آموزش آشپزی با
ایران کوک

دسته بندی: رب گوجه فرنگی

شیرین

طرز تهیه فلافل اهوازی

فلافل اهوازی از غذاهای جنوبی و عربی ای است که مورد علاقه همه ی ما ایرانی هاست. چگونگی طرز تهیه فلافل مثل بیرون سوالی است که برای همه ی طرفداران فلافل پیش می آید. اما مساله مهم تر روش تهیه فلافل اهوازی اصل است. فلافل اصل عموما از نخود و مقدار زیادی ادویه های تند […]

  • ۹۶,۳۴۷ بازدید
  • 3.9
    (82)
  • ۳ دیدگاه

سمیه

طرز تهیه خورشت انار مسما

در ادامه می خواهیم روش تهیه خورش انار مسما مجلسی مخصوص شب یلدا را یاد بگیریم؛ امیدواریم از تهیه و خوردن این غذای پاییزی لذت ببرید...

  • ۳۷,۶۹۲ بازدید
  • 3.6
    (53)
  • ۰ دیدگاه

الهام

طرز تهیه پیده گوشت

پیده غذای ترکی بسیار خوشمزه ای است که در ترکیه طرفداران زیادی دارد. اگر به ترکیه سفر کرده باشید، حتما این غذای خوش طعم را امتحان کرده اید و یا شاید نام آن را شنیده باشید. در ترکیه رستوران هایی فقط به تهیه این غذای لذیذ می پردازند. به این رستوران ها پیده سرا (Pide […]

  • ۶۱,۱۳۷ بازدید
  • 3.9
    (61)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه قیمه نذری

خورشت قیمه نذری با هر خورشت قیمه ای فرق داره. بالاخره باید قبول کرد که عطر و طعم قیمه نذری یه چیز دیگه است. گرچه غذاهای دیگه ای مثل قورمه سبزی، عدس پلو، زرشک پلو با مرغ و آش رشته هم از غذاهای نذری ماه محرم هستند و شله زرد و حلوای نذری هم جای […]

  • ۱۱۴,۱۱۸ بازدید
  • 3.5
    (95)
  • ۴ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه لوبیا پلو با گوشت

لوبیا پلو یک غذای خوشمزه ایرانی است که دستور تهیه آن در مناطق مختلف کمی با هم تفاوت دارد و در بعضی از شهرها مثل اصفهان به آن استانبولی میگویند. اما استانبولی تهرانی نوعی دمپخت گوجه است که با سیب زمینی پخته می‌شود و با لوبیاپلو تفاوت دارد. مواد اصلی لوبیا پلو، برنج، لوبیا سبز […]

  • ۸۴,۱۰۶ بازدید
  • 3.7
    (93)
  • ۴ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه استانبولی

استانبولی یا دمی گوجه یکی از ساده ترین غذاهای خوشمزه است که با مواد دم دستی ساده هم تهیه میشود. یکی از خوبی‌های این غذا این است که همه مراحل آن در یک قابلمه انجام می‌شود و نیازی به کثیف کردن ظرف‌های مختلف نیست.  معمولاً استانبولی پلو با سالاد شیرازی یا ماست سرو میشود. برای […]

  • ۶۳۰,۶۱۶ بازدید
  • 3.6
    (891)
  • ۷۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

گوجه پلو با گوشت قلقلی

گوجه پلو چیست؟ چیزی که اینجا به اسم گوجه پلو داریم شباهت زیادی به استانبولی پلو دارد. همه با دمی گوجه یا استانبولی که قبلاً دستور تهیه اش به طور کامل گفته شده آشنا هستیم. گوجه پلو اما کمی شیک تر و مجلسی تر است مخصوصاً اگر همراه با سیب زمینی سرخ کرده و گوشت […]

  • ۵۷,۰۶۶ بازدید
  • 4.3
    (46)
  • ۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه خورشت فسنجان با مرغ

خورشت فسنجان با مرغ رایج ترین شکل فسنجان ایرانی است. البته قبلاً طرز تهیه فسنجان را در سایت ایران کوک داشتیم. ولی این یک دستور جدید هست که کمی با قبلی تفاوت دارد. به عنوان مثال در این دستور پیاز خرد نشده و رنده شده و در ضمن این فسنجان ترش هست. این خورشت خوشمزه […]

  • ۱۱۹,۲۷۹ بازدید
  • 3.6
    (140)
  • ۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه عدسی

عدسی از جمله سوپ و آش های ایرانی بسیار مقوی است و که به راحتی هم تهیه میشود. در ضمن از بهترین غذاهایی است که میتوانید در روزهای تعطیل به عنوان صبحانه تهیه کنید و در کنار خانواده از آن لذت ببرید. علاوه بر این عدسی را به عنوان شام سبک و مقوی هم میتوانید […]

  • ۲۵۸,۰۶۰ بازدید
  • 3.7
    (204)
  • ۲۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه کباب تابه ای

پس برای 300 گرم گوشت یک پیاز متوسط بردارید و ترجیحاً بعد از رنده کردن آب پیاز را جدا کنید. اما بعد از تهیه مخلوط گوشت نوبت به سس کباب تابه ای میرسد. البته سس ضروری نیست و بعضی ها کباب تابه ای را بدون سس (مثلاً همراه با گوجه و فلفل سرخ شده) هم سرو میکنند.

  • ۲۴۹,۸۵۸ بازدید
  • 3.6
    (208)
  • ۱۳ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه سوپ جو قرمز

لازم است جو چند ساعت خیس خورده و جداگانه پخته شود. بعد از این مرحله تهیه سوپ جو هم مثل سوپ های دیگر به راحتی انجام میشود. راز لعاب انداختن سوپ جو در این است که مقداری رشته سوپ اضافه شود.

  • ۲۲۱,۰۱۸ بازدید
  • 3.7
    (157)
  • ۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

کوفته بوقلمون و کدو سبز

کوفته بوقلمون و کدو سبز در فر پخته میشود و فقط چند قطره روغن برای چرب کردن سینی در تهیه آن استفاده میشود. به همین خاطر غذایی بسیار سالم و کم چرب است.

  • ۶,۱۱۹ بازدید
  • 4.5
    (10)
  • ۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

بادمجان و میگو

مراحل تهیه بادمجان و میگو غذای هیجان انگیزی که میخواهیم در اینجا معرفی کنیم به سادگی قابل انجام هستند. البته بعضی از مراحل باید با کمی صبر و حوصله انجام شوند تا نتیجه بهتری حاصل شود.

  • ۷,۲۸۹ بازدید
  • 4.5
    (11)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

خوراک گوشت و جوپرک

خوراک گوشت و جوپرک خوشمزه و فوق العاده مقوی است و می توانید آن را با چند ماده اولیه ساده تهیه کنید. به جای آب گوشت میتوانید از آب معمولی و یک عدد عصاره گوشت فشرده استفاده کنید.

  • ۱۲,۲۹۶ بازدید
  • 3.6
    (10)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

شارلوت بادمجان

شارلوت بادمجان بدون شک جای خودش را در دل هر کسی که بادمجان و قارچ را دوست داشته باشد باز می‌کند. این خوراک جذاب رویه‌ای از بادمجان پخته شده در فر دارد و مغزش از مخلوط خوشمزه‌ای پر شده که ماده اصلی آن قارچ است.

  • ۲۸,۶۶۰ بازدید
  • 4.4
    (17)
  • ۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه خورش لوبیا

خورش لوبیا سبز از خورش های دیگر کمتر شناخته شده است و البته به شکل‌های مختلف تهیه می‌شوند. مواد اصلی خورش لوبیا سبز که در این جا می‌خواهیم دستور تهیه‌اش را توضیح دهیم گوشت، لوبیا سبز و لوبیا چیتی هستند. رنگ و طعم این خورش خوشمزه هم با رب گوجه فرنگی، ادویه‌هایی از قبیل زردچوبه و آویشن و در صورت تمایل لیمو عمانی تأمین می‌شود.

  • ۶۳,۳۷۸ بازدید
  • 4.1
    (67)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

پیتزا با نان باگت

پیتزا با نان باگت خیلی خیلی راحت است. فقط باید یک نان باگت (ترجیحاً پهن و بزرگ) را بردارید و به صورت عمودی نصف کنید. مواد پیتزا و پنیر را روی آن بریزید و بگذارید پیتزا در فر پخته شود.

  • ۵۲,۶۴۱ بازدید
  • 4.1
    (37)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

خوراک گوشت و سیب زمینی

خوراک گوشت و سیب زمینی خوراک گوشت و سیب زمینی غذایی ساده و مقوی است که فقط نیاز به چند ماده ساده دارد و این مواد معمولاً در هر خانه‌ای پیدا می‌شوند. تهیه خوراک گوشت و سیب زمینی ممکن است کمی وقت گیر باشد اما خیلی خیلی راحت است. گوشت بعد از کمی سرخ شدن […]

  • ۱۰۳,۲۵۴ بازدید
  • 3.9
    (40)
  • ۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

کیک گوشت

کیک گوشت غذایی خوشمزه، هیجان انگیز و متفاوت است. البته شاید در ظاهر به نظر شبیه به هر کیک معمولی دیگری برسد ولی کافی است کیک گوشت را برش بزنید یا کمی از آن را بخورید تا متوجه تفاوت آن با کیک‌های دیگر بشوید. بله این کیک شیرین نیست. در ضمن کیک گوشت، مغزدار است و مغز آن از گوشت، پیاز، قارچ و فلفل دلمه‌ای تشکیل شده است.

  • ۳۳,۹۴۶ بازدید
  • 3.9
    (31)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

برنج و لوبیا قرمز

با برنج و لوبیا قرمز شامی سالم و خوشمزه در عرض کمتر از ۳۰ دقیقه آماده می‌شود که همه اعضای خانواده را راضی و خرسند می‌کند. این غذا هم به صورت گوشتی و هم بدون گوشت قابل تهیه است و در هر صورت طعم خوبی پیدا می‌کند.

  • ۲۸,۷۶۳ بازدید
  • 4.1
    (41)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

لازانیا با پاستا فرمی

لازانیا از غذاهای ایتالیایی است که در بین مردم همه ملل محبوبیت پیدا کرده است. لازانیا با پاستا فرمی هم از این قضیه مستثنا نیست چون همان طعم و رنگ را دارد. تنها تفاوت آن این است که برای تهیه لازانیا با پاستا فرمی دیگر نیازی به پاستاهای ورقه‌ای نیست.

  • ۲۸,۱۷۹ بازدید
  • 4.3
    (30)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

پاستای سوسیس اسپایسی

پاستای سوسیس اسپایسی بسیار خوشمزه و هوس برانگیز است و در عین حال تهیه آن بسیار آسان است. همه مراحل تهیه در یک تابه انجام می‌شود. در مرحله اول، تابه روی گاز قرار میگیرد و سس پاستا و خود آن آماده می‌شوند. در مرحله دوم تابه در فر قرار می‌گیرد تا پنیر آب شود. چه چیزی خوشمزه تر از پاستای سوسیس با طعم فوق‌العاده پنیر و کمی خامه تازه!

  • ۲۱,۵۸۵ بازدید
  • 4.3
    (23)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه خورش عدس اسپایسی

خورش عدس اسپایسی، خورشی مقوی و خوشمزه است و با عطر و طعم تندی که دارد در کنار برنج ترکیبی دلچسب بوجود می آورد. طرز تهیه این خورش بسیار آسان...

  • ۵۵,۳۹۲ بازدید
  • 4
    (120)
  • ۳ دیدگاه

سرآشپز بانو

پاستای چیزبرگر

پاستای چیزبرگر پاستایی خوشمزه و جدید است که تنها در 30 دقیقه آماده می شود. بعلاوه کل مراحل پخت در یک ماهیتابه انجام می شود و طرز تهیه ای بسیار...

  • ۱۰,۴۳۸ بازدید
  • 4
    (77)
  • ۴ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه خورش آلو با گوشت

خورش آلو: قابلمه را روی حرارت زیاد قرار دهید و روغن را داخل آن بریزید. گوشت خورشتی را به روغن اضافه کنید و حدود 5 دقیقه ...

  • ۲۱۵,۰۰۵ بازدید
  • 3.5
    (384)
  • ۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه بادمجان شکم پر

بادمجان شکم پر: فر را روشن کنید و تا دمای 230 درجه سانتیگراد گرم کنید. سینی فر را با فویل یا کاغذ روغنی بپوشانید...

  • ۸۸,۳۴۱ بازدید
  • 3.9
    (200)
  • ۵ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه خورشت ناردون

این غذا که به جوجه ناردونی، خورشت اناردون و یا خورشت انار دانه نیز معروفه، در بین پیشنهادهای شب یلدا پیشنهادی بی نظیره. در یک کلام شامی مناسب، خوش طعم و خوش رنگ برای شب یلداست.

  • ۱۱۸,۲۴۱ بازدید
  • 4
    (232)
  • ۲۳ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه خاگینه کدو سبز

خاگینه کدو سبز: کدوها را بشوئید و پوست بکنید. آنها را در کاسه ای با دنده درشت رنده کنید. تخم مرغ، آرد، نمک، زردچوبه و ...

  • ۲۳,۴۴۹ بازدید
  • 4
    (62)
  • ۵ دیدگاه