آموزش آشپزی با
ایران کوک

دسته بندی: تخم مرغ

سرآشپز بانو

رولت شکلات و اسپرسو

رولت شکلات و اسپرسو همراه با یک نوشیدنی داغ عصرانه ای فوق العاده ست و از آنچه فکرش را میکنید راحت تر تهیه میشود. مواد لازم برای خمیر همه با هم مخلوط میشوند و خمیر رولت را تشکیل میدهند.

  • ۱۰,۸۳۷ بازدید
  • 4.6
    (9)
  • ۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

سوفله ذرت

سوفله ذرت لذیذ و خوش آب و رنگ شیرینی خیلی کمی دارد و میتواند به عنوان دسر یا غذای جانبی در کنار غذای اصلی شما سرو شود. سوفله ظاهر شیک و زیبایی دارد و میتوانید از آن در مهمانی ها و مجالس نیز استفاده کنید.

  • ۶,۱۹۸ بازدید
  • 4.5
    (6)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

تارت بادمجان

این تارت بادمجان لذیذ و زیبا را حتماً باید امتحان کنید، مخصوصاً که تهیه آن هم خیلی راحت است. در ضمن این غذا برای گیاهخوارانی که تخم مرغ و پنیر میخورند هم گزینه خیلی خوبی است.

  • ۱۸,۶۲۴ بازدید
  • 3.7
    (14)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

فینگرفود کلم بروکلی

فینگرفود کلم بروکلی پفکی بدون سرخ کردن و روغن زیاد تهیه میشود و در نتیجه یکی از بهترین و مفیدترین میان وعده هاست.

  • ۲۵,۵۷۲ بازدید
  • 4.5
    (25)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

پاستا با کوفته قلقلی

برای آماده کردن پاستا با کوفته قلقلی، اول از همه باید مایه کوفته را با گوشت و پیاز و ادویه های لازم تهیه کرد. برای این کار بهتر است از مخلوط کن استفاده کنید چون هم کار را راحت تر میکند و هم نتیجه یکدست تر میشود.

  • ۹,۲۸۴ بازدید
  • 4.4
    (8)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

کوکوی گل کلم

روزهایی که خسته هستید و میخواهید یک شام آسان و در عین حال لذیذ داشته باشید که برای شما و عزیزانتان مفید هم باشد، کوکوی گل کلم گزینه خیلی خوبی است.

  • ۲۸,۵۳۶ بازدید
  • 3.7
    (35)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

فیله تیلاپیا سوخاری

ماهی سوخاری ترد و خوشمزه همیشه جای خودش را سر هر سفره ای دارد. فیله تیلاپیا سوخاری خیلی آسان تهیه میشود اما به خاطر استفاده از پرک سوخاری بسیار ترد و لذیذ است. در ضمن استفاده از رنده لیموترش در کنار ادویه های دیگر طعمی عالی به ماهی شما میدهد و بوی زهم ماهی را […]

  • ۱۰,۰۳۴ بازدید
  • 4.6
    (15)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

شیرینی مربایی دو لایه

شیرینی مربایی دو لایه ظاهر زیبا و منحصر به فردی دارد و در ضمن می توان با استفاده از کاترها و مرباهای مختلف در شکل و حتی طعم آن تنوع ایجاد کرد. علاوه بر این در خمیر شیرینی مربایی دو لایه از مغز بادام یا فندق استفاده میشود که هم باعث میشود خواص بیشتری داشته باشد و هم طعمی عالی به آن میدهد.

  • ۳۳,۴۵۹ بازدید
  • 4.5
    (47)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

مافین لیمو و نارگیل

اضافه کردن لیمو ترش به هر غذایی آن را بهتر میکند و طعمی عالی به آن میدهد. مافین لیمو و نارگیل هم از این قضیه مستثنی نیست و برای همین است که در آن از پوست لیموترش رنده شده استفاده میشود.

  • ۱۳,۰۰۴ بازدید
  • 4.5
    (18)
  • ۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

بورک سیب زمینی مارپیچی

بورک سیب زمینی مارپیچی محتوی ترکیب خیلی ساده و خوشمزه ای است که پوره سیب زمینی و پیاز سرخ شده مواد اصلی تشکیل دهنده آن هستند. در ضمن ظاهر بورک سیب زمینی مارپیچی خاص و بسیار جذاب است.

  • ۳۱,۹۶۱ بازدید
  • 4.1
    (32)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

براونی نوتلا

براونی نوتلا طعمی عالی دارد و به ویژه برای دورهمی‌ها و مهمانی‌ها عالی است. خمیر براونی نوتلا نسبتاً راحت و آسان تهیه می‌شود و بعد از آن در قالب ریخته شده و در فر پخته می‌شود.

  • ۱۷,۷۵۹ بازدید
  • 4.2
    (21)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه کیک ماست

 برای تهیه کیک ماست می‌توانید از هر نوع ماستی استفاده کنید اما ماست چکیده نتیجه بهتری می‌دهد و کیک شما بسیار مرطوب و لذیذ می‌شود. در ضمن با استفاده از ماست‌هایی با طعم میوه ای می‌توانید کیک‌های جدید و متنوع هم درست کنید. کیک ماست را می‌توانید به عنوان یک عصرانه ساده و خوشمزه تهیه […]

  • ۲۰۱,۹۱۳ بازدید
  • 3.5
    (168)
  • ۳۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

شکلک سیب زمینی سوخاری

شکلک سیب زمینی سوخاری به سادگی و با کمی سلیقه تهیه می‌شود. برای تهیه خمیر عملاً فقط باید همه مواد با هم مخلوط شوند. بعد خمیر را قالب می‌زنیم و وقتی خودش را گرفت به هر شکلی دوست داشتیم آن را طراحی می‌کنیم.

  • ۲۳,۹۰۴ بازدید
  • 3.8
    (51)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه بستنی کاستارد شکلات تلخ

بستنی کاستارد شکلات تلخ طعمی عالی دارد و همان‌طور که از اسمش پیداست با شکلات تلخ تهیه می‌شود. شما می‌توانید برای تهیه این دسر از چیپس شکلات تلخ استفاده کنید یا شکلات تلخ تخته‌ای را به صورت قطعات کوچک خرد کنید.

  • ۲۵,۲۱۱ بازدید
  • 3.9
    (52)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

مینی دونات شکری

مینی دونات شکری خیلی راحت تهیه می‌شود. کافی است مواد را با هم مخلوط کنید و خمیر دونات را آماده کنید. بعد از آن خمیر در قالب دونات ریخته می‌شود و در فر پخته می‌شود. به این ترتیب دیگر نیازی به سرخ کردن دونات با استفاده از مقدار زیادی روغن نیست.

  • ۳۱,۲۷۱ بازدید
  • 4.2
    (34)
  • ۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

کوکی کشمش و گردو

کوکی کشمش و گردو نوعی کوکی ایتالیایی است که به آن بیسکوتی هم گفته می‌شود. خمیر این کوکی به سادگی و در عرض ۱۰ دقیقه آماده می‌شود. پس از آن این خمیر باید دو بار در فر پخته شود.

  • ۲۴,۰۹۱ بازدید
  • 4.3
    (23)
  • ۳ دیدگاه

سرآشپز بانو

کیک دارچینی آسان

کیک دارچینی در‌واقع از یک کیک اسفنجی ساده تشکیل شده که روی آن مخلوطی از شکر و دارچین پاشیده می‌شود. کیک دارچینی همراه با چای یک عصرانه سبک و دلچسب را برای شما و عزیزانتان محیا می‌کند.

  • ۵۹,۶۹۴ بازدید
  • 4.2
    (55)
  • ۲۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

موس عسل با ماست و هلو

اگر دنبال یک دسر جدید تابستانی هستید می‌توانید موس عسل با ماست و هلو را امتحان کنید. خود موس با خامه، ماست، عسل، زرده تخم مرغ و کمی ژلاتین تهیه می‌شود به همین علت هم کمی حالت ژله‌ای دارد. روی موس با هلوی تازه اسلایس شده پوشانده می‌شود.

  • ۱۲,۰۵۲ بازدید
  • 3.9
    (7)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

شنیسل مرغ با سالاد کلم

شنیسل مرغ غذایی فوری و خوشمزه است که خیلی راحت تهیه می‌شود. فقط باید مرغ نازک شود و در آرد، تخم مرغ و پودر سوخاری غلتانده و در آخر هم سرخ شود.

  • ۸,۱۹۴ بازدید
  • 4.2
    (11)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

چیزکیک گلابی

چیزکیک گلابی یک سورپرایز خوشمزه و عالی برای آخرین روزهای تابستان شماست. لایه اول این چیز کیک از خمیری شبیه به خمیر پای تشکیل می‌شود. بعد باید آب کمپوت گلابی گرفته شود و نصف گلابی ها مرتب روی خمیر چیده شوند. لایه بعدی لایه پنیری است که پودینگ وانیلی و پنیر خامه‌ای بخش اصلی آن را تشکیل می‌دهند.

  • ۶,۴۸۳ بازدید
  • 3.7
    (9)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

املت فرانسوی

املت فرانسوی یکی از این روش‌هاست. ویژگی اصلی املت فرانسوی شکل لوله‌ای آن است که مثل یک قاضی است و داخل آن با گوجه و پنیر و سبزی خوردن خرد شده پر می‌شود.

  • ۱۳,۶۱۰ بازدید
  • 4.8
    (15)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

پودینگ خرما

پودینگ خرما دسری خوشمزه و مقوی است که با چیپس خرما یا همان خرمای خرد شده تهیه می‌شود. این دسر در قالب‌های یک نفره تهیه می‌شود و به همین علت سرو آن بسیار راحت است.

  • ۱۵,۵۹۷ بازدید
  • 4.3
    (25)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

کیک گلابی زعفرانی

کیک گلابی زعفرانی : باز هم یک کیک میوه ای خوشمزه و بدون نقص! البته خود کیک یک کیک کره ای ساده است که حسابی نرم و مرطوب است و به قول معروف در دهان آب می‌شود. با اضافه کردن زعفران این کیک، عطر و طعم بهتری پیدا می‌کند و بعد هم گلابی روی آن قرار داده می‌شود

  • ۱۱,۸۳۲ بازدید
  • 4.1
    (10)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

کیک ژله ای توت فرنگی

کیک توت فرنگی ژله ای یکی از شیک‌ترین دسرهایی است که می‌توانید برای سرو در مهمانی‌ها و مجالس تهیه کنید. البته تهیه این کیک کمی وقت گیر است و نیاز به دقت و حوصله دارد.

  • ۴۶,۱۹۸ بازدید
  • 3.8
    (54)
  • ۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

کدو سبز سوخاری

کدو سبز سوخاری می‌تواند یک میان وعده ترد و خوشمزه باشد و همراه ماست و انواع دیپ سرو شود یا حتی می‌تواند همراه با سس ماکارونی و مقداری نان به عنوان یک شام سبک و خوشمزه سرو شود.

  • ۱۷,۰۴۵ بازدید
  • 3.4
    (18)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

فینگرفود فلفل با ذرت

فینگرفود فلفل با ذرت خیلی راحت و بدون دردسر تهیه می‌شود و در مجموع نیم ساعت بیشتر وقت شما را نمیگیرد. فقط باید مخلوطی از آرد ذرت، ذرت و پنیر چدار تهیه کنید و آن را داخل فلفل‌ها بریزید. قسمت بعدی که اختیاری است پیچیدن کالباس سرخ شده دور فلفل‌هاست. فینگرفودها بعد از ۲۰ دقیقه پخت در فر آماده می‌شوند.

  • ۱۰,۷۵۸ بازدید
  • 4.3
    (13)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

نان کدو سبز دارچینی

نان کدو سبز دارچینی با مایه ای تهیه شده از کدو سبز و خطوط مارپیچی از دارچین در وسط آن هم فوق‌العاده زیباست و هم آنقدر خوشمزه است که با یک بار امتحان کردن مشتری همیشگی‌اش می‌شوید.

  • ۷,۵۳۷ بازدید
  • 3.3
    (15)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

پنکیک برنجک

برای تهیه پنکیک برنجک، دانه‌های برنجک (معمولی یا شیرین) با مخلوطی از مارشمالوی مایع پوشانده می‌شوند و سپس داخل مایه پنکیک ریخته می‌شوند. این برنجک‌های ترد شیرین شده طعم خیلی خوبی به پنکیک می‌دهند و بافت آن را جالب تر می‌کنند

  • ۵,۷۰۳ بازدید
  • 4.1
    (7)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

نان ذرت با هات داگ

نان ذرت با هات داگ برتر را می‌توانید به سادگی با چند ماده اولیه که به راحتی در دسترس شما هستند تهیه کنید. فقط کافی است همه مواد خمیر را با هم مخلوط کنید که نان ذرت را تشکیل خواهند داد. سپس هات داگ‌ها وسط این خمیر قرار می‌گیرند و نان شما در فر پخته می‌شود.

  • ۱۵,۳۳۴ بازدید
  • 4.1
    (24)
  • ۶ دیدگاه

سرآشپز بانو

کاپ کیک شکلاتی با خامه نارگیلی

کاپ کیک شکلاتی با خامه نارگیلی دو طعم دلپذیر کاکائو و نارگیل را با هم ترکیب می‌کند و نتیجه حاصل فوق‌العاده است. کیک و روکش آن هر دو با شیر نارگیل تهیه می‌شوند که البته می‌تواند با شیر گاو هم جایگزین شود اما قدری از طعم نارگیل موجود در کیک کم خواهد شد.

  • ۱۱,۰۵۰ بازدید
  • 3.8
    (14)
  • ۲ دیدگاه