (11)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

حلوای یونانی

حلوای یونانی یا حلوای سمولینا با استفاده از آرد سمولینای دانه درشت و روغن زیتون تهیه می‌شود. همچنین در تهیه این حلوا از شربت بسیار بسیار خوش عطری استفاده می‌شود.

  • ۱۴,۳۵۶ بازدید
  • 3.3
    (17)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

کدو سبز سوخاری

کدو سبز سوخاری می‌تواند یک میان وعده ترد و خوشمزه باشد و همراه ماست و انواع دیپ سرو شود یا حتی می‌تواند همراه با سس ماکارونی و مقداری نان به عنوان یک شام سبک و خوشمزه سرو شود.

  • ۱۷,۰۴۰ بازدید
  • 3.4
    (18)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

سوپ کرم مرغ

سوپ کرم مرغ یک سوپ مرغ بسیار ساده و کلاسیک است. که در آن از مرغ پخته شده، آب مرغ، شیر و سبزیجات خرد شده استفاده می‌شود. طعم ملایم آویشن یکی از مهمترین و جذابترین بخش‌های سوپ کرم مرغ است که نباید فراموش شود.

  • ۱۶,۱۵۱ بازدید
  • 4.4
    (24)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

استیک گل کلم با عدس

استیک گل کلم یکی از غذاهای گیاخواری محشری است که ظاهری شیک و بسیار زیبا دارد. البته برای لذت بردن از غذاهای گیاهی و خواص مفید آنها لازم نیست حتماً گیاهخوار باشید.

  • ۱۲,۵۵۷ بازدید
  • 3.4
    (17)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

کوکوی بلغور با سس ارده

کوکوی بلغوربا کمی روغن زیتون درفر پخته می‌شود و در ضمن بلغور گندم کوکویی ترد و خوشمزه به شما می‌دهد. برای تکمیل طعم عالی کوکوی بلغور از سس ارده استفاده کنید.

  • ۱۲,۸۷۱ بازدید
  • 3.8
    (12)
  • ۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

کوکوی نخودچی و سبزیجات

کوکوی نخودچی و سبزیجات هم از این قضیه مستثنی نیست. نکته جالب این است که می‌توان در انواع کیک و کوکو از مخلوط آرد نخودچی و آب به جای تخم مرغ استفاده کرد. در کوکوی نخودچی و سبزیجات هم همین کار را می‌کنیم.

  • ۱۰,۹۷۰ بازدید
  • 4.3
    (12)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

پیتزا با نان باگت

پیتزا با نان باگت خیلی خیلی راحت است. فقط باید یک نان باگت (ترجیحاً پهن و بزرگ) را بردارید و به صورت عمودی نصف کنید. مواد پیتزا و پنیر را روی آن بریزید و بگذارید پیتزا در فر پخته شود.

  • ۵۲,۶۳۸ بازدید
  • 4.1
    (37)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

رول مرغ مجلسی

رول مرغ مجلسی با پنیر فتا از آن غذاهای به یادماندنی و خوش طعمی است که ظاهر خیلی شیکی دارد. اگر قصد دارید مهمان‌هایتان را سورپرایز کنید و هنر آشپزی خودتان را به نمایش بگذارید این غذا یکی از بهترین گزینه‌هایی است که در اختیار دارید.

  • ۱۰,۸۷۴ بازدید
  • 3.4
    (17)
  • ۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

سالاد لوبیا سبز سرکه ای

سالاد لوبیا سبز خوشمزه و نشاط‌آور خیلی خیلی ساده است و مواد زیادی نیاز ندارد. لوبیا سبزی که کمی پخته شده، گردو و سس سالم و خوشمزه‌ای با پایه سرکه مواد اصلی این سالاد هستند.

  • ۱۸,۴۳۲ بازدید
  • 3.3
    (13)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

تارت گوجه و ریحان

تارت گوجه و ریحان یکی از ساده ترین تارت های غیر شیرین است که می‌توانید به عنوان صبحانه، عصرانه یا حتی شامی سبک تهیه و سرو کنید. خمیر تارت هم به سادگی تهیه می‌شود و وقت زیادی از شما نمی‌گیرد.

  • ۵,۰۴۰ بازدید
  • 3.8
    (6)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

راویولی کدو سبز

راویولی کدو غذایی سالم و خوشمزه است که دردسر زیادی هم ندارد. در اینجا به عنوان مواد داخل راویولی کدو از مخلوط چند نوع پنیر استفاده شده است اما شما می‌توانید این مواد را به دلخواه تغییر دهید.

  • ۱۰,۰۶۲ بازدید
  • 4.3
    (16)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

سالاد تابستانی با پنیر فتا

تفاوت سالاد تابستنانی با دیگر سالادها این است که به جای سس مایونز و دیگر سس‌هایی که معمولاً برای سالاد استفاده می‌کنیم در آن از پنیر فتای خرد شده و سرکه و روغن زیتون استفاده می‌شود که به مراتب از مایونز سالم‌تر است ولی به همان اندازه یا حتی بیشتر خوش طعم است.

  • ۱۶,۸۴۴ بازدید
  • 4.4
    (25)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

سالاد مرغ و کاهو چینی

سالاد مرغ و کاهو با سس مخصوصی سرو می‌شود که طعم خیلی خوبی به آن می‌دهد. این سس از سس سویا، روغن زیتون، آب لیمو ترش، سرکه و زنجبیل تهیه می‌شود.

  • ۲۵,۸۶۰ بازدید
  • 4.4
    (25)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

کباب استیک و سیب زمینی

سیب زمینی پنیری یکی از خوشمزه‌ترین غذاهایی است که می‌توانید به عنوان میان وعده تهیه کنید یا در کنار غذاهای دیگر آن را سرو کنید. این سیب زمینی پنیری خوشمزه در فر پخته می‌شود و به خاطر غلتانده شدن در کورن فلکس خیلی خیلی برشته است.

  • ۱۰,۲۳۶ بازدید
  • 4.7
    (17)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

مرغ با سیر و سیب‌ زمینی

رمز تهیه خوراک مرغ با سیر و سیب زمینی در سه کلمه خلاصه می‌شود: سیر، روغن زیتون و لیموترش. این سه ماده هستند که در کنار یکدیگر طعم عالی این غذا را رقم می‌زنند. نکته کلیدی که در خوشمزه شدن مرغ با سیر و سیب‌ زمینی اثر دارد این است که بتوانید سس سیر را خوب از آب در بیاورید.

  • ۳۰,۶۵۳ بازدید
  • 3.8
    (26)
  • ۳ دیدگاه

سرآشپز بانو

فلفل شکم پر یونانی

فلفل شکم پر یونانی یک غذای گیاهی خوشمزه است که شباهت زیادی به دلمه فلفل دارد. با این تفاوت که در تهیه این غذا فلفل دلمه‌ای ها از وسط نصف می‌شوند و در ضمن هیچ گوشتی در مواد داخل آن به کار نرفته است.

  • ۱۸,۳۴۶ بازدید
  • 4.3
    (22)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

ریحان قالبی

ریحان قالبی، از مخلوط ریحان تازه خرد شده با مقداری روغن زیتون تهیه می‌شود. سپس مخلوط ریحان و روغن فریز می‌شوند. روغن زیتون مانع از پلاسیدن، سیاه شدن و پژمردن برگ ریحان می‌شود و به این ترتیب می‌توانید ریحان را تا ماه‌ها نگه دارید و دیگر مجبور نیستید هیچ ریحانی را دور بریزید.

  • ۸,۱۹۳ بازدید
  • 4.1
    (10)
  • ۰ دیدگاه